I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] ~WalkoN~

Příspěvekod TekvicaSK » 26 led 2018, 23:02

DEMO:
http://leteckaposta.cz/317680310 44:50

DODATOK:
na zázname je vidieť ako sa ma administrátor pokúša boxnúť pričom mam 13hp zmenil som svoju trasu zahol doľava a admin išiel stále za mnou. Po odohranom kole som mu povedal, že som ho zabil z dôvodu "nebezpečného priblíženia" admin napísal niečo v zmysle, že si nemám vyskakovať. Odpísal som mu niečo v zmysle "mam pravdu tak si nevyskakuj si admin nemáš sa nad nás povyšovať " ale odpoveď z jeho strany som nedostal takže neviem či to bol "FK" alebo nie. Dostal som ban na pripojene k "CT" na 4 hodiny bez vysvetlenia dôvodu. A ja sa pýtam kde je spravodlivosť ? keď už mám ban chcem aj vedieť začo.

To je dôvod mojej sťažnosti na vyššie menovaného administrátora.

Ďakujem za skorú odpoveď. Tekvica_sk
TekvicaSK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] ~WalkoN~

od Rumcajz » 26 led 2018, 23:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ~WalkoN~

Příspěvekod Walkon » 26 led 2018, 23:58 VIP

Dal jsi mi bezdůvodný kill při PP. Ptal jsem se tě zaco si mi dal kill řekl si za nebezpečné přiblížení, což není pravda, protože jsem se k tobě nějak nebezpečně nepřiblížil (teda aspoň ja si to myslím) a to, že si měl 13 hp mě nezajímá to je tvůj problém.
TekvicaSK píše: Po odohranom kole som mu povedal, že som ho zabil z dôvodu "nebezpečného priblíženia" admin napísal niečo v zmysle, že si nemám vyskakovať.
Nic takového jsem nepsal. Zeptal jsem se pouze zaco si mi dal kill. Další kolo jsem to řešil už přes voice, ale stal jsi stále za svým tak si dostal ban za FK.
Walkon
Sponzor
Sponzor

Re: ~WalkoN~

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 led 2018, 09:29

Z dema je patrné, že lžeš a admin se k tobě nepřiblížil.
Dal si FK, na kterém sis trval i přes upozornění admina, proto si dostal ban.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy