• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] CTF 3 Veja nadavky, Opakované
Server: CTF 3
Nickname porušujícího: *GODS* Veja
Čas porušovaní: 17:05
Důkaz: http://leteckaposta.cz/uploaded/484306879
SteamID + Screenshot SID: *GODS* Veja" 1104 VALVE_0:0:705737676 http://leteckaposta.cz/uploaded/400887402
Váš pohled na situaci: Normálně jsem ji napsal "ahoj" a ona už také do mě jede
Je to sranda si sní psát 
Nickname porušujícího: *GODS* Veja
Čas porušovaní: 17:05
Důkaz: http://leteckaposta.cz/uploaded/484306879
SteamID + Screenshot SID: *GODS* Veja" 1104 VALVE_0:0:705737676 http://leteckaposta.cz/uploaded/400887402
Váš pohled na situaci: Normálně jsem ji napsal "ahoj" a ona už také do mě jede

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
[Vyřešeno] CTF 3 Veja nadavky, Opakované
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF 3 Veja nadavky, Opakované
Tak jo, ráda se k tomu vyjádřím Teploušku
Škoda, že někde nejde dohledat historie chatu, kde by se dalo podívat na to, cos mi opravdu psal.
A ne, nebylo to jen "Ahoj".
Různé kecy jako: "Jsem na tobě zasedlý", "Neutíkej mi zlato", "Verůůůůůůnko kampak jsi mi utekla?",hloupé poznámky ohledně mého věku, apod. Kdykoliv zmizím na jiný server, hned příjde, je ve spectu a píše mi hovadiny, dokud mu nenapíšu, ať jde s těma kecama do prdele. Potom s jásotem napíše, že mi jde dát ban a že se mi ozve zase až mi skončí a že příště dostanu další. Už mi to udělal nejméně dvakrát. Minule jsem za tohle dostala ban na 4 hodiny. Při tom, jak mě neustále sleduje, cíleně přehlíží spawnkill a podobné důležité věci, co se ve hře dějí, jen do mě neustále ryje. Je to nechutné, oplzlé a myslím, že by se to nelíbilo nikomu. Nebyla jsem jediná, kdo na tohle napsal svůj názor. Několik dalších hráčů mu psalo, ať si jde psát takové nesmysly jinam a mnohem horší urážky, než jsem mu napsala já. Ale jak už on sám napsal -JE NA MĚ ZASEDLÝ
Samozřejmě nepřestal, dokud jsem ho neposlal do háje a tím docílil svého. Ten ban si užiju, Teploušku
nevadí mi to. Každopádně bych byla ráda, kdyby se našel někdo, kdo bude dohlížet příště i na tebe a tvé oplzlosti. Děkuji 

Škoda, že někde nejde dohledat historie chatu, kde by se dalo podívat na to, cos mi opravdu psal.

Různé kecy jako: "Jsem na tobě zasedlý", "Neutíkej mi zlato", "Verůůůůůůnko kampak jsi mi utekla?",hloupé poznámky ohledně mého věku, apod. Kdykoliv zmizím na jiný server, hned příjde, je ve spectu a píše mi hovadiny, dokud mu nenapíšu, ať jde s těma kecama do prdele. Potom s jásotem napíše, že mi jde dát ban a že se mi ozve zase až mi skončí a že příště dostanu další. Už mi to udělal nejméně dvakrát. Minule jsem za tohle dostala ban na 4 hodiny. Při tom, jak mě neustále sleduje, cíleně přehlíží spawnkill a podobné důležité věci, co se ve hře dějí, jen do mě neustále ryje. Je to nechutné, oplzlé a myslím, že by se to nelíbilo nikomu. Nebyla jsem jediná, kdo na tohle napsal svůj názor. Několik dalších hráčů mu psalo, ať si jde psát takové nesmysly jinam a mnohem horší urážky, než jsem mu napsala já. Ale jak už on sám napsal -JE NA MĚ ZASEDLÝ

- cocoxoxo
- Kolemjdoucí
"Kdykoliv zmizím na jiný server, hned příjde, je ve spectu a píše mi hovadiny, dokud mu nenapíšu, ať jde s těma kecama do prdele."
Ano, přijít musím, a musím tě upozornit aby si se chovala slušně. Takový teror jako zažíváš ty odemě, jestli se to tak dá nazvat, jsem zlatíčko zažíval také, a ne jen od jednoho admina
Kdyby jsi se na serverech chovala slušně a nepsala cituji z hlstatu:
2018-01-10 16:12:00 *GODS* Veja piiiii co vypni ab
2018-01-10 16:11:20 *GODS* Veja timea vypni kurvo
2018-01-10 16:07:54 *GODS* Veja vypni to typico
2018-01-10 16:07:10 *GODS* Veja vuz ty kurvo nekempi
2018-01-10 16:06:13 *GODS* Veja drz hubu
2018-01-10 16:05:30 *GODS* Veja kurvy
2018-01-10 15:58:34 *GODS* Veja kurvo
2018-01-10 15:58:17 *GODS* Veja jak buzny pojdte
Tak bych tam nemusel chodit, a upozornovat tě na to aby jsi se chovala slušně+ Ty nenadáš jenom když tě já "provokuju" Viz hlstats.,
Stěžuješ si že jsem ti napsal že jsem na tebe zasedlý. Ano jsem a budu, jelikož se neumíš chovat tak si tě budu hlídat jako oko v hlavě.
Myslím si že máš dost let na to aby jsi věděla jak se kde chovat, a co psát a co ne. Když to tak řeknu blbě i ten 13 letej kluk se umí chovat líp než ty. To je docela ostuda
Tot vše odemě. počkáme na posouzení
Ano, přijít musím, a musím tě upozornit aby si se chovala slušně. Takový teror jako zažíváš ty odemě, jestli se to tak dá nazvat, jsem zlatíčko zažíval také, a ne jen od jednoho admina

2018-01-10 16:12:00 *GODS* Veja piiiii co vypni ab
2018-01-10 16:11:20 *GODS* Veja timea vypni kurvo
2018-01-10 16:07:54 *GODS* Veja vypni to typico
2018-01-10 16:07:10 *GODS* Veja vuz ty kurvo nekempi
2018-01-10 16:06:13 *GODS* Veja drz hubu
2018-01-10 16:05:30 *GODS* Veja kurvy
2018-01-10 15:58:34 *GODS* Veja kurvo
2018-01-10 15:58:17 *GODS* Veja jak buzny pojdte
Tak bych tam nemusel chodit, a upozornovat tě na to aby jsi se chovala slušně+ Ty nenadáš jenom když tě já "provokuju" Viz hlstats.,
Stěžuješ si že jsem ti napsal že jsem na tebe zasedlý. Ano jsem a budu, jelikož se neumíš chovat tak si tě budu hlídat jako oko v hlavě.
Myslím si že máš dost let na to aby jsi věděla jak se kde chovat, a co psát a co ne. Když to tak řeknu blbě i ten 13 letej kluk se umí chovat líp než ty. To je docela ostuda

Tot vše odemě. počkáme na posouzení

-
Teplousek - Zkušený
Tak 1) bavím se přímo o té situaci, kteoru jsi na mě náhlasil. (btw jak tak koukám, máš velmi rád nahlašování ostatních
Zajímalo by mě, do kolika z nich ryješ stejně jako do mě. Potom se těch nadávek vůbec nedivím.)
2) Hlídat? Kdykoliv jdu hrát, objevíš se ve spectu a nehlídáš mě, ryješ do mě, to je vše. Ty nadávky po mě vyloženě chceš, jen proto, abys sem potom mohl napsat přímo to, co jsi právě napsal
A dát mi ten BAN.
3)Dát sem jako důkaz printcreen toho, co jsem ti psala ale bez toho, cos mi psal TY, je trochu jednostranné, nemyslíš? Zajímalo by mě, kdo by po sobě nechal tak skákat jako já a nenapsal ani slovo. Tuším,že nikdo. Vyloženě rýpeš do lidí.
To, že šikanoval takhle někdo tebe, mě vůbec nezajímá. To s tím nemá absolutně nic společného.
Pro příště se naučím také používat printscreen a pak si budeme mít o čem povídat.
Šikanuješ mě. Nic jiného.
Nech mě PROSÍM v klidu hrát. Klidně si v tom spectu buď, jen mi NEPIŠ
Mimochodem- zmiňuješ nějakého 13ti letého klučinu. Když už jsme u toho věku, prosím přestaň mě ponižovat tím, že jsem stará babka nebo tím, že mi není ani 15. Obojí je nesmysl
Napsala jsem své a nic víc už nemám co k tomu říct. Možná příště
Teď prosím ale už mi opravdu nepiš
Děkuji a ahoj.

2) Hlídat? Kdykoliv jdu hrát, objevíš se ve spectu a nehlídáš mě, ryješ do mě, to je vše. Ty nadávky po mě vyloženě chceš, jen proto, abys sem potom mohl napsat přímo to, co jsi právě napsal

3)Dát sem jako důkaz printcreen toho, co jsem ti psala ale bez toho, cos mi psal TY, je trochu jednostranné, nemyslíš? Zajímalo by mě, kdo by po sobě nechal tak skákat jako já a nenapsal ani slovo. Tuším,že nikdo. Vyloženě rýpeš do lidí.
To, že šikanoval takhle někdo tebe, mě vůbec nezajímá. To s tím nemá absolutně nic společného.
Pro příště se naučím také používat printscreen a pak si budeme mít o čem povídat.
Šikanuješ mě. Nic jiného.
Nech mě PROSÍM v klidu hrát. Klidně si v tom spectu buď, jen mi NEPIŠ

Mimochodem- zmiňuješ nějakého 13ti letého klučinu. Když už jsme u toho věku, prosím přestaň mě ponižovat tím, že jsem stará babka nebo tím, že mi není ani 15. Obojí je nesmysl

Napsala jsem své a nic víc už nemám co k tomu říct. Možná příště

- cocoxoxo
- Kolemjdoucí
-
Teplousek - Zkušený
Nebudu to ani rozklikávat. Nemá smysl se s tebou bavit. Ať už ten ban dostanu nebo ne, dám si na tebe pozor. Několikrát jsem tě tu požádala o to, ať mi už nepíšeš. Pokud chceš dohlížet na mou slušnost a hru, klidně se dívej. Taky bych tě někdy ráda viděla hrát, ne jen ve spectu
Sbohem.

Sbohem.
- cocoxoxo
- Kolemjdoucí
Ako sa hovorí na každého voda vrie . Som ráda že si sa už začala riešiť . XXXXXXX krát som ti písala aby si nekempila pri vlajke tvoja odpoveď klasika " staraj sa o seba " už len za to by si mala mať ban že neplníš povinnosti módu a nechoodíš po vlajky o tom je CTF . Ano je je len hrá ale každá hrá má svoje pravidlá ako aj táto . Stále čo mapa to ako priklincovaná pri vlajke ale ty si neuvedomuješ že kazíš hru buď hraj alebo prejdi na iný server . No teraz povedz čo ti v tom bráni vziať aspoň jednu vlajku ? Zoberiem vezmem ju a hotovo čo je na tom ťažké .
A tvoje vyjadrovanie na servery hotová katastrofa , áno aj ja si ponadávam keď už fakt musím nebudem tu hrať že som nejak EXTRA slušná ale zas to nepreháňam . Aj ja som za to dostávala bany ale k ničomu to neviedlo a teraz sa snažím byť slušná v porovnaní z minula
.. Tie bany si si len zaslúžila lebo sa nevieš správať . Máš Boha 20+ rokov tak si vstúp do svedomia že sa tak správať nemôžeš to aj na ulici si taká aká sa ukazuješ na servery ? Ver tomu keby som bola na servry stále každú minútu by si tu vysela toľko času by som si spravila moja zlatá . A naj ti bude naďalej Teploušek za zadkom aby si si to už konečne uvedomila . Však sa ti len pekne niekto pozdraví a už ho posielaš dpč ( to bol len príklad ) skrátka si drzá a nevychovaná . Prajem ti tie bany drž sa ahoj čau

A tvoje vyjadrovanie na servery hotová katastrofa , áno aj ja si ponadávam keď už fakt musím nebudem tu hrať že som nejak EXTRA slušná ale zas to nepreháňam . Aj ja som za to dostávala bany ale k ničomu to neviedlo a teraz sa snažím byť slušná v porovnaní z minula

-
sabinka98 - Amatér
Re: [V řešení] CTF 3 Veja nadavky, Opakované
A dost tyto věci si řešte jinde.
BAN ti TEPLOUSEK dát nemůže je jen akademik, ale může tě tu nahlásí a ban ti dám já. CO píše on není předměte tohoto PP. Pokud ti nadává či jinak vulgárně rasově uráží nebo i jiné hráče máš možnost ho tu nebo ve stížnostech nahlásit.
Nemíním to tu číst a budu se zabývat pouze prvním příspěvkem.
Banned
Děkujeme za nahlášení
PS každý další příspěvek mažu je to vyřešeno
BAN ti TEPLOUSEK dát nemůže je jen akademik, ale může tě tu nahlásí a ban ti dám já. CO píše on není předměte tohoto PP. Pokud ti nadává či jinak vulgárně rasově uráží nebo i jiné hráče máš možnost ho tu nebo ve stížnostech nahlásit.
Nemíním to tu číst a budu se zabývat pouze prvním příspěvkem.
Banned
Děkujeme za nahlášení
PS každý další příspěvek mažu je to vyřešeno
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.

-
Obetniovce - Spamer
• Stránka 1 z 1