• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: ZOMBIE
1. Jeden bug som si dnes všimol, myslím, že aj @L0L3C to spomínal. Dnes som hral myslím, že healera a zomrel
som na celé kolo. Mam demo, ale iba ako som mŕtvy to pred tým nie.
2. Keď hram healera občas sa mi stane, že ak mi načítava schopku, tak ide aj do mínusu. Väčšinou sa to stane
ak stlačím Rko (schopka) na nultej sekunde, lenže dnes sa mi to stalo aj keď som schopku nestláčal vôbec pri jej
načitávaní.
3. Ďalšia vec to čo spomínal Geračik (nejaké také meno), že keď hrate craba a zomriete nejde vám vôbec
menu (nereaguje). Mne sa to nestáva permanentne, ale dosť často.
4. Posledný bug čo mi napadá sa mi stal tiež dnes, kúpil som BZ a nešlo mi z nej vystreliť ako by sa nabíjala (nie nevystrelil
som v tom kole pred tým ani nič). Asi v polke kola som si kúpil bz a šiel vysvtreliť.
Nápady na zlepšenie som už písal do svojho topiku, ale niektoré čo tu ľudia spomenuli sa mi tiež zapáčili
.
2. Keď hram healera občas sa mi stane, že ak mi načítava schopku, tak ide aj do mínusu. Väčšinou sa to stane
ak stlačím Rko (schopka) na nultej sekunde, lenže dnes sa mi to stalo aj keď som schopku nestláčal vôbec pri jej
načitávaní.
3. Ďalšia vec to čo spomínal Geračik (nejaké také meno), že keď hrate craba a zomriete nejde vám vôbec
4. Posledný bug čo mi napadá sa mi stal tiež dnes, kúpil som BZ a nešlo mi z nej vystreliť ako by sa nabíjala (nie nevystrelil
som v tom kole pred tým ani nič). Asi v polke kola som si kúpil bz a šiel vysvtreliť.
Nápady na zlepšenie som už písal do svojho topiku, ale niektoré čo tu ľudia spomenuli sa mi tiež zapáčili

-
Error404 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Error404 píše:1. Jeden bug som si dnes všimol, myslím, že aj @L0L3C to spomínal. Dnes som hral myslím, že healera a zomrel
načitávaní.
Nápady na zlepšenie som už písal do svojho topiku, ale niektoré čo tu ľudia spomenuli sa mi tiež zapáčili.
Tak to že zomrieš na celé kolo sa nestáva len za healera , stáva sa to aj keď first nestihne urobiť nákazu a zomrie
Tá 2 , toto sa stáva aj u BZ že to načítava do mínusu
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Neviem či to tu niekde bolo napísane, ale keď freeznete Climba pomocou zamrazovacieho granátu, a momentálne je climbnutý o niečo, tak mu ten climb nič nespraví a môže pokračovať ako nesmrtelný.
-
Misicu - Profesionál
Misicu píše:Neviem či to tu niekde bolo napísane, ale keď freeznete Climba pomocou zamrazovacieho granátu, a momentálne je climbnutý o niečo, tak mu ten climb nič nespraví a môže pokračovať ako nesmrtelný.
toto len poukazuje ake su ctcka inteligentne ked freezuju climba
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Nwm či sa to dá rátať za bug alebo nie, a že či to je vôbec opraviteľné, ale stáva sa mi často,
že sekám so zombikom nejakého človeka a nič mu tým nerobím, ako by bol unhitable, či už je v kempe alebo
beha po mape. Som pri ňom blízko a nič mu to nerobí. Stáva sa to občas možno si niektorý všimli a je to na nervy
.
Ďalšia vec s bazukou. Keď mám nastavené normálne vyhľadávanie a vystrelím medzí troch ZM s výšky a náhodou je podomnou
ešte jeden ZM, tak ho to zameria a nejde to tam kde som vystrelil tu strelu. Ako by mi nastavilo automatické vyhľadávanie.
Tiež si možno niektorý všimli.
že sekám so zombikom nejakého človeka a nič mu tým nerobím, ako by bol unhitable, či už je v kempe alebo
beha po mape. Som pri ňom blízko a nič mu to nerobí. Stáva sa to občas možno si niektorý všimli a je to na nervy

Ďalšia vec s bazukou. Keď mám nastavené normálne vyhľadávanie a vystrelím medzí troch ZM s výšky a náhodou je podomnou
ešte jeden ZM, tak ho to zameria a nejde to tam kde som vystrelil tu strelu. Ako by mi nastavilo automatické vyhľadávanie.
Tiež si možno niektorý všimli.
-
Error404 - Pokročilý
Tak čosi tu ešte napíšem...
- nerobí to len mne, ale niekedy po skončení kola, sa stáva že môžete odpáliť vlastnú minu.. Nejeden krát sa mi stalo že ma to treplo o zem a zabilo..
Ten freeze má nejaký účel v tej hre, čiže si myslím že to s inteligenciou "CT-čok" nemá nič spoločné.
- nerobí to len mne, ale niekedy po skončení kola, sa stáva že môžete odpáliť vlastnú minu.. Nejeden krát sa mi stalo že ma to treplo o zem a zabilo..

TiberSeptim píše:Misicu píše:Neviem či to tu niekde bolo napísane, ale keď freeznete Climba pomocou zamrazovacieho granátu, a momentálne je climbnutý o niečo, tak mu ten climb nič nespraví a môže pokračovať ako nesmrtelný.
toto len poukazuje ake su ctcka inteligentne ked freezuju climba
Ten freeze má nejaký účel v tej hre, čiže si myslím že to s inteligenciou "CT-čok" nemá nič spoločné.

-
Misicu - Profesionál
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3