• Stránka 1 z 1
[VYRIEŠENE]Padání dema :(
Dobrý den přeju , chtěl bych se zeptat proč mi nějaké demo nejde spustit např. dneska jsem natáčel týpka který dával FK a už jsem ho šel dát na forko ale když jsem chtěl spustit demo tak mi spadla hra. Ale včera večer mi to demo třeba nespadlo a dal jsem ho normálně na forko . Předem děkuji za odpověd . 

Mum kept shedding tears, Somebody tell her I don’t give a fuck her son aint here
-
nutellaaa - Zkušený
[VYRIEŠENE]Padání dema :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Padání dema :(
Ahoj,
řeší se to tu čím-dál tím častěji.. Myslím, že dema ukončená koncem mapy spustit jdou, kdežto dema ukončená příkazem stop ne.
Doporučoval bych přejít na jiný nahrávací software, csko je zabugovaný jak máloco, není se čemu divit
pokud hra padá, nějakým softwarem by to mělo jít přečíst.. pak maximálně přenahrát no.. Zkus pohledat na netu 
řeší se to tu čím-dál tím častěji.. Myslím, že dema ukončená koncem mapy spustit jdou, kdežto dema ukončená příkazem stop ne.
Doporučoval bych přejít na jiný nahrávací software, csko je zabugovaný jak máloco, není se čemu divit

-
Molex - Mistr
Re: Padání dema :(
Je to dost individuální, páč mně se to třeba nestává, mně fungují všechna dema, ale souhlasím s Molexem, že je nejlepší přejít na jiný nahrávací software. Nvidia, pokud znáš a vlastníš, tak nabízí možnost ShadowPlaye, který nabízí program GeForce Experience. Nejenom, že se ti GeForce Experience bude starat o updaty driverů, aktualizace her apod., ale díky ShadowPlayi a možnosti nahrát až posledních 20 minut tvého gameplaye se ti bude mnohem více dařit jak v nahlašování lidí, co porušují pravidla, tak i s rychlostí a pracností úpravy videodůkazů.
Přeju hodně štěstí!
Přeju hodně štěstí!

-
BarryAtua - Kazatelův učeň
Re: [V RIEŠENI]Padání dema :(
Myslím že už tu máš všetky odpovede, na ktoré si sa pýtal, vyriešené..
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
• Stránka 1 z 1