• Stránka 1 z 1
[Z]Call of Duty 2 / SeMtExIk
Ahoj, rád bych požádal o práva na CoD 2.
Nick ve hře : SeMtExIk
Nick na fóre : SeMtExIkCZ
Profil na fóre : semtexikcz-u32217.html
Vek : 19
Steam nick : SeMtExIk
Steam ID : STEAM_0:0:778755
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... ayer=11032
Nějaké bany nebo přestupky ( GS, jiný portál ): Co si pamatuju, možná jsem dostal ban kdysi na Jailbreak 2, ale už si nevzpomenu za co to bylo. Jinak jsem v pohodě hráč
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Petr a letos dodělávám školu. Chodím na střední průmyslovku v Mostě. Rád poslouchám rap nebo hip hop, ale snesu všechny žánry muziky. Možná se tomu budete smát, ale jako sport hraju závodně stolní tenis
.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Protože občas co lidi vyvádí na serveru, mě začíná trošku vadit. Snažil bych se o hladký běh serveru. Navíc csko už hraji už dost dlouho, takže vím co a jak.
Předem děkuji za uvážení
Nick ve hře : SeMtExIk
Nick na fóre : SeMtExIkCZ
Profil na fóre : semtexikcz-u32217.html
Vek : 19
Steam nick : SeMtExIk
Steam ID : STEAM_0:0:778755
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... ayer=11032
Nějaké bany nebo přestupky ( GS, jiný portál ): Co si pamatuju, možná jsem dostal ban kdysi na Jailbreak 2, ale už si nevzpomenu za co to bylo. Jinak jsem v pohodě hráč

Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Petr a letos dodělávám školu. Chodím na střední průmyslovku v Mostě. Rád poslouchám rap nebo hip hop, ale snesu všechny žánry muziky. Možná se tomu budete smát, ale jako sport hraju závodně stolní tenis

Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Protože občas co lidi vyvádí na serveru, mě začíná trošku vadit. Snažil bych se o hladký běh serveru. Navíc csko už hraji už dost dlouho, takže vím co a jak.
Předem děkuji za uvážení

-
SeMtExIkCZ - Kolemjdoucí
[Z]Call of Duty 2 / SeMtExIk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Call of Duty 2 / SeMtExIk
Zlepší své chování na serveru, něco zkus nahlásit do PP a projevit trošku snahy o ty práva.
Momentálně Ne.
Momentálně Ne.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1