• Stránka 1 z 1
Re: SKAP PLS
Když ti vadí, tak se prostě odpoj a nehraj
-
Tesko - Spamer
Spíš bych místo smazání navrhnul mapu přestavit, jelikož mapa se hraje neustále, je awp map, zmení se mapa na nějakou a pak je znova a takhle snad celý den.
-
Nocky - Profesionál
Určitě je něco na tom co říká Nočky ked je awp tak z 7v7 z minule mapy se udělá 2v2 uz by to chtělo přestavět ale to je podle času administratorů a doby kdy byla naposled přestavěna no...

JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Kdybych měl přestavět pokaždé mapu kterou chtějí hráči tak některé už jsou roky nepřestavěné, mapy se budou přestavovat postupně každý týden aby pokaždé byla jiná mapa a takhle pořád dokola, občas můžeme přestavit nějakou tu mapu dřív to není problém ale zrovna Awp_map byla přestavěna ani né čtvrt roku dozadu.
A ohledně 7v7 2v2 tak nám klidně pošli nějaký tvůj nápad na nové přestavění, my taky nemůžeme každý týden vymyslet brand new mapu kterou jsi ještě nikdy neviděl, už jsem vám to říkal dřív at mi pošlete nápady ale nikomu se do toho nechce
nejjednodužší je napsat na forum a admin starej se.
A ohledně 7v7 2v2 tak nám klidně pošli nějaký tvůj nápad na nové přestavění, my taky nemůžeme každý týden vymyslet brand new mapu kterou jsi ještě nikdy neviděl, už jsem vám to říkal dřív at mi pošlete nápady ale nikomu se do toho nechce

-
Taygete - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1