• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Zadost o Admin prava
Zdravíčko, chtěl bych zažádat o práva na Jailbreak serverech. (Jelikož je tohle už 2. žádost za cca za tiden tak budou některé věci zkopírované z předchozích, dík za pochopení 
Nick ve hře: BB-Wanted
Nick na fóru: juscko55
Profil na fóru: ucp.php?i=173
Věk: 18 let
Steam nick: zetor55114
Steam id: http://steamcommunity.com/profiles/76561198403189555/
Nějaké bany a nebo prohřešky: Dostal jsem před více než tidnem ban za MFK a pritom som ani pri CT nebil. Duvod byl taky ze ban paril nekomu jinumu a ne mne ale aj takovi veci se stavaji.
Neco o Sobe : Bidlim v Praze.Moje zajmi su Hokejbal,Flrobal,Posilka rad dviham činky.Avšak mým největším zájmem je má přítelkyně, s kterou trávím čas nejraději.Chodím na střední školu elektrotechniky a technita ma proste baví,Učení je v pohodě
Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: Ze stejného důvodu jako kdysi. Chtěl bych dohlížet na hru, dodržování pravidel a udržovat chod serveru.
Díky za přečtení žádosti.
S pozdravem Lukáš

Nick ve hře: BB-Wanted
Nick na fóru: juscko55
Profil na fóru: ucp.php?i=173
Věk: 18 let
Steam nick: zetor55114
Steam id: http://steamcommunity.com/profiles/76561198403189555/
Nějaké bany a nebo prohřešky: Dostal jsem před více než tidnem ban za MFK a pritom som ani pri CT nebil. Duvod byl taky ze ban paril nekomu jinumu a ne mne ale aj takovi veci se stavaji.
Neco o Sobe : Bidlim v Praze.Moje zajmi su Hokejbal,Flrobal,Posilka rad dviham činky.Avšak mým největším zájmem je má přítelkyně, s kterou trávím čas nejraději.Chodím na střední školu elektrotechniky a technita ma proste baví,Učení je v pohodě
Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: Ze stejného důvodu jako kdysi. Chtěl bych dohlížet na hru, dodržování pravidel a udržovat chod serveru.
Díky za přečtení žádosti.

-
Juscko55 - Amatér
[Zamitnuto] Zadost o Admin prava
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zadost o Admin prava
Za ty dva dny, ktere uplynuly od posledni zadosti, jsi toho moc nezmenil. Precti si poradne podminky pro prijeti a pak to sepis znovu.
Zamitnuto.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1