• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žádost o admina/zergy
Dobré ráno odpoledne nebo večer kdykoliv tuto žádost čtete
Nick ve hře : -*GTS*-Zergy-
Nick na fóru : zergy5
Profil na fóru : zergy5-u54119.html
Věk : 22
Steam nick : exe
Steam ID : STEAM_0:1:208607920
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=193671
Nějaké bany alebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Ano, pár banů jsem dostal a mrzí mě to
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Jaroslav, je mi 22 let, mám vystudovanou střední školu v oboru karosář, ve volném čase si zahraji fotbal, v zimě chodím bruslit a hrát hokej, pak chodím ven s fenkou Sally (1 rok) a ten čas co zbývá si zahraji Counter-Strike 1.6
Proč by jsi chtěl na GS adminovat? : Chci se podílet na rozvíjení portálu a chci pomáhat nováčkům, ale hlavně co je důležité je to, že chci zabránit vniknutím hackerů na servery a zabránit jim tak usnadnění hry pomocí cheatů, hacků atd..
Děkuji Vám, že jste si udělali čas na přečtení této žádosti a doufám v pevných nervech, že tato žádanka o admina dostane jen kladné odpovědi
Přeji hezký zbytek dne

Nick ve hře : -*GTS*-Zergy-
Nick na fóru : zergy5
Profil na fóru : zergy5-u54119.html
Věk : 22
Steam nick : exe
Steam ID : STEAM_0:1:208607920
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=193671
Nějaké bany alebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Ano, pár banů jsem dostal a mrzí mě to

Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Jaroslav, je mi 22 let, mám vystudovanou střední školu v oboru karosář, ve volném čase si zahraji fotbal, v zimě chodím bruslit a hrát hokej, pak chodím ven s fenkou Sally (1 rok) a ten čas co zbývá si zahraji Counter-Strike 1.6
Proč by jsi chtěl na GS adminovat? : Chci se podílet na rozvíjení portálu a chci pomáhat nováčkům, ale hlavně co je důležité je to, že chci zabránit vniknutím hackerů na servery a zabránit jim tak usnadnění hry pomocí cheatů, hacků atd..
Děkuji Vám, že jste si udělali čas na přečtení této žádosti a doufám v pevných nervech, že tato žádanka o admina dostane jen kladné odpovědi

-
zergy5 - Amatér
[Zamítnuto] žádost o admina/zergy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o admina/zergy
Mozna by bylo dobre napsat mod na ktery si zasas o prava 

„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
minik píše:Mozna by bylo dobre napsat mod na ktery si zasas o prava
Žádám si na jailbreak
-
zergy5 - Amatér
Minule ti Hafan napsal:
měsíc později a opět ta samá písnička. Bezmyšlenkovitě podávat žádost znovu a znovu, bez jakékoliv změny, tě do admin teamu opravdu nedostane.
Co pro to máš udělat už ti bylo několikrát řečeno, tak se tím zkus řídit.
Zamítnuto.
Maxipes píše:Musim uznat, ze tvoje snaha od minule zadosti byla znacna, enormni, primo neprekonatelna.
Proto zamitam.
měsíc později a opět ta samá písnička. Bezmyšlenkovitě podávat žádost znovu a znovu, bez jakékoliv změny, tě do admin teamu opravdu nedostane.

Co pro to máš udělat už ti bylo několikrát řečeno, tak se tím zkus řídit.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1