• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] BAN za zabití "chytnutého" ct, bez upozor...
Ahoj,
Před chvíli jsem hrál na JB #2 (millenium lega) a dostal jsem BAN od hráče j0da_;
Kolo před tím jsem zabil za T CT-čko, které bylo chytnuto j0dou a bylo mu něco vysvětlováno.. Zabil jsem ho jelikož jsem skočil z mostu, udělal nějaký "trickshot" a neviděl jsem, že je v tom "červeném kolečku".
Kolo na to jsem psal, "XD" a poté jsem měl rozepsáno: "Co se stalo? proč jsi mě zabil," ale bohužel jsem dostal nečekaný BAN.
1.) Absolutně jsem nevěděl, o co se jedná
2.) Teď čtu pravida a není nic napsané o tom, že CT, jenž je chytnuto, se nesmí zabíjet
3.) j0da_ mě předem neupozornil, co se stalo/co jsem udělal špatně.
Podávám tedy stížnost na j0du a doufám, že mi odpoví a vyřeší se to.
Díky moc ;>
TADE
Před chvíli jsem hrál na JB #2 (millenium lega) a dostal jsem BAN od hráče j0da_;
Kolo před tím jsem zabil za T CT-čko, které bylo chytnuto j0dou a bylo mu něco vysvětlováno.. Zabil jsem ho jelikož jsem skočil z mostu, udělal nějaký "trickshot" a neviděl jsem, že je v tom "červeném kolečku".
Kolo na to jsem psal, "XD" a poté jsem měl rozepsáno: "Co se stalo? proč jsi mě zabil," ale bohužel jsem dostal nečekaný BAN.
1.) Absolutně jsem nevěděl, o co se jedná
2.) Teď čtu pravida a není nic napsané o tom, že CT, jenž je chytnuto, se nesmí zabíjet
Podávám tedy stížnost na j0du a doufám, že mi odpoví a vyřeší se to.
Díky moc ;>
TADE
cauahoj
-
trebbo7 - Amatér
[Vyřešeno] BAN za zabití "chytnutého" ct, bez upozor...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BAN za zabití "chytnutého" ct, bez upozor...
Ahoj , na servery bolo rušno tak som sa snažil ctčka upozorňovať atď .... chytil som do grabu simona , po chvíly si ho zabil a ešte si sa začal v chate smiať .....
držal som ho dosť vysoko nato aby si si to nevšimol , naviac by si sa potom tak nesmial
mojou úlohou je dohliadať na pravidlá a poriadok na servery , bohužial je to ťažšie ked niekto ako ty mi to kazí
upozornenie je pre teba ten 10 minutový ban , kedže si sa začal smiať ako si mi zabil hráča v grabe bolo očividné že ti je to známe.
a neviděl jsem, že je v tom "červeném kolečku".
držal som ho dosť vysoko nato aby si si to nevšimol , naviac by si sa potom tak nesmial
mojou úlohou je dohliadať na pravidlá a poriadok na servery , bohužial je to ťažšie ked niekto ako ty mi to kazí
upozornenie je pre teba ten 10 minutový ban , kedže si sa začal smiať ako si mi zabil hráča v grabe bolo očividné že ti je to známe.
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
Re: BAN za zabití "chytnutého" ct, bez upozor...
Ty, jakožto T nemáš zabíjet hráče v grabu, nebo admina, který s ním něco řeší.
Byť si určitě nepsal omluvu hned po napsání "XD", měl tě admin nejdřív upozornit a dát ti možnost k omluvě, což dle jeho vyjádření nedal ani ve voice, ani v chatu.
Admin mě kontaktuje na TS a bude poučen, jak při takových situacích příště postupovat.
Vyřešeno.
Byť si určitě nepsal omluvu hned po napsání "XD", měl tě admin nejdřív upozornit a dát ti možnost k omluvě, což dle jeho vyjádření nedal ani ve voice, ani v chatu.
Admin mě kontaktuje na TS a bude poučen, jak při takových situacích příště postupovat.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1