I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Staznost na admina qwer server ^Dust2 Only #4

Příspěvekod StaryVlkOponent » 19 led 2018, 22:50

Zdravim,

tymto sa stazujem na admina s nickom qwer. Udalosti sa stali 19.1.2018 na serveri ^Dust2 Only #4 niekedy az po 19-tej hodine.

1. Popis situacie

Hral som pod mojim stalym nickom C1906StaryVlkOponent za CT. Siel som long este s Foxom. Potom sa postavil pred dvere, videl som, ako dostal hlavu cez dvere od uzivatela qwer, o ktorom som este v tej chvili ani netusil, ze je admin. Nakolko som kvoli tomu predpokladal, ze tam ostal on a mozno aj dalsi, vyckaval som na longu. Medzitym ohlasilo plant, tak som sa hned pohol, opatrne vysiel z dveri, kedze tam nikto nebol a zdalo sa mi, ze asi plantli A, tak som sa pohol na mid, kde som zbadal uzivatela martin od chrbta, ktory strielal na niekoho na schodoch, co ma len utvrdilo v tom, ze bomba je A, preto som sa pohol na schody, ked som vychadzal na Acko, chcel som hodit HEcko, a preto som neskoro zbadal, ako do mna niekto zospodu striela, tak som hned strelbu opätoval a zaroven som zacul zvuk tikajucej bomby z Bcka. Preto som hned skocil dole, Terorista medzitym usiel do zakrytu na CT spawn, a v tej chvili nebola ina moznost, ako prejst cez neho az potom za bombou. Kedze sa vsak schoval, chcel som ho oklamat aj ja, preto som sa na ani nie 1 sekundu schoval doprava za skatulu a hned potom vysiel s cielom zneskodnit T a smer B. qwer ma vsak hned vtedy bez akehokolvek varovania zabil este pred vybuchom bomby, dokonca este predtym, ako ma mohol teoreticky zabit ten T, takze mu tym mozno dokonca zobral kill, ak by ma zabil.

Admin mi na otazku, preco ma zabil, odpovedal, ze som nesiel defuz, naco som mu odpovedal, ze on az do plantu kempil na longu (co je z mojho pohladu hraca vo videu predpokladatelne. Po pozreti videa som nazor nezmenil, kedze po HS Foxovi zostal kempit na mid-e a potom bol plant, ergo moje tvrdenie jemu sa zakladalo na pravde). Ked som sa mu dalej snazil vysvetlit v chate situaciu, aj iny uzivatel Fox mu napisal nieco v style, ze "je admin, zabija inych a pritom sam kempi na spawne". Admin na moje vysvetlenia situacie pred zabitim reagoval vetami typu: "nevis, o cem pises", a podobne. Potom mi odkazal, ze sa mame naucit pravidla a pak pisat. Na moju nasledujucu vetu zhruba "Nejaka lamka ma tu nebude poucovat o pravidlach, ktore dobre poznam", som dostal KICK. Ked som sa reconnectol, vyhrazal sa mi, ze mi da mute.

Dolezite doplnujuce poznamky:
- Pripomeniem, ze medzi uzivatelmi som znamy tym, ze vzdy chodim defuz aj plant. Mam to dokonca vyjadrene aj sprejom.
- Takisto aj na videu je vidno moje okamzite reakcie - hned som sa pohol po ohlaseni plantu, nikde som sa nezastavil, pocas hladania bomby som jedneho zastrelil a dalsieho som sa snazil zastrelit aj na ukor toho, ze skor by asi on zastrelil mna, to vsetko pocas cesty na B za bombou hned nato, ako som vlastne zistil, ze nie je na A ale na B
- Som tiez znamy tym, ze ked je plant, snazim sa zmiast superov, ze idem inou cestou, kde ma necakaju. Hoci mi to casto krat nevyjde a vybuchnem, defuz vsak vzdy chodim.
- Doteraz som nikdy nedostal kick
- Toto je moja prva staznost na admina za cca 14 mesiacov hrania
- Admin qwer nebol v danej situacii mrtvy, ale bol v tej chvili hrajuci hrac. Odporucam preto pozriet si aj z pohladu admina qwer, ktory jednoducho cakal, ze zbehnem dole na mide do katy a tak ma logicky len videl ist na Acko (ja som vtedy este nevedel, ze bomba je B) a potom je pekne vidno na jeho pohlade, ze nema dostatocne informacie o mojom posobeni v hre, nakolko ma vobec nevidel od momentu, ako som presiel shortom na A. To len potvrdzuje, ze konal unahlene a nepochopil situaciu.

Na co sa stazujem:
- admin qwer ma neopravnene zabil z udajneho nedefuzu, hoci vo videu je jasne, ze som ani nekempil a bombu som hladal.
- admin qwer sa spraval nevhodne, na pokusy o vysvetlenie namiesto ospravedlnenia za svoju chybu odpovedal drzo a a po eskalacii konverzacie vyvolanej jeho spravanim mi dal kick

2. Dokaz
Dokaz o konkretnej hre, v ktorej som bol neopravnene zabity, v deme:
http://hltv.fakaheda.eu/20658-180119175 ... t2.dem.zip dátum a čas 19. 01. 17:54 mapa de_dust2
Cas inkriminovanej situacie v tom deme zacina 63:40 a konci 64:48

Dalsie dokazy spravania sa tohto admina v rovnakej hre:

V kole pred spominanou situaciou sam ako posledny T umyselne nezobral bombu, hoci ju jasne videl.
V 54. kole za stavu 27:26 kempi jasne na T-spawne a je tam aj zabity
V 58. kole (za stavu 31-26) kempi cely cas v hornych katach, nasledkom coho ma tam zabije
V 59. kole (za stavu 31-27) je cely cas na T-spawne, kde ho aj zabijem
V 57. kole (za stavu 30-26) boli zivi traja Teroristi a neplantli bombu a on ich nezabil bez varovania ako mna, ale najskor im pekne napisal na obrazovke PLANT a ked neplantli a ani nemali umysel plantnut, ale dokazatelne kempili, nezabil ich, ale im napisal do chatu priblizne: "nabuduce ale plant". Ked som sa ho opytal, preco ich nezabil, odpovedal drzo "Nestarej se" a neskor "Dlouho budeš mít kecy".
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Staznost na admina qwer server ^Dust2 Only #4

od Rumcajz » 19 led 2018, 22:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Staznost na admina qwer server ^Dust2 Only #4

Příspěvekod Seweee » 20 led 2018, 13:32

Takže, vezmeme to podle času v demu:

Píšeš: Dalsie dokazy spravania sa tohto admina v rovnakej hre:

V kole pred spominanou situaciou sam ako posledny T umyselne nezobral bombu, hoci ju jasne videl.

Má odpověď: Hráč z mého teamu ztratil na tom místě bombu, jelikož jej tam někdo zabil. Pro bombu jdu a předpokládám, že tam někdo za rohem bude, tudíž ji logicky hned nevezmu, aby mne nebylo slyšet a chci zkontrolovat, zda je enemy za rohem, což nakonec byl a zabil mě. Kdybych jej zabil, samozřejmě se pro bombu vrátím a jdu plantnout, což jsem za 18 sec., které zbývaly v klidu stíhal. Zkus trošku nad tou hrou přemýšlet, pak něco piš.

K první části stížnosti: Můj spoluhráč běží na long, zabije jej tam protihráč, tudíž si logicky počkám, jestli nepůjde dál směrem ke dveřím. To, že si na něj 10 sec. počkám znamená, že kempím? Trošku se mýlíš, proto jsem Ti i psal, aby ses naučil pravidla. Jakmile jsem jej zabil, tak jsem walkoval směrem k midu, jelikož jsem Tě tam slyšel, tak na sebe nebudu dále upozorňovat dupáním.

Píšeš: kedze po HS Foxovi zostal kempit na mid-e a potom bol plant, ergo moje tvrdenie jemu sa zakladalo na pravde, vyjádření máš výše. Pravdu skutečně nemáš, po zabití Foxe (na demu to ukazuje hráče s nickem b*) jsem šel k midu, kde už ohlásilo, že je položena bomba. V tu chvíli jsem hlídal možnou příchozí trasu na plant, tudíž mohu v danou dobu i kempit, když zabráním CT v defusu.

K meritu stížnosti: Poté, co jsem shlédnul Tebou doložený záznam z hltv jsem zjistil, že slay nebyl na místě, proto se Ti omlouvám. Na defus, když hráč nejde se však po kole ptám, tím a to také upozorňuji, kdy upozornění píšu také na sklo.

Další situace, které popisuješ:

Píšeš: V 54. kole za stavu 27:26 kempi jasne na T-spawne a je tam aj zabity. V danou dobu Ti za prvé při začátku kola odepisuji a za druhé vidím protihráče, jak běží do kat, tudíž si na něj budu chtít logicky počkat. Odejdu z T spawnu směrem ke katám, kdy jej slyším, jak běží na šikminu, proto si na něj pár vteřin počkám. Zabit jsem v čase okolo 01:07, tudíž se ještě na a při spawnu mohu pohybovat.

Píšeš: V 57. kole (za stavu 30-26) boli zivi traja Teroristi a neplantli bombu a on ich nezabil bez varovania ako mna, ale najskor im pekne napisal na obrazovke PLANT a ked neplantli a ani nemali umysel plantnut, ale dokazatelne kempili, nezabil ich, ale im napisal do chatu priblizne: "nabuduce ale plant". Mám povinnost prvně písemně upozornit, až poté dát slay, kick atd.. Jelikož to bylo první kolo, kdy hráči neplantli, upozornil jsem je na sklo.

Píšeš: V 58. kole (za stavu 31-26) kempi cely cas v hornych katach, nasledkom coho ma tam zabije. V čase okolo 1:12 vcházím do kat společně s hráčem, co má bombu. Následně na radaru vidím, že spoluhráč s bombou již je na plantu, proto hlídám katy v chodbě směrem na B, aby jej protihráč při pokládání bomby nezabil. Navíc Tě slyším, že odtamtud jdeš, tak si prostě na Tebe počkám. Takže opět žádný kemp.

Píšeš: V 59. kole (za stavu 31-27) je cely cas na T-spawne, kde ho aj zabijem. Opět Tvá neznalost pravidel, z dema je jasné, že jsem u spawnu a díruju směrem na long. Potom si na radaru všimnu samotného spoluhráče s bombou směrem ke katům u T spawnu, tak se přes tento vracím a následně mě v čase okolo 01:07 zabiješ, opět žádný kemp.

Nyní ke kicku a naší konverzaci:

Poté, co jsi dosta slay, který uznávám, že byl unáhlený jsi začal vypisovat a mít narážky. Tvůj chat:

2018-01-19 19:00:41 samoizrejme, ze si pojdem. prvy krat v historii. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 19:00:11 nemas argument lebo vies ze si spravil chybu. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:59:46 co neviem co pisem, kolo este neskoncilo sak bol plant a bomba este nebuchla ty ma nemozes svojvolne zab. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:58:36 nauc sa ich ty. kempil si na longu a ked som siel po jednom T a potom B si ma zabil este ani kolo neskoncio. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:58:13 nemoze kempit dokym neni plant a kempil. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:57:29 kempil si na longu az do plantu cely cas sak som tam bol z opacnej strany. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:57:05 netaraj. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:56:55 a ty si kempil na longu to sa moze. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:56:41 toto co bolo akoze. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Na toto jsem Ti odepisoval :

2018-01-19 18:58:44 nevíš, co píšeš. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:58:33 je rozdíl kempit, nebo si na někoho počkat. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:58:20 naučte se pravidla, pak pište. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:57:02 nekempi ljsem. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:56:47 defu s jsi nešel. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 19:01:11 máš poslední šanci se vzpamatovat). Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 19:00:22 běž si stěžovat, pokud jsem spravil chybu. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 18:59:55 nepiš nesmysly a hrej. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

3x jsem Tě slovně upozornil, aby ses vzpamatoval a případně si šel stěžovat. Na serveru se má hrát, já Ti své vyjádření ke slayi dal, poté jsem Tě odkazoval na fórum, které je k tomu určeno. Nepochopil jsi a dále sis jel svou a snažil se mě provokovat:

2018-01-19 19:00:50 nejaka lamka ma tu nebude poucovat o tom, co ovladam dokonale. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Načež jsi dostal kick. Poté sis opět pokračoval ve svém a staral se do mojí práce :

2018-01-19 19:05:54 plant T ale? a kde su killy 3 T co nesli plant?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-01-19 19:01:14 vsetci videli co robis dakujem. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

A ještě jsi poté, co jsem Tě naposledy zabil nezapomněl mít další hloupé řeči :

2018-01-19 19:07:57 kemperik jeden malicky. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Za slay jsem se Ti omluvil, umím si přiznat chybu. Zbytek stížnosti se však ale na mě snažíš házet špínu a osočuješ mě, že porušuji pravidla, což je z Tvého dodaného dema patrné, že pouze lžeš.

Měj se.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 led 2018, 13:45

Admin jednal unáhleně a omluvil se. Příště si dá pozor.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod StaryVlkOponent » 20 led 2018, 14:03

Seweee píše:K meritu stížnosti: Poté, co jsem shlédnul Tebou doložený záznam z hltv jsem zjistil, že slay nebyl na místě, proto se Ti omlouvám. Na defus, když hráč nejde se však po kole ptám, tím a to také upozorňuji, kdy upozornění píšu také na sklo.

Awee (cti ejvi) píše:Admin jednal unáhleně a omluvil se. Příště si dá pozor.
Vyřešeno.

Velmi pekne dakujem.
Tymto slubujem, ze v buducnosti sa nespravodlivostou nedam vytocit a namiesto toho radsej poslem staznost tu.
Zaroven vsak dufam, ze uz mi ziadny admin nikdy neda zamienku.

Pekny den.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy