• Stránka 1 z 1
[V] MC Survival - Obcházení BANU (8613)
1. Název topicu -> Server / Admin / Váš nick (Server - kde jste ban dostali + admin - který vám ho udělil)
2. Důvod a délka banu
3. Napíšte, co se stalo
Název topicu: Minecraft survival server / ban udělen od "web" / BarryAtua
Důvod a délka banu: Důvod banu je podle všeho obcházení banu a je udělen do středy, 7. března 2018.
Co se stalo: Jak bych začal. No, po dlouhém snažení jsme se společně s Kerthysem dostali k tomu, že můj IP rozsah byl zabanován a proto jsem nebyl schopný se napojit. Poté, co jsem se konečně připojil jsem si trochu prošel krajinu, zkusil pár warpů a Minecraft vypl.
Do dnes jsem ho od té doby nezapl na víc jak na pár minut a zrovna, když už jsem konečně chtěl začít hrát, mi server zablokoval přístup se slovy:
"Máš BAN (číslo 8613) od web do Wed Mar 07 19:03 CET 2018, s důvodem Obchazeni banu"
Chtěl bych se zeptat, za co jsem mohl dostat ban, když jsem na serveru ani nehrál. Jsem si zcela jist, že nemůžu dostat ban za obcházení banu, když jsem ani původní ban nemohl dostat via moje nehraní na serveru.
2. Důvod a délka banu
3. Napíšte, co se stalo
Název topicu: Minecraft survival server / ban udělen od "web" / BarryAtua
Důvod a délka banu: Důvod banu je podle všeho obcházení banu a je udělen do středy, 7. března 2018.
Co se stalo: Jak bych začal. No, po dlouhém snažení jsme se společně s Kerthysem dostali k tomu, že můj IP rozsah byl zabanován a proto jsem nebyl schopný se napojit. Poté, co jsem se konečně připojil jsem si trochu prošel krajinu, zkusil pár warpů a Minecraft vypl.
Do dnes jsem ho od té doby nezapl na víc jak na pár minut a zrovna, když už jsem konečně chtěl začít hrát, mi server zablokoval přístup se slovy:
"Máš BAN (číslo 8613) od web do Wed Mar 07 19:03 CET 2018, s důvodem Obchazeni banu"
Chtěl bych se zeptat, za co jsem mohl dostat ban, když jsem na serveru ani nehrál. Jsem si zcela jist, že nemůžu dostat ban za obcházení banu, když jsem ani původní ban nemohl dostat via moje nehraní na serveru.
-
BarryAtua - Kazatelův učeň
[V] MC Survival - Obcházení BANU (8613)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MC Survival - Obcházení BANU (8613)
Předem se omlouvám, že jsem zapomněl vložit k příspěvku link na BAN s číslem 8613, takže ho přikládám ZDE.
BAN by měl patřit nějakému hráči xDoChe, který byl zabanován hráčem LargoSVK.
BAN by měl patřit nějakému hráči xDoChe, který byl zabanován hráčem LargoSVK.
-
Mrknu na to a dám vědět.
-
TheRsM1 - Profesionál
To velice rád slyším.
Jsme plně ochoten dojít na teamspeak, pokud bude třeba.
Jsme plně ochoten dojít na teamspeak, pokud bude třeba.

-
Vyřešeno unbanem, ban měl většinu z délky již pryč, tudiž asi není důvod ho ponechat, smazán byl pouze IP ban, bany na přišlusné jména zůstaly.
-
TheRsM1 - Profesionál
Všechno funguje tak, jak má.
Díky!
Můžeme vlákno považovat za vyřešené.
Díky!
Můžeme vlákno považovat za vyřešené.

-
• Stránka 1 z 1