• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o Admina
Názov: De_Dust2 Only #1/2 (Kam bude treba), „xHrico“
Pekný deň. Rád by som sa uchádzal o post admina na de_dust2 Only serveroch vzhľadom k tomu že je to mapa ktorú vyhľadávam najviac.
Nick v hre: xHrico
Nick na fóre: xHrico
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 25
Steam Nick: xHrico
Steam ID : STEAM_0:1:424227172
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=204108
V krátkosti o mne a histórii hrania CS, tak v mojom prípade bany nepríchadzali v úvahu vzhľadom k tomu, že som cheaty nikdy nepodporoval a presadzoval som vždy čistú hru. Cs som hral dlhé roky počas školy stredná, vysoká. Teraz som sa ustálil v práci po škole preto si viem vyčleniť čas aj na zábavu. Nie som zadaný to znamená ani ničím obmedzovaný a mám čas sa tomu venovať. Ešte počas strednej som mal šancu robiť admina na awp serveroch a nemal som s tým problém. K veciam a riešeniam som sa staval zodpovedne a objektívne. Verím že budem môcť zapadnúť do kolektívu ako tak adminov tak aj správcov či už stránky, fóra alebo spravovania serverov. Preferujem vždy zodpovednú rolu kde môžem využiť svoje doterajšie skúsenosti. Vrámci steamu nemám nahratých veľa hodín ale kúpil som si ho preto aby som sa tomu mohol venovať profesionálne a na úrovni. Samozrejme bez steamu je to nespočetný počet hodín strávených v hre.
Za odpoveď a kladné vybavenie žiadosti vopred ďakujem
S pozdravom, Tomáš Hricišin (xHrico)
Pekný deň. Rád by som sa uchádzal o post admina na de_dust2 Only serveroch vzhľadom k tomu že je to mapa ktorú vyhľadávam najviac.
Nick v hre: xHrico
Nick na fóre: xHrico
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 25
Steam Nick: xHrico
Steam ID : STEAM_0:1:424227172
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=204108
V krátkosti o mne a histórii hrania CS, tak v mojom prípade bany nepríchadzali v úvahu vzhľadom k tomu, že som cheaty nikdy nepodporoval a presadzoval som vždy čistú hru. Cs som hral dlhé roky počas školy stredná, vysoká. Teraz som sa ustálil v práci po škole preto si viem vyčleniť čas aj na zábavu. Nie som zadaný to znamená ani ničím obmedzovaný a mám čas sa tomu venovať. Ešte počas strednej som mal šancu robiť admina na awp serveroch a nemal som s tým problém. K veciam a riešeniam som sa staval zodpovedne a objektívne. Verím že budem môcť zapadnúť do kolektívu ako tak adminov tak aj správcov či už stránky, fóra alebo spravovania serverov. Preferujem vždy zodpovednú rolu kde môžem využiť svoje doterajšie skúsenosti. Vrámci steamu nemám nahratých veľa hodín ale kúpil som si ho preto aby som sa tomu mohol venovať profesionálne a na úrovni. Samozrejme bez steamu je to nespočetný počet hodín strávených v hre.
Za odpoveď a kladné vybavenie žiadosti vopred ďakujem
S pozdravom, Tomáš Hricišin (xHrico)
-
xHrico - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Admina
Total Connection Time: 0d 00:29:27h
Nespĺňaš základnú podmienku pre prijatie. Splň ju, nahlás pár ľudí do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znova, možno už úspešne

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Zamietnuté]Žiadosť o Admina
tento idiot nahrate hodiny robi tak ze sa da aj na 3 hodiny do spectu a blokuje volne miesto pre ostatnich hracov
- Walton
- Amatér
• Stránka 1 z 1