• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Žiadosť o práva na Basebuilder
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Basebuilder
Nick v hre : DEA*Tony
Nick na fóre : DeaTony
Profil na fóre : CLICK
Vek : 17
Steam nick : DEA*Tony
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:867968246
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=17847
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nejaký ten kick
sa najde nebudem klamať každy sme predsa dostali kick ..Raz som dostal neoprávnený resp. nechcený ban .. po ktorom sa mi admin ospravedlnil.. Pretože ban dostala nesprávna osoba (ja) a ten ban bol preto, pretože furt nadával jeden hráč a skopíroval moj nick a admin mu chcel dat ban a ban som dostal ja.. A ešte jeden ban za to že som sa pripojil ale to bolo ešte ked som nemal steam..(Neviem či sa to počita
) k a 1 ban zaslúžene to bolo tuším že som o dostal za FK dal som 2 fk hral som na saimona a splietol som sa.. a zabil som ich dal by som im vd všetko v pohode.. ale admin sa toho chytil nadvihol ma a on že vieš o tom že si dal free kill atd atd.. a ja že ospravedlnujem sa napravim to už sa to nestane.. a on mi po 2FK pleskol original 2 dni k CT..Spolu to je nejake cca 4 bany
Inak som ako lalia
Samozrejme od vtedy som sa polepšil a pracujem na svojich chybách
Niečo o sebe : Ahojte volám sa Adrián mam 17 rokov a navštevujem strednú školu v TN, študujem kuchára som v 2 ročníku.. Ale velmi ma baví fotografovanie
chodím fotit koncerty roznych spevákov a raperov.. Hrám basketbal presnejšie za tým Prievidza... Inak som obyčajný mladý chalan ktorý si chce naplno užiť život tak aj hru 
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem zabrániť hráčom ktorý kaziu hru a porušujú pravidla a tak odradujú iných hračov hrať resp..Zmenšujú navštevnosť servera.. A hlavne by som chcel byť členom tejto super komunity Gamesites s pár hračmi sa už poznám a musím povedať že komunitu Gamesites len tak niečo neprekona
Groos,Jeffy,Lucinka,Tommy a jeho anime a další
A bol by som velmi rád keby ste ma prijmuli pod ochranné krídla a dali šancu zlepšovať Gamesites portál a zvýšiť tak navštevnosť hráčov
A hlavne trestať hráčov ktorý chcú pravý opak..
( A ešte taký menší dodatok že mal by som mat od JeffyGS doporučenie na admin práva )
Ďakujem za čas strávený pri mojej prihláške a dúfam v jej skoré a kladne vybavenie
Nick v hre : DEA*Tony
Nick na fóre : DeaTony
Profil na fóre : CLICK
Vek : 17
Steam nick : DEA*Tony
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:867968246
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=17847
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nejaký ten kick

Niečo o sebe : Ahojte volám sa Adrián mam 17 rokov a navštevujem strednú školu v TN, študujem kuchára som v 2 ročníku.. Ale velmi ma baví fotografovanie

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem zabrániť hráčom ktorý kaziu hru a porušujú pravidla a tak odradujú iných hračov hrať resp..Zmenšujú navštevnosť servera.. A hlavne by som chcel byť členom tejto super komunity Gamesites s pár hračmi sa už poznám a musím povedať že komunitu Gamesites len tak niečo neprekona

( A ešte taký menší dodatok že mal by som mat od JeffyGS doporučenie na admin práva )
Ďakujem za čas strávený pri mojej prihláške a dúfam v jej skoré a kladne vybavenie
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=17847
ExtraVip-Basebuilder 1
Basketbalista
Fotograf
Umelec
ExtraVip-Basebuilder 1
Basketbalista
Fotograf
Umelec
-
DeaTony - Kolemjdoucí
[Zamitnuto] Žiadosť o práva na Basebuilder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na Basebuilder
Nesplnujes podminky napr. nevlastnis originalni verzi hry.
Zamitnuto.
Zamitnuto.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1