Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Zdravím Gamesites

Příspěvekod Zidan99 » 12 led 2018, 14:11 VIP

1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick: Jailbreak#4 | KoSso | sm0ke

2. Zkopírujte výpis z konzole, který se objevuje po napojení do hry. Pokud výpis nevidíte, napište do chatu příkaz /ban a objeví:
https://ctrlv.cz/c5bt Dostal som ho včera a kamarat mi oznamil že mam ban :) Pozriem sa do banlistu a zrazu scripty ban.

se. Výpis z konzole se ukazuje u všech druhů banů:
3. Napište co se stalo: Ja neviem :) Boli tam 2 admini asi,a bol tam moj "milovaný" Poland ktory asi závidel že mam new PC a novu myšku. Nič nepisal do chatu,chcel som sa ho niečo opytať neodpovedal. Toto je admin ktorý ignoruje hračov,pekné od neho :) Každopádne prišiel som si tu aj podať nespravodlivý unban. Tu mate topic kde som napisal sťažnosť na CHH: kosso-staznost-na-nespravneho-chh-t177200.html

4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč: Mám tam EVIP a JB hrajem dlhu dobu,nikdy som necheatoval a ani nechcem,iba pomaham hračom a sem tam mi niečo uskočí :) Priznávam sa,ale keby som cheatoval tak si to priznam jak chlap! Ja sa čudujem prečo už ty ľudia čo hrali v roku 2012 už tu niesu,každým rokom to šlo dole,nemam nič proti Gamesites ale keď to takto bude pokračovať tak mi verte že to už nebude take plne ako to bývalo. Pekný deň všetkým.

sm0ke
Obrázek
Zidan99
Drbna
Drbna

[V]Zdravím Gamesites

od Rumcajz » 12 led 2018, 14:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zdravím Gamesites

Příspěvekod somrak » 12 led 2018, 14:34

Zdravím tuto je moja verzia ako ti vidím ja.

Keby bol sm0ke taký tak by zavolal celý furien,ale on to neurobí lebo vie žeby to bolo naňho že každy by dostal permy za udajne "scripty" Každý furien fpskar ma viac ako 400 fps :). Hrávam furien už veľmi dlho a viem si aj so sm0kom sem tam zahrať furien a aj zavolať na teamspeak. Poznám ho už dlho ale nikdy by som nepovedal že používa údajne "scripty". Je to dobrý hráč vie si užiť tú hru. Dúfam že admin od ktorého dostal ban sa ponaučí a uvedomí si že "scripty na sgs" niesu. Teda aspoň ja o tom neviem. Ďakujem. Prajem pekný deň.
somrak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KosSo » 12 led 2018, 17:34 VIP

Ahoj

Ako ti bolo písané už aj v tej sťažnosti https://www.gamesites.cz/forum/kosso-staznost-na-nespravneho-chh-t177200.html
demo bude znova preverené.
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Zidan99 » 13 led 2018, 08:29 VIP

Pohodka,nestresuj :D
Obrázek
Zidan99
Drbna
Drbna

Příspěvekod Lamerko » 14 led 2018, 01:16 VIP

Na demu z chh sekce jsou scripty.

Tudíž tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Lamerko
Zkušený
Zkušený

Re: [V]Zdravím Gamesites

Příspěvekod Zidan99 » 14 led 2018, 08:14 VIP

Neni to vyriešené :) Dohodneme sa tak oke? natočím vám video ako z prvej osoby SGS-kujem možno to dam aj nejakému editorovi do HLAE uvidím. Dohoda bude taká,keď na tom videu nebudu scripty a budu tam moje prave SGS s 400 fps a s najlepšou myškou na 1.6 tak vam zrušia CHH oke? Lebo ako vidím mily Gamesites je neskusený aj keď mate po 18-20 rokov mne to je fuk,nič neviete iba podaktorý. Takže ak dam to video a nebudu tam scripty mate dole CHH. Prajem pekný deň :)

sm0ke
Obrázek
Zidan99
Drbna
Drbna

Re: [V]Zdravím Gamesites

Příspěvekod Karmik66 » 14 led 2018, 11:32 VIP

Ty určitě nerozhoduješ a ani rozhodovat nebudeš, kdo je či není CHH. Udělej to co je na demu v singlplayeru se 400 FPS, pošli mi demo do PM a pak se můžeme dál bavit.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Unban Žádost