• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Střelba
Zdravím,
Při hraní se mi stává a ne málo, že při střelbě na protihráče... ho prostřelím, i když od něj stojím pár kroků. Vysypu do něj celí zásobník a z toho ho 2x zasáhnu. Nevíte čím to může být? A netvrďte že internetem, když mi jde krásně plynule. Existují na tento případ ňáké příkazy, aby se to dalo srovnat? Za jakékoliv rady budu rád. Děkuji
Při hraní se mi stává a ne málo, že při střelbě na protihráče... ho prostřelím, i když od něj stojím pár kroků. Vysypu do něj celí zásobník a z toho ho 2x zasáhnu. Nevíte čím to může být? A netvrďte že internetem, když mi jde krásně plynule. Existují na tento případ ňáké příkazy, aby se to dalo srovnat? Za jakékoliv rady budu rád. Děkuji
-
DivX - Kolemjdoucí
Re: Střelba
Nechapem jak ho mozes prestrelit a pritom nezasiahnut
To sa proste neda.Poradis mi ako to robis?..

Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
andino píše:Nechapem jak ho mozes prestrelit a pritom nezasiahnut![]()
To sa proste neda.Poradis mi ako to robis?..
celkom by som ocenil, keby si sa prestal vyjadrovat k temam smerujucim k akejkolvek podpore... radis hluposti a ziadny z tvojich prispevkov nema ani naznak konstruktivneho myslenia... chod si huntit prispevky do offtopic.
K teme, robi Ti to len naniektorom konkretnom serveri, alebo vsade ?
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
najdi se na internetu příkazy do console a upravuj si hru podle sebe... nebo si stáhni nějaký cfg, a vyzkoušej který ti sedí nejlíp . 

Neberte drogy, kupte si vlastní! :)
-
WEEDGS - Kolemjdoucí
Hraji pouze na jednom serveru a to War3+Save exp S1. Hraju wardena a ten má v charakteru mole... tzn. že mě to na začátku nového kola hodí k opačné straně než hraju (CT, T). A tam se mi zrovna stává ten problém, že jsou protihráči v těsné blízkosti a já je prostřelím. Není to jen přes to "MOLE" ale i když běhám po mapě a střetnu se s někým v blízkosti.
Pro WEEDGS - Je pěkné že mi chceš poradit ale prosím česky
zase nejsem takový "závislák", takže to co jsi napsal do příspěvku mi fakt neporadí. Nemyslím to ňák zle jen nevím o co go.
Pro WEEDGS - Je pěkné že mi chceš poradit ale prosím česky

-
DivX - Kolemjdoucí
Nikdo neví jak tento problém vyřešit? Budu teď trošku sprostý ale už mě to začíná ve hře srát.... skoro si člověk nezahraje.
-
DivX - Kolemjdoucí
No možná tu teď budu vypadat jak úplný idiot ale jak jsem psal výše ↑ nejsem hrou tolik posedlý, takže nevím co kde a jak nastavit, aby mi ta hra dobře šlapala a jiné vymoženosti, které ostatní znají... ale vrátím se k tématu.
Verzi zjistím kde? Stahoval jsem jí zde na GS
Verzi zjistím kde? Stahoval jsem jí zde na GS
-
DivX - Kolemjdoucí
Žádný cfg , lehká odpověd! Trénuj AIM.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
Mne sa podobné stane len vtedy ak mi vypadne internet ( WIFI ) .... A na inom serveri ti to nerobí ? Skús či ti to aj na ostatných serveroch robí.
MC nick : Bond369

Redaktor GS HL magazínu
Administrátor : Creative 4

Redaktor GS HL magazínu
Administrátor : Creative 4
-
WerbX - Zkušený
WerbX ale WIFI to není.
nick:p++
nick:p++
-
smile0300 - Mistr
Tak hrával jsem na serveru gungame a tam mi to nedělalo. Až, když jsem přešel na War3 server.
-
DivX - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2