• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB1 / Maxipes / L0GiC1337
Nejde mi ani o ten UB ale o to co maxipes tvrdi, nechcem sa s nim hadat a mu hovorit ze nema pravdu lebo je to JB HLSA ale kazdy hovori nieco ine, nevedel som kde tento topic mam dat tak som ho dal sem.
V tejto situacii ktoru pozna kazdy, mi za to dal ban. Rozoberalo sa to na TS, a tak som siel za dalsim HLSA na TS ktory mi len potvrdil ze mam pravdu a dokonca mi povedal ze to preberal s Aweem. Minule som bol na serveri s PEtom / adminmi a daval tento prikaz a admini neragovalio nejak, proste sa zato zabijalo.
Nickname L0GiC1337
Herni ID STEAM_0:0:66625316
SteamCommunity ID 76561198093516360
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [kazeni hry]
Zabanován dne 04.01.2018 - 16:19:20
Vyprší dne 04.01.2018 - 17:19:20 (31 Minut zbývá)
Zabanovaný od bic bozi
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
demo : http://leteckaposta.cz/844423775 - hned po PP sa to stalo.
Tak isto ako simon povie "postavte sa PRED tycky bran" na tie brany sa maju nalepitm "postavte sa pred box", maju sa postavit na prednu stenu boxu.
WTF? Ved nevyhodu urcuje simon, a je to jedno ci ta nevyhoda je ze mam skocit 240LJ lebo hod kockou (nahoda) stale je to pre toho hraca nevyhoda lebo ostatny hraci sa tejto "atkracii" neucastnia v ktorej tento hrac moze zomriet !
Ja len chcem vediet ako to je, kazdy hovori jednu vec a maxipes druhu. Len mi vysvetlite ako to ma byt jeez.
evip som
V tejto situacii ktoru pozna kazdy, mi za to dal ban. Rozoberalo sa to na TS, a tak som siel za dalsim HLSA na TS ktory mi len potvrdil ze mam pravdu a dokonca mi povedal ze to preberal s Aweem. Minule som bol na serveri s PEtom / adminmi a daval tento prikaz a admini neragovalio nejak, proste sa zato zabijalo.
Nickname L0GiC1337
Herni ID STEAM_0:0:66625316
SteamCommunity ID 76561198093516360
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [kazeni hry]
Zabanován dne 04.01.2018 - 16:19:20
Vyprší dne 04.01.2018 - 17:19:20 (31 Minut zbývá)
Zabanovaný od bic bozi
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
demo : http://leteckaposta.cz/844423775 - hned po PP sa to stalo.
- Kód: Vybrat vše
Na Zaciatku kola som povedal "nevybte sa" nasledovne som otvori cely a povedal "postavte sa PRED vase cely". Mali by sa nalepit na prednu stenu ich ciel. Nasledovne ma maxipes grabol a spytal ze zaco ich zabijam, tak som mu to vysvetlil po svojom, o 2 kola nato som dostal ban na 1 hod za kazenie hry ktory mi je fuk, chcem len vediet ako to je s pravidlami.
Tak isto ako simon povie "postavte sa PRED tycky bran" na tie brany sa maju nalepitm "postavte sa pred box", maju sa postavit na prednu stenu boxu.
- Kód: Vybrat vše
Dalsia situacia na JB bola kde mi simon dal nevyhodu tym ze mi hodil kocku, mal som si vybrat cislo od 1 - 64, tak som si vybral 64. Z kocky podlo cistlo 20 a tak ma simona nechal zit. Nasledovne sa ho maxipes spytal preco dava take nevyhody atd. Zeby to nemal davat lebo je tam malo % ze zomriem.
WTF? Ved nevyhodu urcuje simon, a je to jedno ci ta nevyhoda je ze mam skocit 240LJ lebo hod kockou (nahoda) stale je to pre toho hraca nevyhoda lebo ostatny hraci sa tejto "atkracii" neucastnia v ktorej tento hrac moze zomriet !
Ja len chcem vediet ako to je, kazdy hovori jednu vec a maxipes druhu. Len mi vysvetlite ako to ma byt jeez.
evip som
- logika
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] JB1 / Maxipes / L0GiC1337
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 / Maxipes / L0GiC1337
Ban jsi nedostal za situaci, kterou popisujes, nicmene uznavam, ze v tom panuje chaos. Finalni reseni sem napise Awee. Proto jsem te jen upozornil, at za to nezabijis.
Ban jsi dostal za situaci, kdy hrac na stejne mape hodil z cely flash. Ty jsi to nevidel, celou dobu jsi byl na hradbach. Po chvilce jsi skocil dolu a hrace jsi zabil s tim, ze ho hodil on. Vedet jsi to nemohl, proto jsi dostal ban.
K te nevyhode - jednoznacne si stojim za svym tvrzenim, ze nevyhoda musi byt primerena. Ty jsi odstoupil od steny, mel jsi dostat kill. Tvuj kamarad Simon ti ale hodil 64 stennou kostkou a rekl, ze kdyz padne cislo, ktere si vyberes, zemres. To rozhodne za primerenou nevyhodu nepovazuji, coz jsem rekl i na serveru.
Ban jsi dostal za situaci, kdy hrac na stejne mape hodil z cely flash. Ty jsi to nevidel, celou dobu jsi byl na hradbach. Po chvilce jsi skocil dolu a hrace jsi zabil s tim, ze ho hodil on. Vedet jsi to nemohl, proto jsi dostal ban.
K te nevyhode - jednoznacne si stojim za svym tvrzenim, ze nevyhoda musi byt primerena. Ty jsi odstoupil od steny, mel jsi dostat kill. Tvuj kamarad Simon ti ale hodil 64 stennou kostkou a rekl, ze kdyz padne cislo, ktere si vyberes, zemres. To rozhodne za primerenou nevyhodu nepovazuji, coz jsem rekl i na serveru.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: JB1 / Maxipes / L0GiC1337
Když hráči dostanou příkaz jít před něco (box, cely, atrakce, ..), vždy mají být v rozumné vzdálenosti, nejlépe co nejblíže určenému místu. Jediná výjimka budiž tyčky při fotbale, na kterých hráči musí být bezpodmínečně nelepeni, aby jeden neměl výhodu vůči druhému.
Takže hráči nemusí být nalepeni na boxu, ale nesmí stát moc daleko. Co je a co není daleko závisí na posouzení Simona, popř. CT. Všichni kteří budou situace zneužívat ke kažení hry se slovy "Podle mě je to už moc daleko", dostanou ban.
Situaci jsem vysvětlil a problém je vyřešen.
Takže hráči nemusí být nalepeni na boxu, ale nesmí stát moc daleko. Co je a co není daleko závisí na posouzení Simona, popř. CT. Všichni kteří budou situace zneužívat ke kažení hry se slovy "Podle mě je to už moc daleko", dostanou ban.
Situaci jsem vysvětlil a problém je vyřešen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1