Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žiadost o admin prava JB 1

Příspěvekod KandinoPatkany » 27 led 2018, 08:54 VIP

Ahoj rád by som požiadal o admin práva už sa nedokažem pozerať nato ako kempia hrači na Furien 1

Nick v hre: KandinoPatkany

STEAM ID: STEAM_0:0:214492333

Steam Nick:KandinoPatkany

Nick na fóre: https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php

Vek---> 16

Nejake bany (Gs,iný portál):Tak mal som toho celkom málo možno pár krát sa mi stalo že som dostal kick za hrešenie ale iba pár krát mam z toho vyčitky lebo som vedel že chcem byť adminom a že by som nemal hrešiť na serveri kde je komunita mladších ludí.Ale aj napriek tomu som sa poučil že na serveri sa treba spravať slušne,nenadávať a nechat pracovať adminov.Pár krát som dostal kick/ban za kemp ale to sa stalo omylom že som bol afk a som nenapísal do četu adminovi že idem Afk,raz sa mi stalo že bol admin na serveri ja som si ho nevšimol a aj napriek tomu som kempil dve kola admin ma na prve upozornil a na druhe som už dostal ban ( za tie všetky bany sa ospravedlnujem poučil som sa z toho a učim chalanov na serveri že sa nema kempiť lebo z toho nič nemate.) tak toto by bolo z banov všetko presunieme sa na moj život.

Niečo o mne:Moje meno je Adrian mám 16 rokov moje zálubi su šport,hranie counter striku,ale aj niekde si vybehnúť s chalanmi na pivo :D :D niesom alkoholik nebojte sa aj keď si myslím že vás to asi nebude zaujímať ale len tak som to tu napisal okrem toho mam rad spanie moju postel a hlavne jedenie niesom nejaký obézny ale keď športujem tak to čo zjem aj vypotím.Mojou školou je automechanik chodím do tej školy velmí rád lebo tam mam super priaťelov s ktorými aj hrávam Cs,donutil som ich k tomu a su mi zato vdačný vždy keď odchadzáme zo školy mi povedia Aďo dnes o toľkej a toľkej ja im nato poviem keď bude čas napišeme si oki tak to by bolo z môjho života asi všetko keď som niečo zabudol tak mi napište do Pm a ja vam tam odpoviem.

Prečo by som sa chcel stať adminom? Poviem vám to jednoducho jak som už hore písal tak nechem aby sa kempilo na serveroch nemá to žiadný zmysel ta staršia komunita ludí tvz. deti sa chcu robiť frajermi že vedia hrešit ale ty menši maju nato ešte času a času,a chcel by som spoznať dalšich ludi v Gs rodine ;) .

Tak to by bolo asi všetko čo by som chcel napísať Ďakujem vám za vaš čas čitanim môjho nie krásneho listu pre Akademikov,Šerifov atď. som rád že sa to robí cez internet,neviem ja sa to teraz povie to je fuk lebo po mne by ste neprečítali :twisted: z môjho pisania sa nevyzná ani kristus boh (sorry za nadávku).

Z pozdravom Kandino majte pekný dniček Čaute
https://www.youtube.com/watch?v=qDNxFOIWd-o <------- Kopirovanie tohoto linku na vlastne nebespečenstvo!!
Obrázek
KandinoPatkany
Mistr
Mistr

[Z]Žiadost o admin prava JB 1

od Rumcajz » 27 led 2018, 08:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadost o admin prava JB 1

Příspěvekod KandinoPatkany » 27 led 2018, 09:01 VIP

https://www.youtube.com/watch?v=qDNxFOIWd-o <------- Kopirovanie tohoto linku na vlastne nebespečenstvo!!
Obrázek
KandinoPatkany
Mistr
Mistr

Příspěvekod minik » 27 led 2018, 11:48

KandinoPatkany píše:Ahoj rád by som požiadal o admin práva už sa nedokažem pozerať nato ako kempia hrači na Furien 1

Už sem myslel že podle topicu zadas o práva na jail :D
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein

Obrázek - HC SPARTA PRAHA
minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KandinoPatkany » 27 led 2018, 11:50 VIP

Na Jail len som myslel na furien a som napisal furien
Obrázek
KandinoPatkany
Mistr
Mistr

Příspěvekod GrooS » 27 led 2018, 16:41 VIP

Projdi si akademii, zamítnuto.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Z]Žiadost o admin prava JB 1

Příspěvekod PEto » 27 led 2018, 20:06

groosi ale on chcel prava na JB :D :D, len sa nevie vyjadrovat a ani dat spravny hlstats
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Z]Žiadost o admin prava JB 1

Příspěvekod GrooS » 27 led 2018, 20:15 VIP

Hmmm, jeho problém když to neumí ani pořádně sepsat :D
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů