• Stránka 1 z 1
Padání fps v CS:GO
Dobrý den. Koupil jsem si nový notebook. Hrál jsem csgo, týden to jelo v pohodě na 160 fps, ale jednoho dne mi to začalo padat ze 160 na 15 ,po půl minutě zase na 160 poté zase 15 a tak dokola a já si nevím rady co mám dělat. Je to herní notebook. Prosím o radu.
- shkodranmustafi
- Kolemjdoucí
Padání fps v CS:GO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Padání fps v CS:GO
Zkus si dát méně fps, místo 160 třeba 100-120. Je možný že notebook to přestal zvládat 

-
Ghast - Sponzor
Problém stále přetrvává
- shkodranmustafi
- Kolemjdoucí
Skús sam doplniť viac informácii t.j. presne o tvojom notebooku a aj o tom čo presne sa dialo pred tým ako tie fps začali padať.
Taktiež ako prvú vec by si mal skúsiť pre-inštalovať ovládače od grafickej karty.
Taktiež ako prvú vec by si mal skúsiť pre-inštalovať ovládače od grafickej karty.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Zdar,
● Vyzkoušel bych jako první uvést - Značku a model PC ABY šel vidět potenciál hraní (i když je herní).
● Každopádně ve hře došlo k nějakému breaku, proto stagnuje to FPS. Chtělo by to odstranit všechny externí programy. Pokud tedy byly přidány. Dál taky obnovit nastavení do výchozího s tím, že si uložíš cfg. Ověření integrity za možnosti stažení chybějícího souboru hry. Nebo jen obyčejný reinstall hry, který by měl definitivně ukončit problém.
● Lze mě kontaktovat tady na WEBU nebo na TS.
● Vyzkoušel bych jako první uvést - Značku a model PC ABY šel vidět potenciál hraní (i když je herní).
● Každopádně ve hře došlo k nějakému breaku, proto stagnuje to FPS. Chtělo by to odstranit všechny externí programy. Pokud tedy byly přidány. Dál taky obnovit nastavení do výchozího s tím, že si uložíš cfg. Ověření integrity za možnosti stažení chybějícího souboru hry. Nebo jen obyčejný reinstall hry, který by měl definitivně ukončit problém.
● Lze mě kontaktovat tady na WEBU nebo na TS.

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
• Stránka 1 z 1