• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva na Furien 2
Moje údaje:
Nick ve hře: Deinzo
Nick na fóru: Deinzo
Věk: 21
Steam nick: Deinzo
Steam ID: STEAM_0:0:95900353
HL Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=371778
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné bany na GS ani na jiných serverech. (Možná když jsem byl mladší a hloupější tak asi za nadávky.)
Něco o sobě: Zdravím všechny, něco málo o mě. Moje jméno je Dalibor. Je mi 21 let. Pracuji jako mechanik v malém servise. Rád hraju na PC nové hry, taky jezdím na kole ve volném čase.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Nějaké ty zkušenosti bych měl mýt. Chtěl bych rád pomoci GS Teamu bojovat proti hráčům kteří nehrajou férově a nerespektují či zneužívají pravidel serveru. Pomáhat ve všech ohledech samozřejmě jen podstivě! Když tak si nechat do budoucna rozšiřovat práva na více serverech.
Předem vám děkuji za pochopení a brzké vyjádření.
S pozdravem Dalibor
Nick ve hře: Deinzo
Nick na fóru: Deinzo
Věk: 21
Steam nick: Deinzo
Steam ID: STEAM_0:0:95900353
HL Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=371778
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné bany na GS ani na jiných serverech. (Možná když jsem byl mladší a hloupější tak asi za nadávky.)
Něco o sobě: Zdravím všechny, něco málo o mě. Moje jméno je Dalibor. Je mi 21 let. Pracuji jako mechanik v malém servise. Rád hraju na PC nové hry, taky jezdím na kole ve volném čase.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Nějaké ty zkušenosti bych měl mýt. Chtěl bych rád pomoci GS Teamu bojovat proti hráčům kteří nehrajou férově a nerespektují či zneužívají pravidel serveru. Pomáhat ve všech ohledech samozřejmě jen podstivě! Když tak si nechat do budoucna rozšiřovat práva na více serverech.
Předem vám děkuji za pochopení a brzké vyjádření.
S pozdravem Dalibor

-
Deinzo - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o práva na Furien 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Furien 2
2018-01-27 17:08:18 bez toho nedáš ani velkou pič chalan ne ?. Gamesites.cz ^Furien #2 de_dustyaztec
2018-01-26 16:17:46 jakou pič když mají čurá** ?!. Gamesites.cz ^Furien #2 de_aztec
2018-01-26 15:10:38 na pič mapa pro tolik hráčů. Gamesites.cz ^Furien #2 de_dust2
Zlepši správanie, zapájaj sa aj tu na webe, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znova

2018-01-26 15:03:56 mášpodívej se na pravidla
. Gamesites.cz ^Furien #2 de_dust2
2018-01-26 15:03:43 za to máš ban za dropování. Gamesites.cz ^Furien #2 de_dust2
2018-01-26 15:03:20 VYHODÍ BOMBUDD. Gamesites.cz ^Furien #2 de_dust2
A pred ďalšou žiadosťou sa pre istotu ešte pozri do pravidiel a nevymýšľaj si vlastné

Zamietam
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Zamietnuté]Žádost o práva na Furien 2
Sranda je že o tom ani nevím že jsem dostal BAN!! 
O tom textu vím ale to je sranda. Není to braný vážně! Ale díky za vyjádření.

O tom textu vím ale to je sranda. Není to braný vážně! Ale díky za vyjádření.
-
Deinzo - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1