• Stránka 1 z 1
[Prijaty] žádost/[*L3gEnD*].:Lamators Tim:./CTF
Žádost o adminské práva
Zdravím všechny, žádám vás o admin práva na CTF serverech.
Nick v hre : [*L3gEnD*].:Lamators Tim:.
Nick na fóre : timotheus07
Profil na fóre : timotheus07-u49925.html
Vek : 20
Steam nick : timotheus07
Steam ID : 1358 STEAM_0:1:89007974 0 00:03 18 0
Hlstats : nenašel jsem se tam
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):
Jestli zde mám hlásit prohřešky za cely svuj život tak si musím vzpomenout tak 7 let zpátky, což jsem hral pod nickem "spongetim" a na serveru CTF4 vládnul hráč Ganjabus ID nebo tak nějak
a ja byl v top 20 a do te 15 se nešlo dostat. Tak sem podlehnul své děcké drzosti a zkoušel nějake WH, ale vim, že to bylo nějake divné - moc si to nepamatuji a dostal jsem Ban a strašně mě to štvalo, jelikož sem to hrál každy den a na jiném serveru mě to tak moc nebavilo. Pak jsem delši domu nehral, až pak v 17 jsem zase začal hrát na novém počítači, novém účtu, novém ID i IP na svých oblíbených CTF serverech ->koupil extravip a už 3 roky tam aktivně hraji a teď v posledním měsici jsem začal sbírat podvodníky a nahlašovat na fórum - zejména ty co používaji AB nebo WH. Svoji minulost se nestydím předevšemi zveřejnit, byl jsem dítě, ikdyž to mě neomlouvá, poučilo mě to. Jinak jsem slušny člověk, nadávky ani nic jiného netoleruji.
Niečo o sebe :
Jmenuji se Timotheus a studuji ekonomickou vysokou školu a zdá se, že dokončím druhák úspěšně. Jsem věřící člověk, miluji hudbu, hraji na piáno a bicí, mám kapelu a pokud nejsem s rodinou, ve škole nebo ve zkušebně - hraji CSko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Už delší dobu tam hraji aktivně (několik let přerušovaně) a teď jsem ve stádiu že u toho sedím furt
. Hráči znají mě a ja znám je, a byl bych rád kdybych veškere své zkušenosti s touto hrou mohl prodat a pomoct vám při adminovaní na serverech CTF. (na CTF1 jsem furt, ale kdybych dostal práva tím bych se snažil sledovat i ostatní servery)
Zdravím všechny, žádám vás o admin práva na CTF serverech.
Nick v hre : [*L3gEnD*].:Lamators Tim:.
Nick na fóre : timotheus07
Profil na fóre : timotheus07-u49925.html
Vek : 20
Steam nick : timotheus07
Steam ID : 1358 STEAM_0:1:89007974 0 00:03 18 0
Hlstats : nenašel jsem se tam

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):
Jestli zde mám hlásit prohřešky za cely svuj život tak si musím vzpomenout tak 7 let zpátky, což jsem hral pod nickem "spongetim" a na serveru CTF4 vládnul hráč Ganjabus ID nebo tak nějak

Niečo o sebe :
Jmenuji se Timotheus a studuji ekonomickou vysokou školu a zdá se, že dokončím druhák úspěšně. Jsem věřící člověk, miluji hudbu, hraji na piáno a bicí, mám kapelu a pokud nejsem s rodinou, ve škole nebo ve zkušebně - hraji CSko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Už delší dobu tam hraji aktivně (několik let přerušovaně) a teď jsem ve stádiu že u toho sedím furt

[*Underwold*.:Lamators Tim:.
-
timotheus07 - Amatér
[Prijaty] žádost/[*L3gEnD*].:Lamators Tim:./CTF
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost/[*L3gEnD*].:Lamators Tim:./CTF
Chtelo by to vice snahy. Nahlasujes nam sice hrisniky, ale mas jich nahlasenych 6 za necely mesic. Na to, jak dlouho u nas hrajes to neni moc. Nahlas dalsich 6, kteri budou zabanovani (nemusi to byt jen cheating) a ozvi se mi do PM.
Prozatim zamitnuto.
Prozatim zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Splneni podminky] žádost/[*L3gEnD*].:Lamators Tim:./CTF
Hrac splnil stanovenou podminku.
Kontaktuj mne ci jinou kompetentni osobu na TS ohledne pohovoru.
Kontaktuj mne ci jinou kompetentni osobu na TS ohledne pohovoru.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Prijaty] žádost/[*L3gEnD*].:Lamators Tim:./CTF
Nahozeny, vitej.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1