• Stránka 1 z 1
???
Trest od Admina .
Byl udelen hraci : SF/sk PUCKA SKAP
S hernim ID : Valve_0:0:1151275722
Na SErveru : Gamesites.cz Dust 2 only 3
S duvodem Opkovane nadavky / Obchadanie
Delka banu 8760 hodin
Ak si ma pleties s tym co hral predomnou co dostal na neviem kolko hodin ban tak si pozri vlajky s kadial pochadzal ...po dalsie pozri si od dnes kedy som sa prihlasil a co som pisal ..... este osm sa ta slusne spytal za co si ma kickol ked ani jednu nadavku som nepouzil .... takze terza mi to okamzite vysvetli lebo uz chytam nervy na to
Byl udelen hraci : SF/sk PUCKA SKAP
S hernim ID : Valve_0:0:1151275722
Na SErveru : Gamesites.cz Dust 2 only 3
S duvodem Opkovane nadavky / Obchadanie
Delka banu 8760 hodin
Ak si ma pleties s tym co hral predomnou co dostal na neviem kolko hodin ban tak si pozri vlajky s kadial pochadzal ...po dalsie pozri si od dnes kedy som sa prihlasil a co som pisal ..... este osm sa ta slusne spytal za co si ma kickol ked ani jednu nadavku som nepouzil .... takze terza mi to okamzite vysvetli lebo uz chytam nervy na to
- SFsk
- Pokročilý
Re: ???
Odpověď máš tady - sf-sk-pucka-unban-t176540.html
Kick jsi dostal, jelikož ban neúčinkoval, tak jsem očekával, že kick pomůže, ale bohužel. A řeči, že si Tě s někým pletu si nech od cesty
Kick jsi dostal, jelikož ban neúčinkoval, tak jsem očekával, že kick pomůže, ale bohužel. A řeči, že si Tě s někým pletu si nech od cesty

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
som sa napojil dnes niekedy po 20 tej tak mi ukaz kedy som zahresil !!!!!! ma aspon nevytacaj jedine co som napisal za dnes je emme SKAP to je vsetko a co kick ? ved som ani jedno slovo nepovedal jedine do voice som rozpraval ze kde su to je vsetko tak sa spamataj """"_!!!!! Ukaz mi okamzite screen po 20 tej som sa napojil tak sa spamataj
- SFsk
- Pokročilý
Rozkliknul jsi ten odkaz, který jsem Ti tam dal? Tam Ti jasně PEto napsal, že jestli budeš pokračovat, ban Ti bude obnoven. A to, co jsem dole vypsal je Tvé chování po unbanu 
Měj se

Měj se

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
aspon keby tie nadavky boli na niekoho smerovane tak ti nic nepisem ty hrdina zakomplexovany .... ti hodim tie 4 eura do pysku za unban ...EGOISTA dufam ze si vyhonis na tom ze si dal ban niekomu co nic nepisal ... pica bracho hmmmm tak to mi je nadavka ..... alebo ze pre seba niekto napis au do pice ..... krasne ..... Stupidita tycho adminom nema obdobia ... IQ mrazena ryba dufam ze pomozu tie 4 eura tomu portalu nech si admini zarobia na smradlave ponozky
- SFsk
- Pokročilý
Hážu zde lock, protože tvoje IQ klesá každou nadávkou. Pokud vyšší budou mít něco k doplnění, tak si topic odemknou. Tobě bych doporučoval vyhledat nějákou odbornou pomoc, protože Peto ti napsal, že pokud uvidí v tvém hlstats nadávky, bude ban odbnoven. Ovšem na koho si je můžeš směřovat, o tom se nezmínil. Takže pykej za svý chování
Důvodem locku je jeho nevhodné chování
Důvodem locku je jeho nevhodné chování
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1