• Stránka 1 z 1
Porblém s Evipkom
Nickname na serveru: Nothing
Kde mám VIP: Zombie Chronicle 1
Jak je VIP staré: 2 roky a niečo
Popis problému: Mám VIP aj EVIP na tomto servery aktivované ale asi na csko účte na steame ktorý som predal kamošovy ale yabudol som si ho deaktivovať tam, a teraz mám stiahnuté csko z gamesites ale píše mi tam keď si ho chcem aktivovať : Tento účet je prepojený zo steamom či čo, tak by som vás poprosil o zrušenie Evip na tom steame, inak všetko mám ak budete potrebovať na potvrdenie totožnosti a takéto veci. Ďakujem za odpoveď!
Popis problému: Mám VIP aj EVIP na tomto servery aktivované ale asi na csko účte na steame ktorý som predal kamošovy ale yabudol som si ho deaktivovať tam, a teraz mám stiahnuté csko z gamesites ale píše mi tam keď si ho chcem aktivovať : Tento účet je prepojený zo steamom či čo, tak by som vás poprosil o zrušenie Evip na tom steame, inak všetko mám ak budete potrebovať na potvrdenie totožnosti a takéto veci. Ďakujem za odpoveď!
- Slanderman19
- Kolemjdoucí
Porblém s Evipkom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Porblém s Evipkom
Nickname na serveru: Nothing
Popis problému: Mám VIP aj EVIP na tomto servery, ale účte som predal kamošovy, a teraz mám stiahnuté csko z gamesites ale píše mi tam keď si ho chcem aktivovať : Tento účet je prepojený zo steamom či čo, tak by som vás poprosil o zrušenie Evip na tom steame, inak všetko mám ak budete potrebovať na potvrdenie totožnosti a takéto veci. Ďakujem za odpoveď!
Popis problému: Mám VIP aj EVIP na tomto servery, ale účte som predal kamošovy, a teraz mám stiahnuté csko z gamesites ale píše mi tam keď si ho chcem aktivovať : Tento účet je prepojený zo steamom či čo, tak by som vás poprosil o zrušenie Evip na tom steame, inak všetko mám ak budete potrebovať na potvrdenie totožnosti a takéto veci. Ďakujem za odpoveď!
- Slanderman19
- Kolemjdoucí
Ahoj
Nezakladaj dalsie temy , staci to napisat iba raz.
Takze pokial mas vip aktivovane na steame neda sa uz aktivovat na NS alebo iny STEAM ucet.
Nezakladaj dalsie temy , staci to napisat iba raz.
Takze pokial mas vip aktivovane na steame neda sa uz aktivovat na NS alebo iny STEAM ucet.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
A daloby sa že si ho deaktivujem z toho steamu a aktivujem naspeť na gs
- Slanderman19
- Kolemjdoucí
Nie
Nemas predavat steam ucet.
Nemas predavat steam ucet.

-
A čo takto, vy ho nemôžte deaktivovať ? Z toho steamu, určite môžte, tak potom by to šlo. Alebo mi pošlite nový kód alebo niečo. Určite niečo môžte stým urobiť.
- Slanderman19
- Kolemjdoucí
My ti akoze mame poslat novy kod ? Zato ze ty predavas steam ucty. Napisal som ti ze ak je uz raz vip aktivovane na steame neda sa prehodit

-
To bola druhá možnosť menej pravdepodobná, tá prvá je že či by sa nedalo to evipko deaktivovať - deaktivovať neznamená prehodiť.
- Slanderman19
- Kolemjdoucí
Ale to vip už neni tvoje
, ten steam účet má iný hráč a ty si mu ho ako keby daroval. No počkáme ešte na vyjadrenie niekoho iného od AT.
Prajem pekný deň.

-
Ale ja keby chcem tak ja môžem chodiť na ten účet, šak to je môj spolužiak, ak chcete môžme všetci ísť na TS alebo niečo a dohodnúť sa šak ja sním som skoro každý deň, len proste nechce sa mi furt prehadzovať účty a nechcem mu ho zobra´t keď som mu ho už predal, tak chcem len aby som ho mal na tom Nonsteame na GS. To je vše.
- Slanderman19
- Kolemjdoucí
to uz je ale tvoj problem. ako ti napisali predtym, vip je chranene tym steam uctom a neni to mozne uz presunut.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1