• Stránka 1 z 1
[*O] Jak vytvořit JB mapu?
Jak vytvořířm JB mapu do csgo? Je k tomu potřeba znát nějaké složitější 'scripty' atd. nebo znalosti ''mírně pokročilého (znalosti z tvorby de a cs map) '' postačí? Případná pomoc by se šikla
Taky mě zajímá jak bych mohl dostat možnost, že by se má mapa dostala na JB servery.

-
gazzix - Kolemjdoucí
[*O] Jak vytvořit JB mapu?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jak vytvořit JB mapu?
gazzix píše:Jak vytvořířm JB mapu do csgo? Je k tomu potřeba znát nějaké složitější 'scripty' atd. nebo znalosti ''mírně pokročilého (znalosti z tvorby de a cs map) '' postačí? Případná pomoc by se šiklaTaky mě zajímá jak bych mohl dostat možnost, že by se má mapa dostala na JB servery.
Čau, inspiruj se tutorialama. A de a cs mapy nepostačí, když na JB mapách jsou atrakce a podobné blbůstky

-
Nocky - Profesionál
Designove ti bude urcite stacit rozvrhnout si mapu nekde na papir a pote zkusit v SDK vytvorit. Zkusenosti ti na sestaveni mapy urcite stacit budou, jen u tech atrakci bych doporucil dekompilovat par JB map a podivat se sam na princip, jak mapy JB funguji (treba na script u entit ruznych atrakci). Jinak sance, ze bude mapa nahozena, nejaka je, ale zalezi taky na kvalite mapy, velikosti, atrakcich atd.
Inspirovat se je opravdu dobra vec, i kdyz z videi toho asi moc nepochytis (moc jich na SDK neni), proto je podle me lepsi podivat se na mapu v SDK sam. Hlavne nezapomen na nejake zajimave textury (klidne i vlastni) a nejake netradicni atrakce, aby to lidi chytlo.
Inspirovat se je opravdu dobra vec, i kdyz z videi toho asi moc nepochytis (moc jich na SDK neni), proto je podle me lepsi podivat se na mapu v SDK sam. Hlavne nezapomen na nejake zajimave textury (klidne i vlastni) a nejake netradicni atrakce, aby to lidi chytlo.

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Díky
Tak, jde se ''makat''
Jen pro ukázku toho, jak přibližně vypadají moje mapy: http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1124721272
Shalom

Tak, jde se ''makat''

Jen pro ukázku toho, jak přibližně vypadají moje mapy: http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1124721272
Shalom
-
gazzix - Kolemjdoucí
gazzix píše:Taky mě zajímá jak bych mohl dostat možnost, že by se má mapa dostala na JB servery.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1