• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] unban
Dobrý den,dneska jsem si chtěl normálně zahrát jb(jailbreak) a najednou vidím Permanetní ban pro hráče Striker62 a nějaký čísla i když nevím vůbec kdo to je.Nevím zda li to nebyla moje sestra opravdu nevím ale jsem z toho hodně smutný.Prosím odepište co bych měl udělat pro unban 

- YoloDoge259
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban
Asi si toto ty
striker56213-sh-jb7-t177235.html

-
Brano21 - Spamer Veterán
Re: unban
Ahoj,
som sa aj čudoval, že som hľadal v banliste nick: Striker62, ale ide o hráča s nickom: Striker56213. Resp. iného Strikera tam ani nenájde, čo má permu.
Bol si nahlásený v PP (čo smajloš sem poslal) a ban je oprávnený.
Lenže keďže popisuješ, že si to nebol ty, ale nevieš kto, ba dokonca si obvinil svoju sestru, tak my unban poskytnúť nemôžeme.
Prečítaj si túto možnosť
mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
A ak teda naozaj cheatovala sestra, tak jej musíš dohovoriť, prípadne vymazať cheaty z počítaču.
Vyriešené.
som sa aj čudoval, že som hľadal v banliste nick: Striker62, ale ide o hráča s nickom: Striker56213. Resp. iného Strikera tam ani nenájde, čo má permu.
Bol si nahlásený v PP (čo smajloš sem poslal) a ban je oprávnený.
Lenže keďže popisuješ, že si to nebol ty, ale nevieš kto, ba dokonca si obvinil svoju sestru, tak my unban poskytnúť nemôžeme.
Prečítaj si túto možnosť

A ak teda naozaj cheatovala sestra, tak jej musíš dohovoriť, prípadne vymazať cheaty z počítaču.

Vyriešené.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1