• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žádost o admina /jb simple
Nazov: JB / SonnyHD
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na jailbreak simple
Nick v hre : SoniC
Nick na fóre : bagCZ
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16 let
Steam nick : SoniC SVK
Steam ID : STEAM_0:0:246242095
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=223019
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): ano mam pár banu za fk a jeden za speedhack
Niečo o sebe : Ahoj jmenuju se Tomáš je mi 16 let dříve jsem si požádal tady na gs žádost o admina ale nevišlo mi to .A ted mam víc roků a zkusim to eště jednou,ani by mi moc nevadilo kdyby mě nevzali máme vlastní portál jsem majitel portálu ale nějak se mi tam moc nechce bejt mam rád fotball ,hokej,holky,auto,a nejvíce mam rád za hry cs 1.6 gta 5 a csgo.A mohli by ste mě aspon vyskoušet na nějakou určitou dobu adminem ano umim s amxmodmenu umim všechno,a mněl jsem speedhack ale už ho nikdy nepoužiju ani na jiném portálu ani na gs ,už jsem se polepšil.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : protože bych rád chtěl moc spolupracovat s váma a pomáhat i serveru a chránit server před hacekrama a nadavky.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na jailbreak simple
Nick v hre : SoniC
Nick na fóre : bagCZ
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16 let
Steam nick : SoniC SVK
Steam ID : STEAM_0:0:246242095
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=223019
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): ano mam pár banu za fk a jeden za speedhack
Niečo o sebe : Ahoj jmenuju se Tomáš je mi 16 let dříve jsem si požádal tady na gs žádost o admina ale nevišlo mi to .A ted mam víc roků a zkusim to eště jednou,ani by mi moc nevadilo kdyby mě nevzali máme vlastní portál jsem majitel portálu ale nějak se mi tam moc nechce bejt mam rád fotball ,hokej,holky,auto,a nejvíce mam rád za hry cs 1.6 gta 5 a csgo.A mohli by ste mě aspon vyskoušet na nějakou určitou dobu adminem ano umim s amxmodmenu umim všechno,a mněl jsem speedhack ale už ho nikdy nepoužiju ani na jiném portálu ani na gs ,už jsem se polepšil.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : protože bych rád chtěl moc spolupracovat s váma a pomáhat i serveru a chránit server před hacekrama a nadavky.
-
bagCZ - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] žádost o admina /jb simple
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o admina /jb simple
Jak ti bylo minule řečeno Hafanem, přihlaš se do akademie. Bez ní se k právům nedostaneš.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] žádost o admina /jb simple
2018-02-03 23:48:44 dog nechceš ist na moj portál ? možeš sa stát adminom. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_deadcube
2018-02-03 23:48:26 dog nechceš ist na moj portál ?. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_deadcube
Pred necelou hodinou si ešte lákal hráčov na svoj portál a teraz toto?
Rozhodni sa....
-
Knedlajs - Spamer Veterán
dobře takže kdy se mužu přihlásit na akademii 

-
bagCZ - Kolemjdoucí
Pretrhni všetky putá, ktoré máš so svojím portálom a prihlásiť sa môžeš aj hneď.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1