• Stránka 1 z 1
fps dropy
Dobrý, mám taký problém, že keď hrám (v mojom prípade je to hlavne heroes of the storm), tak mám fps optimálne, nejakých 30/60 podľa nastavenia kvality textúr v hre. Problém je ten, že ako hrám tak dostávam "random dropy fps" proste ide všetko v pohode a naraz drop na 5 alebo až 1 fps, potom sa to zotaví zase na 30/60 fps a ide to normálne, o pár minút znova drop.
Písal som intelu, tí mi povedali, že problém je na strane Nvidie, nakoľko hra sa automaticky prepína na GPU od Nvidie a že všetky ovládače mám v poriadku.
Napísal som Nvidii, tí mi povedali, že drivery sú nastavené optimálne a že z pohľadu grafiky od Nvidie je všetko v poriadku.
Toto sa mi stalo po tom, čo som si pripojil do notebooku HDD (z externého disku som dal modul do CD ROM - vlastne teraz mám 2 disky SSD a HDD). Keď som potom hral na notebooku, tak hra šla v pohode. O niekoľko dní som preinštaloval windows, chcel som mať len windows na SSD a všetko ostatné na HDD. Po preinštalovaní sa vyskytla táto chyba, tak som to skúsil preinštalovať znova, a taktiež bez výsledku. Všetky drivery od Intelu aj Nvidie sú aktuálne.
Dokonca som skúsil aj hru aj battle.net preniesť na primárny disk (SSD) kde je aj windows, nainštalované graf. ovládače a bez zmeny.
Processor Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz / Video Card NVIDIA GeForce 940MX / Video Card #2 Intel(R) HD Graphics 620 / RAM 8.0 GB / Operating System Microsoft Windows 10 (build 16299), 64-bit / SSD disk + HDD
Za rady ďakujem.
Písal som intelu, tí mi povedali, že problém je na strane Nvidie, nakoľko hra sa automaticky prepína na GPU od Nvidie a že všetky ovládače mám v poriadku.
Napísal som Nvidii, tí mi povedali, že drivery sú nastavené optimálne a že z pohľadu grafiky od Nvidie je všetko v poriadku.
Toto sa mi stalo po tom, čo som si pripojil do notebooku HDD (z externého disku som dal modul do CD ROM - vlastne teraz mám 2 disky SSD a HDD). Keď som potom hral na notebooku, tak hra šla v pohode. O niekoľko dní som preinštaloval windows, chcel som mať len windows na SSD a všetko ostatné na HDD. Po preinštalovaní sa vyskytla táto chyba, tak som to skúsil preinštalovať znova, a taktiež bez výsledku. Všetky drivery od Intelu aj Nvidie sú aktuálne.
Dokonca som skúsil aj hru aj battle.net preniesť na primárny disk (SSD) kde je aj windows, nainštalované graf. ovládače a bez zmeny.
Processor Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz / Video Card NVIDIA GeForce 940MX / Video Card #2 Intel(R) HD Graphics 620 / RAM 8.0 GB / Operating System Microsoft Windows 10 (build 16299), 64-bit / SSD disk + HDD
Za rady ďakujem.
Shamen
Ex. Admin Dust2 Only / HNS /Jump / Basebuilder / Knife / Aim
Ex. Admin Dust2 Only / HNS /Jump / Basebuilder / Knife / Aim
-
Veselko - Kolemjdoucí
Re: fps dropy
Stiahni si HWinfo64. Výstup z neho ulož v podobe html a pridaj ho sem skrz nejaké úložisko.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Re: fps dropy
Mohl by jsi zkusit ve “správci úloh” přenastavit u procesu cs prioritu z “normální” na “reálný čas” tam se můžeš i podívat jestli ti to nezatěžuje nějakou komponentu více než je zdrávo.
Případně u Nvidie vypnout vyhlazování a filtrování a mít vyplní vertikální stabilizaci jak v Nvidii tak ve hře. 

Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Travian Team jako Multihunter a Super Moderátor.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
-
merlouska - Zkušený
• Stránka 1 z 1