• Stránka 1 z 1
[VYRIEŠENE]Praskání v mikrofonech
Ahoj, mám jeden závažný problém co mi dost omezuje hraní.
Z ničeho nic mi u mikrofonu na sluchátkách začal dost praskat zvuk, potom to znělo jako bych byl na letišti. Takhle se to táhlo pár dní. Pár věcí jsem v nastavení zkoušel ale marně.
Tak jsem šel koupit nový mik do Alzy. Koupím ho a praskání se přestěhovalo na nový mik
. Absolutně si s tím nevím rady.
Díky moc.
Z ničeho nic mi u mikrofonu na sluchátkách začal dost praskat zvuk, potom to znělo jako bych byl na letišti. Takhle se to táhlo pár dní. Pár věcí jsem v nastavení zkoušel ale marně.
Tak jsem šel koupit nový mik do Alzy. Koupím ho a praskání se přestěhovalo na nový mik

Díky moc.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
[VYRIEŠENE]Praskání v mikrofonech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Praskání v mikrofonech
Tak pokud není problém v mikrofonu, ani v softwaru, tak bude problém ve zvukovce asi...
-
ZeffGreen - Zkušený
To já vůbec nevim, audio není moje záliba a nic o tom nevím.
FB moderátor
FB moderátor
-
Pokud máš mikrofon zapojený v základní desce tak si zkus koupit nějakou extérní zvukovou kartu

-
Vilemcze - Amatér
Tu nemám
mám jen v základce.

FB moderátor
FB moderátor
-
To vyzerá skôr na softwarový problém... Pravdepodobne ti nejaká aktualizácia Windowsu pokazila driver od zvukovky a teraz ti to praská. Skúsil by som nabootovať Linux (napr. Ubuntu MATE alebo Kubuntu) a zistiť, či sa problém prejavuje aj tam. Stiahnutie a napálenie ISO obrazu bude rýchlejšie, než sťahovanie a inštalácia všelijakých driverov a čistý systém takmer určite odhalí povahu praskania.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Problém je nejspíše v zastaralých audio driverech. Dnes sem hodím odpověď jestli pomohlo.
FB moderátor
FB moderátor
-
ZelezoBeton píše:To mas 3.5mm jack alebo usb?
Jack.
FB moderátor
FB moderátor
-
CalvinKlein píše:ZelezoBeton píše:To mas 3.5mm jack alebo usb?
Jack.
Tie jacky sa casto kazia tipoval by som ze v tom bude ten problem. Skus zohnat usb mik ci ti bude robit to iste.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Nene, chápeš mě špatně. Já mám teď už druhý včera kupovaný a dělá mi to stejně jako u prvního. Ten první byl s USB a tenhle je Jack.
FB moderátor
FB moderátor
-
Problém vyřešen. Aktualizován Audio driver a všechno šlape. Tohle by mě samo nenapadlo
. Díky moc.
Vyřešeno.

Vyřešeno.
FB moderátor
FB moderátor
-
Re: [VYRIEŠENE]Praskání v mikrofonech
Som rád že sa to vyriešilo 

STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
• Stránka 1 z 1