Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] Piko/DD2 #1

Příspěvekod Piko69 » 24 led 2018, 14:28

[Vzor žiadosti o práva]

Nazov: DD2 #1/Piko

Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na DD2 #1

Nick v hre : Piko

Nick na fóre : Piko69

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/piko69-u58686.html

Vek : 18 [25.7.1999]

Steam nick : ✪ Piko ✪

Steam ID : STEAM_0:1:201068414

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=43274

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS nemám žádný bany. Ale co se týče jinde, tak mám dva perma bany. Jeden perma ban mám z důvodu, že mě majitel nechce u nich na serverech. [Mám screeny]. A druhý na konkurečním portálu. Kde sem s kámošem si radil přes TS3 Server [A dostal sem permu za WH]. Ale už jsem se poučil. A vím, že to nemá cenu a pak díky chybám mám problémy. Ale člověk se chybama učí. :)

Niečo o sebe : Zdravím Všechny. Jmenuji se Pavel, je mi 18 let. Už nejsem student, pracuji v otčímově firmě. Dřív jsem dělal výpomoc na fotbale něco jako trenér. S přítelkyní jezdíme skoro každý víkend na výlety, kam se jen dá.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci pomoct celému portálu GS. Udržovat pořádek na serveru, pomáhat hráčům, když mají nějaký problém. :)

PS: Chci upozornit, že v HLSTATS najdete v mých nickách jednu reklamu. Nebylo to úmyslné, ale na tom portálu měli jeden plugin, který mě přejmenoval.. Takže za to se moc omlouvám.
Piko69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamitnuto] Piko/DD2 #1

od Rumcajz » 24 led 2018, 14:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Piko/DD2 #1

Příspěvekod Maxipes » 24 led 2018, 14:42

Sam jsem byl svedkem situaci, kdy porusujes na serveru pravidla. Nemas potrebna nahlaseni poruseni pravidel. Z toho vyplyva, ze nejsi vhodnym kandidatem na adminsky post.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů