[Přijat] Žádost o akademika

Příspěvekod FisCYa » 14 led 2018, 18:44

Nick ve hře: FišCy@ - PrYma Operník <3
-
Nick na fóru: FisCYa
-
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198311836277/
-
Věk: 15 let
-
Steam ID: STEAM_1:1:175785274
-
Odkaz na můj hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22263
-
Sekce na kterou chci akademika: Jailbreak
-
Proč chci akademika: Chtěl bych udržovat gamesites bez lidí co bezdůvodně zabíjí a dávájí MF, či nějak porušují závažně pravidla. Vzhledem k tomu že se už a JailBreaku pohybuji nějaký ten čas, tak si myslím že bych přispěl, či pomohl k rozvoji aktivní a čisté komunity. U CS:GO mám nahráno kolem 500h, takže se kolem CSka nějak už podle mě lépe orientuji. JailBreak jsem už hrával před rokem, něž jsem na nějaký čas přešel k jiné hře. Poté jsem se navrátil zpět a své staré zkušenosti z JailBreaku jsem spojil se svými novými. Dokonce jsem i hrával JailBreak na CS 1.6, takže i toto mi pomohlo se lépe zapojit do komunity JailBreaku.
-
Něco o mně: Jmenuji se Matěj mám 15 let a studuji čtyřleté denní vzdělávání. Konkrétně studuji na Zdravotní škole obor Lyceum. Studuji teprve první rok. Jsem bývalí sportovec, který hrál 6 let florbal, ale kvůli zranění kolene musel odstoupit. Bohužel tak má kariéra sportovce skončila :-D, (ten vtípek musel být). Dále když se v mém volném čase, nevěnuji škole tak se pohybuji často venku s přáteli, nebo hraji JailBreak. Také jedna z mým největších zálib je vesmír, prostě kdo by ho nemiloval.
-
Moje prohřešky: Za tu domu mám pouze dva prohřešky. První byl za to když jsem ještě moc neuměl zacházet s bloky, tak jsem nechal CT v bloku, samozřejmě pro mě to v tu chvíli byla sranda, ale nevěděl jsem že se to nesmí. Byl jsem ale poučen, takže od té doby už si na to dávám pozor. Jako druhý prohřešek byl FK, který jsem dal ze srandy svému kamarádovi. Jelikož byl na serveru admin, který vše viděl, tak jsem dostal za to ban. Bylo to dobře že mi ho dal, aspoň jsem si uvědomil svoji chybu, která se už v budoucnu nebude opakovat.
Obrázek

Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
Sorry jako,
Jen plním svoji práci ;-)
PS:Kup si akoben
FisCYa
Amatér
Amatér

[Přijat] Žádost o akademika

od Rumcajz » 14 led 2018, 18:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika

Příspěvekod Gustik » 19 led 2018, 03:54 VIP

A co ten ban od Lifa z 13.1.2018?
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Čeká se] Žádost o akademika

Příspěvekod FisCYa » 19 led 2018, 06:58

To byl právě tomu kamarádkovy, byla to moje demence a chápu ban. I když mě překvapilo že mi dal ban na 24 hodin, jen za moji demenci, kterou jsem si uvědomil a k tomu se ptal kdy půjdu spát, aby se můj ban od toho odvedl. Není to soukromá věc? Jen taková otázka, nijak se z banu nevykrucuji. + jsem si to uvědomil už na začátku.
Obrázek

Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
Sorry jako,
FisCYa
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 19 led 2018, 23:36 VIP

FisCYa píše:Moje prohřešky: Za tu domu mám pouze dva prohřešky.

Já ale v tvém rejstříku vidím 4 bany. A Life by ti nedal za FK ban na den, ale na 4 hodiny, tak jak je předdefinováno v banovacím pořádku. To, že si dostal bany, bych ještě nějak překousl, ale že je tady neuvedeš už ne.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod FisCYa » 20 led 2018, 01:18

Vím pouze o těchto dvou banech, jestli jsem dostal ban dříve tak jsem to asi nezaregistroval, to se omlouvám. Když už jsem měl ten ban, tak jsem to viděl že: máš mute/nemožný přesun k CT, či jak je to napsáno. A protože jsem se moc na stránce GAMESITES dřív neorientoval, tak jsem si nevšiml nějakého nahlášení na foru. Nešlo by nějak zjistit za co byli ty bany? Třeba by mě něco trklo, prtotože opravdu nemám ponětí.
Obrázek

Sorry jako,
FisCYa
Amatér
Amatér

Příspěvekod FisCYa » 20 led 2018, 01:34

Už jsem zjistil ten odkaz na ty bany, také to tady vidím a musím se omluvit, avšak ty bany jsem nezpozoroval, až na ty moje dva+ Úmysl.kažení hry/PP. Vidím že tam jsou, ale opravdu musím říci že si nevzpomínám, nejspíš jsem v tu chvíli nebyl na PC (Myslím to tak že při banu to píše něco jako: máš mute,atd, ale mě to nenapsalo) , opravdu nemám ponětí. Každopádně se za to omlouvám, že jsem je sem nevypsal, ale opravdu nevím že jsem je dostal. Tedy až na jeden (Úmysl.kažení hry/PP) na to si vzpomínám že jsem střílel do CT při PP. Omlouvám se že jsem tento prohřešek zapomněl vypsat.
Obrázek

Sorry jako,
FisCYa
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 21 led 2018, 01:56 VIP

Zkusím to tedy s tebou. Ale pamatuj, že si přijat s podmínkou a za jakýkoliv prohřešek budeš trestán dvojnásobně. :idea:

Byl jsi přijat do akademie.

Projdi si důkladně administraci.

Pokud budeš mít nějaké další otázky, kontaktuj mne na webu/ts.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Přihlášky