• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]JB #5/FK/Dabli ~ Fetacka
1. Nick: Dabli ~ Fetacka
2. Steam ID: STEAM_0:1:67760738
3. Dátum a čas: 06.01.2018 cca 14:40
4. Popis situácie: Během HVD jsem dostal FK údajně za to ,že jsem přeletěl nad ct zonou ale nad boxem můžu létat.Další kolo jsem VD nedostal.Prý to řekl nějaký admin.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/399403924
6. Vyčasovanie: 2:04 - FK,5:30 - začátek dalšího kola
2. Steam ID: STEAM_0:1:67760738
3. Dátum a čas: 06.01.2018 cca 14:40
4. Popis situácie: Během HVD jsem dostal FK údajně za to ,že jsem přeletěl nad ct zonou ale nad boxem můžu létat.Další kolo jsem VD nedostal.Prý to řekl nějaký admin.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/399403924
6. Vyčasovanie: 2:04 - FK,5:30 - začátek dalšího kola

Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
[Vyriešené]JB #5/FK/Dabli ~ Fetacka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB #5/FK/Dabli ~ Fetacka
Dobré odpoledne,
tento týden už mi několikrat bylo řečeno, že přelétávání nad CT zonou je na kill, jak od adminů tak od hráčů. U tohoto případu jsem se ptala i admina, jestli nad přelétáním nad boxem je kill taky. Napsal že ano, tak jsem ho zabila a další kolo jsme to řešili dostal mikrofon všechno. No a to kolo co jsme to řešili se odpojil a další kolo mi admin napsal, že by měl dostat správně teda VD jenže to kolo už tam nebyl. Omlouvám se, vím že neznalost pravidel neomlouvá, ale jak říkám už mi to parkrat bylo řečeno a to, že je vyjimka u boxu jsem se dozvěděla až ted. A ještě jsem se ujištovala, abych ten fk nedala... Příště už se to nestane.
Přeji pěkný den.
~ Ďábli
tento týden už mi několikrat bylo řečeno, že přelétávání nad CT zonou je na kill, jak od adminů tak od hráčů. U tohoto případu jsem se ptala i admina, jestli nad přelétáním nad boxem je kill taky. Napsal že ano, tak jsem ho zabila a další kolo jsme to řešili dostal mikrofon všechno. No a to kolo co jsme to řešili se odpojil a další kolo mi admin napsal, že by měl dostat správně teda VD jenže to kolo už tam nebyl. Omlouvám se, vím že neznalost pravidel neomlouvá, ale jak říkám už mi to parkrat bylo řečeno a to, že je vyjimka u boxu jsem se dozvěděla až ted. A ještě jsem se ujištovala, abych ten fk nedala... Příště už se to nestane.
Přeji pěkný den.
~ Ďábli
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Anoo ta neustále najetá Ďábli, co se pořád směje na JB5. I❤OLDSCHOOL!
Anoo ta neustále najetá Ďábli, co se pořád směje na JB5. I❤OLDSCHOOL!
-
Dablii - Kolemjdoucí
Re: JB #5/FK/Dabli ~ Fetacka
Krásne ospravedlnenie, chválim.
Samozrejme platí to, čo tu popisuješ. Za každé preletenie nad CT zónou (či už s dotykom alebo bez) je kill. Jediná výnimka je box, nad ktorým môžu väzni prelietavať bez dotyku.
Adminovi som všetko vysvetlil na STEAMe.
Vyriešené.

Samozrejme platí to, čo tu popisuješ. Za každé preletenie nad CT zónou (či už s dotykom alebo bez) je kill. Jediná výnimka je box, nad ktorým môžu väzni prelietavať bez dotyku.
Adminovi som všetko vysvetlil na STEAMe.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1