• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Ban od Paťase bez vysvětlení a následná perma
Zdravím,
Z neznámých důvodů a bez jakéhokoliv upozornění mi byl udělen 19.1. 2018 udělen Mute/CT ban na 2 dny bez udání nějakého vysvětlení. Pak se za mě zeptalo jedno CT za co ten ban byl, a bylo mi řečeno na žádost Aweeho. Řekl jsem si fajn, ban na 2 dny, ok. Dneska se dívám do BL a vidím PERNAMENTLY BANED.
Teď by mě zajímalo z jakého důvodu mi byla udělena perma, bez jakéhokoliv vysvětlení.
Díky Foxio
Z neznámých důvodů a bez jakéhokoliv upozornění mi byl udělen 19.1. 2018 udělen Mute/CT ban na 2 dny bez udání nějakého vysvětlení. Pak se za mě zeptalo jedno CT za co ten ban byl, a bylo mi řečeno na žádost Aweeho. Řekl jsem si fajn, ban na 2 dny, ok. Dneska se dívám do BL a vidím PERNAMENTLY BANED.
Teď by mě zajímalo z jakého důvodu mi byla udělena perma, bez jakéhokoliv vysvětlení.
Díky Foxio

-
F0xio - Amatér
[Vyřešeno] Ban od Paťase bez vysvětlení a následná perma
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban od Paťase bez vysvětlení a následná perma
Ahoj,
opět na žádost Aweeho ti byl ban prodloužen na permanentní. Určitě ti sem ale napíše důvod.
opět na žádost Aweeho ti byl ban prodloužen na permanentní. Určitě ti sem ale napíše důvod.

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: Ban od Paťase bez vysvětlení a následná perma
Pokud si myslíš, že budeš donekonečna provokovat a urážet adminy, pleteš se.
Děláme to tady pro slušné hráče, ti kteří nemají zájem hrát v klidu, musí být nějakým způsobem omezeni.
Ty můžeš v klidu hrát, jen nemůžeš kazit hru u CT a psát do chatu. Je to jediný způsob jak ti zabránit aby si v nevhodném chování pokračoval.
V případě že si koupíš unban a budeš pokračovat, ban ti bude nahozen zpět.
Děláme to tady pro slušné hráče, ti kteří nemají zájem hrát v klidu, musí být nějakým způsobem omezeni.
Ty můžeš v klidu hrát, jen nemůžeš kazit hru u CT a psát do chatu. Je to jediný způsob jak ti zabránit aby si v nevhodném chování pokračoval.
V případě že si koupíš unban a budeš pokračovat, ban ti bude nahozen zpět.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1