• Stránka 1 z 1
[Prijatý]Jailbreak / Abee
Zdravíčko, chtěl bych zažádat o práva na Jailbreak serverech. (Jelikož je tohle už 3. žádost za cca 3 měsíce, tak budou některé věci zkopírované z předchozích, dík za pochopení
)
Nick ve hře: Abee
Nick na fóru: Abee
Profil na fóru: Zde.
Věk: 19 let
Steam nick: Abee
Steam ID: STEAM_0:0:78668572
Hlstats: Zde.
Nějaké bany a nebo prohřešky: Dostal jsem před více než rokem permu za to, že jsem byl debil (nějak tak to stálo i v důvodu). Poučil jsem se z toho a už bych takovou zbytečnou blbost neudělal.
Něco o sobě: Bydlím v Moravsko-slezském kraji, asi 30 km od Ostravy. Mezi mé zájmy patří určitě hraní na PC, všelijaké cvičení (workout + nějaké činky), občas si i zaběhám. Avšak mým největším zájmem je má přítelkyně, s kterou trávím čas nejraději. Chodím na střední školu elektrotechniky a informatiky do 4. ročníku. Budu si dávat přihlášky na UNOB v Brně, tak snad to vyjde. Učení je v pohodě.. i když mě obor dvakrát moc nebaví.
Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: Ze stejného důvodu jako kdysi. Chtěl bych dohlížet na hru, dodržování pravidel a udržovat chod serveru, připojit se zpět k GS admin teamu, ale hlavně bych chtěl hráče na serverech zabavit.
Díky za přečtení žádosti.

Nick ve hře: Abee
Nick na fóru: Abee
Profil na fóru: Zde.
Věk: 19 let
Steam nick: Abee
Nějaké bany a nebo prohřešky: Dostal jsem před více než rokem permu za to, že jsem byl debil (nějak tak to stálo i v důvodu). Poučil jsem se z toho a už bych takovou zbytečnou blbost neudělal.
Něco o sobě: Bydlím v Moravsko-slezském kraji, asi 30 km od Ostravy. Mezi mé zájmy patří určitě hraní na PC, všelijaké cvičení (workout + nějaké činky), občas si i zaběhám. Avšak mým největším zájmem je má přítelkyně, s kterou trávím čas nejraději. Chodím na střední školu elektrotechniky a informatiky do 4. ročníku. Budu si dávat přihlášky na UNOB v Brně, tak snad to vyjde. Učení je v pohodě.. i když mě obor dvakrát moc nebaví.
Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: Ze stejného důvodu jako kdysi. Chtěl bych dohlížet na hru, dodržování pravidel a udržovat chod serveru, připojit se zpět k GS admin teamu, ale hlavně bych chtěl hráče na serverech zabavit.
-
Abee - Drbna
[Prijatý]Jailbreak / Abee
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / Abee
Nahlásení v PP máš dosť.
Počkám teda, koľko a akých referencií mi na teba príde do PM. Potom sa dozvieš, čo ďalej.
Počkám teda, koľko a akých referencií mi na teba príde do PM. Potom sa dozvieš, čo ďalej.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]Jailbreak / Abee
Skúsiš si pohovor. Napíš mi na STEAM.
-
Re: [Prijatý]Jailbreak / Abee
Test zvládol.
Vitaj späť.
Vitaj späť.

-
Re: [Prijatý]Jailbreak 3 / kamilGAME
kamilGAME píše:Zdravíčko, chtěl bych zažádat o práva na Jailbreak serverech. (Jelikož je tohle už 3. žádost za cca 3 měsíce, tak budou některé věci zkopírované z předchozích, dík za pochopení)
Nick ve hře: kamilGAME
Nick na fóru: kamilcz
Profil na fóru:https://www.gamesites.cz/forum/posting.php?mode=quote&f=695&p=830999
[b]Věk: 19 let
Steam nick: kamilGAMEczsk
-
kamilcz - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1