• Stránka 1 z 1
VIP Abhop
Už to mám delší dobu v hlavě. Chtěl bych se zeptat, zda by se mohl zrušit koupený abhop u VIP. Stěžuje si na to každý hráč, co nemá VIP, protože se proti tomu fakt nedá hrát a hráče to nutí knife servery opouštět. Tím si myslím, že by to mohlo i nějaké hráče přitáhnout.
Jinak hrál jsem už nespočet knife serveru, ale abhop, který lze koupit, jsem nikde neviděl.
Myslím si, že by si tento návrh měl přečíst sám Garlin, jelikož on tu má hlavní slovo
Děkujeme za přečtení a doufáme v kladné vyřízení.
Jinak hrál jsem už nespočet knife serveru, ale abhop, který lze koupit, jsem nikde neviděl.
Myslím si, že by si tento návrh měl přečíst sám Garlin, jelikož on tu má hlavní slovo

Děkujeme za přečtení a doufáme v kladné vyřízení.
Knife - Since 2015
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
-
Saomi - Pokročilý
Re: VIP Abhop
Jedinej důvod proč sem si tam koupil VIPčko. 

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Viděl jsem
Jinak Ily, je mi to jasný, ale já bych si ho nekoupil ani tak, strašně to zvýhodňuje pak hráče s VIP
Nevim k čemu to přirovnat, ale je to třeba jak kdyby VIP hrači na public měli například “wh” na dosah 15 metrů, jestli mi rozumíš

Jinak Ily, je mi to jasný, ale já bych si ho nekoupil ani tak, strašně to zvýhodňuje pak hráče s VIP

Nevim k čemu to přirovnat, ale je to třeba jak kdyby VIP hrači na public měli například “wh” na dosah 15 metrů, jestli mi rozumíš

Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
Lenže ten autobhop je aj dôvod prečo si tam kúpiť VIP a nalákať na to ľudí. Tiež si tam kúpim VIP za chvíľu 

CS 1.6 Admin
Redaktor
Redaktor
-
ImCadogan - Zkušený
A taky důvod, proč to gs knife zabíjí. Vždyť na gs byly ještě nedávno 4 knife servery a teď? Teď už lidi chodí pomalu jen na knife#1.
Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
• Stránka 1 z 1