I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Walkon/ Dust only 1

Příspěvekod efkohaha » 30 led 2018, 14:14

Ahoj, buzerace adminů už mně přestala bavit, tak Vám jsem napíšu příklad za všechno.
Člověk si příjde v klidu zahrát, ale půlka t týmu jsou neustále na spawnu, samozřejmě po nějaký době bouchnou saze a trošku jsem si ulevil. "č**ák". NAtož admin Walkon mně kicknul. To bych chápal, nevšiml se a viděl pouze nadávku.
Ale přihlásím se zpět do hry, tážu se "kdo je admin??". Admin samozřejmě nereaguje. Poté co se ptám asi po 15cté, se ozve s něčím jako "nepamuj tady", dále je arogantní a na mé otázky, samozřejmě bez vulgarit, vidím jen neustálé kickování a závěr všeho, když se ptám jestli je normální , že toleruje hráče na t spawnu dokonce kola dostávám ban na chat. Tak se ptám, je toto chování v pořádku? Mně to rozhodně nepříjde. Ukazuje se jako zakomplexovaný negramot co si myslí, že má moc, ve virtualitě, směšný.

Vše se odehrálo 30.1. 2018 kolem 13:45.

Nevěřím, že admin bude pokárán , ale opravdu arogance některých adminů nezná mezí, tak jen, aby jste o tom věděli.

Díky za případnou odpověd, čau
efkohaha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Walkon/ Dust only 1

od Rumcajz » 30 led 2018, 14:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Walkon/ Dust only 1

Příspěvekod Walkon » 30 led 2018, 14:26 VIP

Jedine co neni v poradku je tvoje chovani.. Na serveru se chovas s prominutím jako hovado.

https://ctrlv.cz/n1uM
https://ctrlv.cz/T8NZ
Dostal 2 kick a upozorneni.
tvuj chat: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=9695
Byl jsem na serveru asi 2 - 3 kola a zadneho hrace co kempil na spawnu jsem si nevsimnul.
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod efkohaha » 30 led 2018, 14:33

Správně, děkuji za doložení. Však jsem to v první zprávě napsal,že jsem byl vůlgární.
Je tam vše potřebné pro to co jsem napsal. Moje nasranost na neschopnost adminů kickovat hráče , kteří jsou pernamentně na spawnu, což se děje dnes a denně.
Moje stále dokola opakující otázka kdo je admin, je tam také vidět, že na ní reaguješ po 150tý s arogancí ať se uklidním a nespamuju. Kamarade, mně není 18, abych snášel nějaký tvoje povyšování nad ostatní hráče.
Jdu si v klidu zahrát. Proto se ptám kde je spravedlnost?? Ty mi teď říkáš, že teráči mohou kempit na spawnu celé kolo a já se kvůli tomu nesmím naštvat?

Ještě jednou chápu kick za nadávku, to neřeším, ale nechápu tvojí aroganci po zpětném přihlášení, o tom se celou dobu bavím.
A tvoje omluva, že si nikoho neviděl?? Od čeho tam jsi, prosím tě ))
efkohaha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod efkohaha » 30 led 2018, 14:37

+ ještě dodám, že druhý kick příšel za "walkon jako vazne??? si normalni prosim te?"
Což byla reakce na to ať nespamuju, když admin není schopný říct, že on je admin a bojí se konverzace??
efkohaha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Maxipes » 30 led 2018, 18:43

Slovo "buzerace" neni na miste. Admin te nebuzeroval, jen reagoval na tve nevhodne chovani, coz zde i priznavas. Admin nemusi na serveru reagovat na otazky "Kdo je admin?", apod. Na serveru je pro jeho plynuly chod a korigovani podobnych pripadu, jako jsi ty. Arogance ani povysovani nad hraci neni podle hlstats admina patrna.

efkohaha píše:mi teď říkáš, že teráči mohou kempit na spawnu celé kolo

Kde konkretne ti to admin rika?

efkohaha píše:mně není 18

Vidis, a presto se obcas chovas jak malej Jarda.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Walkon » 30 led 2018, 22:20 VIP

efkohaha píše:Nevěřím, že admin bude pokárán , ale opravdu arogance některých adminů nezná mezí, tak jen, aby jste o tom věděli.
ja arogantni nejsem, pouze se nechci a nebudu vybavovat s hracema jako jsi ty.

efkohaha píše:když se ptám jestli je normální , že toleruje hráče na t spawnu dokonce kola dostávám ban na chat.

Jak jsem psal. Na serveru jsem byl 2 - 3 kola a zadneho hrace co kempi na t spawnu jsem si nevsiml. Samozrejme, kdyz je plny server tak proste nejde vsechny uhlidat, kdyz je admin na serveru sam. Ja jsem taky jenom clovek a nemuzu vsechno uhlidat. Ale to je asi zbytecne psat hracum jako jsi ty, protoze hraci jako ty to nepochopi.

Ode mne vse.
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Zaujimavy » 31 led 2018, 00:01

Musím potvrdiť, že Walkon je trochu premotivovaný a mal by sa viac starať o chod hry ako o bezvýznamné ventilácie nervov od hráčov, ktorý si prišli trochu uľaviť od stresu. Prikladám obrázok z chat hystory kde som napísal, že hráč je zosraný ísť defus nakoľko bol plant a admin Walton bol očividne zaneprázdnený veľkým počtom hráčov na servery, keďže tento hráč nedostal slay/kick za neplenenie povinnosti hry. To že som napísal že je dosraný si asi všimol a dostal som za to kick, potom mi samozrejme ušli nervy a dostal som ban. Na tomto servery hrám možno takých 7-8 rokov a nadávky boli viac menej ignorované, len títo hrdinovia čo prišli spasiť svet to beru nejako vážne.

https://imgur.com/QuraR60
Zaujimavy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 31 led 2018, 09:50

Stiznost zamitam.

Pokud ma Zaujimavy pocit, ze admin zneuzival svoje pravomoci, muze mi dukazy poslat do PM a rad se na to podivam. Ten vystrizeny kus hlstats se ale pocitat neda.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod efkohaha » 01 úno 2018, 13:07

Pánove, tak vy máte úrověň. Už chápu, že to takhle funguje.
Napíšu slušně názor a vy se do mně jen hned útočně pouštíte a vytahujete si jen z kontextu co se vám hodí.

Ukonči to tady, nedá se s vámi normalně bavit. Děkuji

Mějte se fanfárově, děcka ))
efkohaha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 03 úno 2018, 00:30 VIP

Zdravím,

nikdo na tebe neutočí, nýbrž ti vysvětlujeme, že by ses měl zamyslet nad svým chováním a k adminům, kteří jsou proškoleni a hlídají servery pro příjemnou hru a to v rámci dobrovolné práce. Od hráčů se očekává, že se budou chovat slušně ke všem, k adminům nejlépe i s nějakou úctou. Jakkoukoliv provokaci pak trestáme.

Je na tobě, jak si to vyzmeš k srdci, ale upozornil jsi na sebe a budeme tě hlídat - v případě, že budeš porušovat pravidla, budeš trestán a čím častěji, tím s delšími tresty.

Hezkou hru přeji.
Stížnost vyřešena.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Walkon/ Dust only 1

Příspěvekod BEZMOZEK » 03 úno 2018, 17:18

Je všeobecne známe, že konkrétne admin Walkon sa správať nevie a taktiež neplní adminovanie tak ako by mal, robí rozdiely medzi hráčmi a skôr útočí na konkrétnych hráčov (bohaté skúsenosti) , ako by napriklad riešil NO PLANT/ NO DEFUS AFK a dalšie podstatnejšie veci.( asi si tým niečo dokazuje?...) TO by vedelo potvrdiť daľších X hráčov.

O bordeloch čo tu máte v BANoch, ktoré rozdeľujete neprimerane ani nehovorím. Taktiež o ľuďoch, ktorým dávate práva a svojvoľne kickuju hráčov, a potom sami vulgárne nadávajú... TO len aby človek všetko screenoval posielal Dema a aj tak to neriešite.
BEZMOZEK
Amatér
Amatér

Re: [Vyřešeno] Walkon/ Dust only 1

Příspěvekod Izmael » 03 úno 2018, 19:20 VIP

Udělej pořádný důkaz a pak se budeme bavit. Pokud budeš házet na adminy špínu bez důkazů, dostaneš permu. Hezký večer.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy