• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Steam Kredit / MajSneR
Ahoj, Mám menší problém chci si na steam dobít kredit přes sms ale musí to být přes mobil cz sim kartu.
Nemůžu nikde najít web přes který to jde přes mobil cz
Nemůžu nikde najít web přes který to jde přes mobil cz
Helou itz meeeeeeeeeeeeeee
-
MajSneR - Amatér
[vyřešeno] Steam Kredit / MajSneR
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam Kredit / MajSneR
Platbu můžete provést zasláním SMS z mobilního telefonu všech českých klasických (O2, T-Mobile, Vodafone) i virtuálních (např. BLESKmobil, Mobil.cz, Tesco Mobile, COOP Mobil, Kaktus...) operátorů. Částka vám bude odečtena z kreditu nebo účtována na faktuře od mobilního operátora. Zpracování transakce proběhne ihned.
Mam ho taky. Kdysi jsem nad tim taky uvazoval, ver mi, nevyplati se to. Za 5€ na Steam jsi by dal ctyri stovky kreditu (plati se to pres tu Premium SMS), vic si ani koupit nemuzes, takze csko by te dohromady stalo 800. Mnohem snazsi je si koupit paysafecard v nejake trafice a tu hru si koupit primo.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Problém je že s paysavkou já neumím/nemám zkušenosti
Helou itz meeeeeeeeeeeeeee
-
MajSneR - Amatér
Prvni potrebujes prevest € na Kc. Vyslednou castku zaokrouhlis na stovky a podle toho koupis PSC. Napriklad kdyby jsem chtel koupit hru za 13 €, coz je 332 Kc, musim si koupit PSC za 400 Kc. Tu sezenes vsude mozne, na jejich webovkach je vyhledavac mist v okoli kde je mozno ji zakoupit. Jakmile ji koupis, dostanes uctenku/y s 16mistnym kodem.
Potom pujdes na steam, vyhledas danou hru, pridas si ji do kosiku, kosik si otevres a kliknes na Zakoupit pro sebe. Pak se prihlasis/zaregistrujes a jako platebni metodu zvolis PaySafeCard.
Budes presmerovan na stranky PSC a zadas tam veskere kody z uctenek, prijmes podminky a mas hotovo. Uctenky si nech, veskere neutracene prostredky lze dale pouzivat.
Potom pujdes na steam, vyhledas danou hru, pridas si ji do kosiku, kosik si otevres a kliknes na Zakoupit pro sebe. Pak se prihlasis/zaregistrujes a jako platebni metodu zvolis PaySafeCard.
Budes presmerovan na stranky PSC a zadas tam veskere kody z uctenek, prijmes podminky a mas hotovo. Uctenky si nech, veskere neutracene prostredky lze dale pouzivat.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Podle mě je jedno kolik ti je 
Hlavně, aby jsi s tím měl zkušenosti a věděl, co děláš
Nikdy nevíš kdo v jakém věku co kupuje
já třeba přes PayPal platil v 16 jáj můžu i ve 14 

Hlavně, aby jsi s tím měl zkušenosti a věděl, co děláš

Nikdy nevíš kdo v jakém věku co kupuje

-
byPoseidon - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1