• Stránka 1 z 1
[Přijat]Trouble in Town/KESHE DO BANKY
Ahoj, před měsícem jsem žádal o práva na Trouble in Town servery, a bylo mi napsáno ať si dám žádost za měsíc - ZDE
NICK VE HŘE: KESHE DO BANKY
NICK NA FORU: mrypar2
PROFIL NA FORU: ZDE
VĚK: 16
STEAM NICK: Schildkröte im Krankenwagen
STEAM ID: STEAM_0:1:122057183
HLSTATS: pokud dobře vím tak TTT nemá své hlstats tak sem dám z CTF - ZDE
BANY NEBO PROHŘEŠKY: 1 ban na JB mini ani přesně nevím za, co ale byl jsem u CT a moc jsem nemluvil a admin mi dal ban na 1 hodinu k CT a od té doby dělám vše pro to aby se to neopakovalo, poté jak jsem psal minule jeden ban na jiném herním serveru na 12 hodin za random a nedávno jsem si připojil na nějaký náhodný přesněji litevský awp server kde jsem se spawnul, vyběhl nepřítel a dal mi hlavu, následně se otočil a zabil někoho přes zeď a poté jsem dostal kick se zprávou že jsem byl zabanován za AIMBOT (samozřejmě jsem nepoužíval žádné cheaty), to jsem nepochopil, možná nějaký překlep nebo nevim, a tak jsem to přestal řešit a nezajímám se o to, jinak žádné další bany a snažím se aby to tak i zůstalo
.
NĚCO O MĚ: Jmenuju se Martin, je mi 16 let a studuju Autotronika, rád hraju Airsoft, koukám na filmy a hraju hry, chodím s kamarády ven a to je prozatím vše.
PROČ BYCH CHTĚL BÝT ADMINEM: Nebaví mě když se připojím na server a slyším někoho jak pouští písničky do voicu nebo jinak spamuje/cheatuje/kempí a čekat na přivolaného admina nebo natáčet demo a čekat než se hříšník zabanuje, ale hlavně mě baví dělat pořádek mezi lidmi, udržovat klid a pomáhat ostatním.
To by bylo zatím vše, doufám že odpověď bude kladná předem děkuju za odpověď
NICK VE HŘE: KESHE DO BANKY
NICK NA FORU: mrypar2
PROFIL NA FORU: ZDE
VĚK: 16
STEAM NICK: Schildkröte im Krankenwagen
STEAM ID: STEAM_0:1:122057183
HLSTATS: pokud dobře vím tak TTT nemá své hlstats tak sem dám z CTF - ZDE
BANY NEBO PROHŘEŠKY: 1 ban na JB mini ani přesně nevím za, co ale byl jsem u CT a moc jsem nemluvil a admin mi dal ban na 1 hodinu k CT a od té doby dělám vše pro to aby se to neopakovalo, poté jak jsem psal minule jeden ban na jiném herním serveru na 12 hodin za random a nedávno jsem si připojil na nějaký náhodný přesněji litevský awp server kde jsem se spawnul, vyběhl nepřítel a dal mi hlavu, následně se otočil a zabil někoho přes zeď a poté jsem dostal kick se zprávou že jsem byl zabanován za AIMBOT (samozřejmě jsem nepoužíval žádné cheaty), to jsem nepochopil, možná nějaký překlep nebo nevim, a tak jsem to přestal řešit a nezajímám se o to, jinak žádné další bany a snažím se aby to tak i zůstalo

NĚCO O MĚ: Jmenuju se Martin, je mi 16 let a studuju Autotronika, rád hraju Airsoft, koukám na filmy a hraju hry, chodím s kamarády ven a to je prozatím vše.
PROČ BYCH CHTĚL BÝT ADMINEM: Nebaví mě když se připojím na server a slyším někoho jak pouští písničky do voicu nebo jinak spamuje/cheatuje/kempí a čekat na přivolaného admina nebo natáčet demo a čekat než se hříšník zabanuje, ale hlavně mě baví dělat pořádek mezi lidmi, udržovat klid a pomáhat ostatním.
To by bylo zatím vše, doufám že odpověď bude kladná předem děkuju za odpověď

-
mrypar2 - Zkušený
[Přijat]Trouble in Town/KESHE DO BANKY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trouble in Town/KESHE DO BANKY
Protože tam nemáme hlstats tak se rozhodneme podle referencí od adminu, proto jestli nějaký admin má zkušenosti s hráčem tak mi jej můžete psát do PM, zatím v řešení.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Trouble in Town/KESHE DO BANKY
Přidej si mě na steame, domluvíme se co dál.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení]Trouble in Town/KESHE DO BANKY
Nebudu psát blbosti.
- Hypnotx
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení]Trouble in Town/KESHE DO BANKY
Přijat, vítej.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1