I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

(Vyřešeno) Staznost na admina jysi server ^Dust2 Only #4

Příspěvekod StaryVlkOponent » 02 úno 2018, 22:19

Zdravim,

admin jysi, slay mne 2.2.2018 na serveri ^Dust2 Only #4 niekedy o cca 19-tej hodine.

1. Popis situacie

za stavu 29:23 pre T dem ako T longom, postupne sa prebojujeme na Acko, kde predo mnou admin bojuje s CT na Acku, davam mu kill, cize admin o nom vie a kedze bomba je neznama, idem s adminom na Bcko a nasledne katy, kde to podla situacie vyzera na 2 CT. Admin sa najskor vrati, potom dava 1 CT len tesne predtym, ako by som ho dal ja, druhy CT zostava pred katy, z coho usudzujem, ze tam je drop, medzitym zomiera admin, takze mi z toho vyplyva, ze zostal jeden pred katy, co strazi drop. Idem sa pozriet dole schodmi, ci nahodou nejdu dalsi CT a snazim sa opatrne nazriet, kde je medzitym CT, aby som vedel, ktorou stranou vybehnut po ten predpokladany drop. Tym som sa ale znacne zdrzal a zial, 7 sekund pred koncom hry dostavam slay. Nikto predtym ani potom tak skoro pred koncom kola slay nedostal.

Odovodnenie admina priamo v hre bolo, ze som mal vraj dost casu a ze som tam mal ist ako on, ze tam tiez zomrel. Oba argumenty su prinajmensom diskutabilne.
1. cas - Ked sme prisli pred katy, bolo 36 sekund, napriek tomu admin vybehol takmer pred katy az 19 sekund do konca, resp. preco sa aj on vracal, keby tam siel skor, mam aj ja vzadu viac casu potom. Ked mi potom zostalo 19 sekund, dovolim si pochybovat, ci hrac mojej urovne by bol schopny stihnut do 19 sekund aj zabit toho, co neviem, kde vlastne je, aj potom zobrat drop spred katy a sprintom ho polozit na B.
2. umrtie pred katy - kedze mi dal prilis skoro slay, nevie, co by bolo potom a ja tvrdim, ze by som vybehol pred katy a pravdepodobne by som zomrel aj ja. Kedze ma vsak prilis skoro zabil, nema mi to ako vyvratit.

Vseobecne slay davaju admini az po konci kola a navyse ho dostavaju hlavne hraci, ktori nemali v kole kill a vyrazne kempia, resp. nemaju snahu. Ja som v tom kole jedneho zabil, admin to videl, lebo som ho zachranil (mozno by na to B ani nedobehol, keby nie mna), predpokladal som, kde je bomba, smeroval som k dropu a bol by som siel k nemu, keby nebol slay t.j. nebolo to tak, ze by som nejavil zaujem.

Dalej su hraci od adminov zvyknuti, ze v pripade ne-plantu, drop-u, nedefuzu upozornuju previnilcov napisom v strede obrazovky. Ja som ziadne varovanie nevidel, hoci ho ani nebolo treba, to len na okraj.

Za druhe sa stazujem na to, ze ked uz som ja dostal slay, preco admin nepouzival rovnaky meter na dalsich hracov.
Len o dve kola neskor, za stavu 29:25 pre T jasne zostal na longu ako CT jasne kempit uzivatel Kvinzi a jednoznacne nesiel defuz, admin mu slay nedal. V tom istom kole uzivatelia blondinka a grinder isli shortom na defuz, ale uz pri zatacani na shorte doprava bolo jasne, ze to nemaju sancu stihnut. Preco aj im potom nedal slay, ale nechal ich tam dobehnut a zomriet. (tak, ako hovorim o mojom pripade - naopak, preco mna nenechal kolo dokoncit a ak by som po drop nesiel, nech pre mna slay dostanem, ked si ho zasluzim,ak by som nejakou nahodou nezomrel)

Citim sa nespravodlivo v zmysle, ze mnozstvo uzivatelov denne kempi cele mapy, nemaju zaujem ist ani defuz ani plant a mozu si robit co chcu. A ja, ktory sa snazim, dostanem slay.

Tretia staznost na tohto admina ohladom AFK hracov neskor v tej hre - admin si ich nevsimal a nechaval ich v hre. Stavim sa, ze keby som ja bol AFK, kicknu ma po dvoch kolach. Stazoval sa na to v tej hre aj uzivatel Merrick.

2. Dokaz
Dokaz v deme:
http://hltv.fakaheda.eu/20658-180202180 ... t2.dem.zip dátum a čas 2. 2. 18:00 mapa de_dust2
Cas kola T vs CT 29:23 v tom deme zacina 64:16 a konci 65:51
Cas kola T vs CT 29:25 zacina 67:34 a konci 68:50
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

(Vyřešeno) Staznost na admina jysi server ^Dust2 Only #4

od Rumcajz » 02 úno 2018, 22:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Staznost na admina jysi server ^Dust2 Only #4

Příspěvekod Izmael » 03 úno 2018, 00:24 VIP

Zdravím,

admin kontakován, uvidíme, co k tomu napíše, posléze se sem vyjádřím s verdiktem i já.
Prozatím mohu říci, že admin nemůže stíhat hlídat všechny, takže se může stát, že to nechtěně vypadá na nestejný metr na všechny, jak píšeš. Díky za slušnou, podrobnou stížnost a nyní požádám o strpení. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod StaryVlkOponent » 03 úno 2018, 08:08

Izmael píše:admin nemůže stíhat hlídat všechny, takže se může stát, že to nechtěně vypadá na nestejný metr na všechny, jak píšeš.

Myslím si, že s takýmto prístupom celé adminovanie úplne stráca na význame, resp. načo sa to potom robí. Zrovna v tom kole, keď nedal slay, bol dlho mŕtvy a mal času habadej :-D A na zamyslenie je potom tiež, prečo keď prídu admini napr. Separ alebo Naizko, zrazu je tam poriadok a vedia dat slay vsetkym, co si to zasluzia a popri tom si este aj dobre zahraju.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jysi » 03 úno 2018, 10:03 VIP

Ahoj.

Takže ve zkratce k situaci na kterou je stížnost a to ten tvůj slay co jsi dostal.

Byli sme poslední 2, bomba byla delší dobu před katama droplá, já když jsem tam šel bylo cca 19 sekund do konce kola, což kdyybch zabil CT tak bych stihl doběhnout a ještě plantnout ( úkolem mapy pro CT je hlídat plant a defuse při případném plantu od T a u T zase hlídat člověka s bombou a případně jít pro drop a plantnout a to v časovém limitu který je na serveru ). ty jsi byl stále v katech kdy jsi se díval akorát před B aby jsi uchránil AWP když máš ještě kvůli takovíchto situací. V době kdy jsi dostal slay bylo jasné že by jsi plant 100% nestihl a jenom jsi chtěl save AWP, k tomu že nemám na všechny stejný metr když drop byl 51 sekund do konce kola a nepiš že to není dostatečné množství času na to aby jsi došel pro drop a plantnul kdy můžeš vyměnit AWP za jinou zbraň kterou máš na blízku lepší když po cestě jich bylo dost.
Výpis z HLSTATS:
2018-02-02 19:15:54 sakra zase sem nestihl :D. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-02-02 19:12:43 sakra nestihl sem all. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2 ( nestihl sem slaynout ALL kteří u CT na defuse kašlou a nebo T které kašlou na plant když je naživu 5-6CT nebo T které neplní posinnost mapy opravdu nemám šanci to slaynout proto je mi jasné že asi amxmodmenu jsi neviděl takže nevíš jak je těžké cca 4 sekundy mít na to zabít všechny )
2018-02-02 19:02:34 gandalf nekempi na tom spawnu. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-02-02 18:59:38 ten slovník už ale vážně. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
Ano není tak lehké uhlídat celí server když je na něm 25 lidí a každý něco chce, na steamu ti píšou lidi a podobné věci.
Včera sem si přišel na server akorát zahrát, ale to bohužel nešlo když tam lidi nadávali, neplnili cíl mapy a podobně.
Ohledně tvojeho časování, by jsi měl vědět že kdybych tu bombu sebral v 16 sekundách do konce tak bych měl co dělat abych plant stihl kvůli cesttě zpět a 3 sekundám co jsou potřeba na plant.
dovolim si pochybovat, ci hrac mojej urovne by bol schopny stihnut do 19 sekund aj zabit toho, co neviem, kde vlastne je ( tady jasné píšeš že jsi se ani nesnažil pro ten drop jít a akorát uchránit AWP, což šlo vidět i v dané situaci )
umrtie pred katy - kedze mi dal prilis skoro slay, nevie, co by bolo potom a ja tvrdim, ze by som vybehol pred katy a pravdepodobne by som zomrel aj ja - Ty píšeš něco o diskutabilnosti ( Oba argumenty su prinajmensom diskutabilne. ) a tady to děláš ty, co by bylo, plant by jsi nestíhal a akorát by jsi chtěl zachránit AWP,
Vseobecne slay davaju admini az po konci kola a navyse ho dostavaju hlavne hraci, ktori nemali v kole kill a vyrazne kempia - ne, slay mají dostávat ti kteří neplní povinnosti mapy, nebo kempí ( a jak jsem psal nestíhám fakt všechny slayovat když jsem sám )
Ja som v tom kole jedneho zabil, admin to videl, - můžeš jich zabít i 10, nekempit a stejně nebudeš plnit povinnost mapy což je u T plant.
predpokladal som, kde je bomba, smeroval som k dropu a bol by som siel k nemu, keby nebol slay t.j. nebolo to tak, ze by som nejavil zaujem. - nikdy jsem nepsal že jsi nešel směrem k dropu, ale pak jsi se sekl v katech a neměl jsi snahu dodržet daný časoví limit pro plant bomby.
Ano, upozornění jsem nedal na obrazovku, ale za 1. pravidla na serveru - 3) Je povinnost plnit cíl mapy (plant, defuse ...)
a za 2. již před tebou jsem několik lidí slaynul za to že neplnili cíl mapy a to jsi viděl a dokonce i před tím ban za nadávky.
Len o dve kola neskor, za stavu 29:25 pre T jasne zostal na longu ako CT jasne kempit uzivatel Kvinzi a jednoznacne nesiel defuz, admin mu slay nedal. V tom istom kole uzivatelia blondinka a grinder isli shortom na defuz, - to jsem psal, nestíhám slayoval all, když třeba něco řeším na steamu a bohužel nevidím kolik je do konce kola, nemám sound protože mám pokažený connector u sluchátek ( 2018-02-02 19:19:03 hraju no sound :D mám špatný connector u NTB :D. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2 ) takže neslyším kdy je konec kola akorát pak vidím jak se mi změní pohled sám od sebe když sem na steamu, což jsis i mohl všimnout kdyby jsi lépe pozoroval hru že párkrát jsem na startu zůstal chvíli afk, kdyby jsi opravdu lépe pozoroval hru.
Tretia staznost na tohto admina ohladom AFK hracov neskor v tej hre - admin si ich nevsimal a nechaval ich v hre. Stavim sa, ze keby som ja bol AFK, kicknu ma po dvoch kolach. Stazoval sa na to v tej hre aj uzivatel Merrick - AFK hráče nekickuju hned, ale většinou až vím že jsou tak 2 kola AFK a jak už jsem před tím psal, věděl by jsi to kdyby jsi více sledoval hru.

Ode mne vše.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod StaryVlkOponent » 03 úno 2018, 10:50

K údajnej snahe o záchranu AWP (LOL) - ak si si to náhodou nevšimol, som eVIP, načo by som zachraňoval zbraň, ktorú si ďalšie kolo môžem kúpiť, veď to je účel celého toho. Z tohto dôvodu si to posúdil celé zle a keďže som veľmi aktívny hráč, môžeš sa hocikoho opýtať, ja tam zbrane doslova rozdávam, načo by som si jednu chcel zrovna vtedy držať. Takisto som známy tým, že umieram pre druhých v záujme dosiahnutia cieľa, môžeš sa tam hocikoho opýtať na pojem VLK JE NAVNADA, som si istý, že minimálne 10 aktívnych ľudí ti to potvrdí.

K snahe o dodržanie časového limitu na plant som ti už napísal, že si ju nemal ani ty. Keď sme prišli na Bčko, najskôr som ťa o dosť predbehol vzhľadom na pohyb z A a potom ešte aj keď si bol v tuneli, si sa vrátil späť, hoci si vedel, že to kontrolujem ja. Chcem tým poukázať, že drvivú väčšinu tej hry som sa správal principiálne rovnako ako ty, ty si len jednoducho neuniesol to, že si si nevšimol druhého hráča pred katy (viď citáciu po kille: "AHA") a to, že ja som sa ním nedal hneď zabiť, ale dal som si aspoň malinkú šancu.

Nikde som nevidel odpoveď na to, prečo mňa si zabil už 7 sekúnd pred koncom, ale nikoho iného predtým ani potom si tak skoro nezabil. Inými slovami povedané, keď budem na druhej strane mapy, bude 30 sekúnd do konca, ja zistím od spoluhráča, že drop je na opačnej strane mapy, pôjdem poň, v podstate by ma mal admin rovno zabiť lebo to jednoducho nestihnem. Táto logika je šokujúca, vskutku.

jysi píše:AFK hráče nekickuju hned, ale většinou až vím že jsou tak 2 kola AFK a jak už jsem před tím psal, věděl by jsi to kdyby jsi více sledoval hru.

Neobávaj sa, sledoval som to veľmi dobre. Takže v súvislosti s týmto výrokom, prečo si nekickol hráča s nickom Roden, ktorý bol AFK 5 kôl po sebe (stavy 35:27, 35:28, 35:29, 35:30, 35:31), pričom v druhom kole si dokonca bol pri ňom, takže si veľmi dobre vedel, že je AFK?

Ďalej, keď sa odvolávaš na pravidlo 3, tak ja sa odvolávam na pravidlo 4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům! Ak sa ja snažím a druhí sa nesnažia, a trestáš mňa, a ich nie, tak mi tú hru jednak kazia oni a jednak ty. Ja sa na server chodím baviť a nie byť demotivovaný adminom, ktorý nemá na sluchátka. Mňa srdečne nezaujíma, aké máš vybavenie. Navyše sa tým vyjasnilo, prečo si nedal kick tomu Supremovi, čo spamoval voice a všetci sa tam naňho sťažovali. To už je ale na posúdení vedenia, či tam chcú mať takýchto adminov, ja sa do toho nestariem a je mi to jedno.

Aby som to zhrnul. Súhlasím s tým, že čas tam plynul veľmi rýchlo a nebolo to z mojej strany ideálne, nemyslím si však, že som neplnil cieľ mapy a preto som si slay 7 sekúnd pred koncom nezaslúžil. Ocenil by som názor aj iného, hoci tuším, ako to dopadne. Stále to cítim tak, že za moju snahu o zlepšovanie sa, som bol po zásluhe náležite potrestaný :-D. Je na vedení, ako sa vysporiadate s demotiváciou ľudí, ktorí pravidlá neporušujú a naopak, podporujú tento server zakúpením eVIP.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jysi » 03 úno 2018, 11:19 VIP

K údajnej snahe o záchranu AWP (LOL) - ak si si to náhodou nevšimol, som eVIP,

Nedívám se na to kdo je VIP, Evip, hráč jako hráč to že máš VIP na situaci nic nemění.
K snahe o dodržanie časového limitu na plant som ti už napísal, že si ju nemal ani ty

Čas na plant sem měl a to i ty.
Neobávaj sa, sledoval som to veľmi dobre. Takže v súvislosti s týmto výrokom, prečo si nekickol hráča s nickom Roden, ktorý bol AFK 5 kôl po sebe (stavy 35:27, 35:28, 35:29, 35:30, 35:31), pričom v druhom kole si dokonca bol pri ňom, takže si veľmi dobre vedel, že je AFK?

Ale kola před tím sem mohl vědět že je AF'K? Když sem třeba ani neměl šanci vidět že opravdu afkuje.

Nikde som nevidel odpoveď na to, prečo mňa si zabil už 7 sekúnd pred koncom, ale nikoho iného predtým ani potom si tak skoro nezabil.

Jak jsem psal, nestíhal sem slayoval all a taky sledovat kdo jak se snaží chodit plant když jsem něco, ale jinak sem se vždy snažil zabít všechny kteří neplnili cíl mapy ( defuse/plant ) což jsis mohl všimnout kdyby jsi sledoval tu hru kterou jsi psal že jsi sledoval.

rovnako ako ty, ty si len jednoducho neuniesol to, že si si nevšimol druhého hráča pred katy (viď citáciu po kille: "AHA") a to, že ja som sa ním nedal hneď zabiť, ale dal som si aspoň malinkú šancu.

Neunesl? :D já o tom hráči věděl :D to že sis ho nevšiml, noa? :D jde tam o plant/defuse.

Teď píšeš když jses mohl podívat na demo a tím vyvrátit to co jsem psal? díval jsi se taky na to jestli jsem měl šanci opravdu vidět že je ta osoba AFK a když na serveru nikdo nepsal že daná osoba je AFK?

4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům! Ak sa ja snažím a druhí sa nesnažia,

Kazení hry se taky počítá jako no plant/defuse ( ale je to hlavně o tom plnění cílu mapy ), tím pádem team prohraje a mají méně peněz z minulého kola, to samé když je plant a T nehlídají bombu tak je to kazení hry, kdyby jsi nevěděl.

kick tomu Supremovi, čo spamoval voice

Supreme byl u CT já u T takže jsem vůbec nic tak jako tak neslyšel.

A když píšeš jaký jsi hráč tak jsi mohl vědět kolik má času, co potřebuješ na to aby jsi dodržel požadovaný roundtime na to aby jsi stihl položit bombu a tím vlastně měl i šanci vyhrát kolo.
Obrázek

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod StaryVlkOponent » 03 úno 2018, 12:14

jysi píše:

Teď píšeš když jses mohl podívat na demo a tím vyvrátit to co jsem psal? díval jsi se taky na to jestli jsem měl šanci opravdu vidět že je ta osoba AFK a když na serveru nikdo nepsal že daná osoba je AFK?

To nie je pravda. Ano, dival. Vsetko som to spectoval priamo v hre po mojom slayi v realnom case a v pohode sa to da ustriehnut, aj AFK aj kto nejde defuz/plant, vsak ved staci na to obycajne lave tlacitko mysi a TABulator na stav hracov a navyse sa vzdy jednalo o 1 hraca v hre. Cize zase pre opravenie tvojho chybneho pohladu, t.j. ze ja som si stiahol demo a hladal v nom tvoje chyby, ja som hru najskor spectoval v mnohych dalsich kolach, ako uplatnujes dodrziavanie pravidiel a ci to so mnou bola len vynimka a az ked som zistil, ze si tam vlastne robis, co chces, som to sem dal a casy v deme som uz len doplnil k tomu, co som mal poznacene, pretoze sa to tu vyzaduje na fore. A k tomu, ci si mal sancu vediet o AFK, tak mi popis, ze ci admin, predpokladajme - je adminom aj preto, lebo je skuseny hrac, ked stucha do niekoho, co stoji na spawne a vidi priamo pred sebou, ze ten hrac je AFK, ze ci admin, ktory s nim hra 5 kol v jednom time, moze nespozorovat, ze je niekto AFK. Odpovedz si na to sam.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AivenCash » 03 úno 2018, 12:53

Byl jsem přítomen a mohu říct, že jednání Jysi bylo při nejmenším pochybné. Vyloženě mi přišlo, že z adminování má prdel. Už jen to psaní do chatu "nesitihl jsem je všechny" atp.. Slay Vlka rozhodně unáhlený. O jednání supreme, který spamoval voice se tam vyjádřilo v chatu více než jedno CT, tudíž mohl rozhodně reagovat. S pojmem Vlk je náávnada rozhodně souhlasím. Nejednou mi tak umožnil vyhrát pro tým kolo. Co se týká plantu/dropu Vlk je ten, který na takové věci neprcá, ale poctivě je plní.
Obrázek
AivenCash
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jysi » 03 úno 2018, 12:57 VIP

Vyloženě mi přišlo, že z adminování má prdel. Už jen to psaní do chatu "nesitihl jsem je všechny"

Vyjádřím se už jenom k tomuto.
Jasně bylo vidět že jsem někoho slaynul, a to že jsem napsal nestihl jsem všechny mělo jenom ukázat to že by si i ti co nedostali slay ( které jsem nestihl slaynout ) dávali větší pozor a chodili defuse + to že to nestíhám slayovat všechny když jich tam bylo kolem 4 - 6 naživu v těhcto případech.
Obrázek

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod AivenCash » 03 úno 2018, 12:59

No táák. Nenuť mě stahovat demo a prokazovat tvou lež z posledního příspěvku. 4-6 hráčů ti nikdy naživu nezůstalo. Maximum byli 3...
Obrázek
AivenCash
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AivenCash » 05 úno 2018, 12:19

No? Nějaký verdikt? Myslím, že by bylo fajn se finálně nějak vyjádřit.
Obrázek
AivenCash
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 05 úno 2018, 17:56 VIP

Zdravím,

během dnes se sem vyjádřím a hodím verdikt já.. ;) Díky za strpení.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Izmael » 05 úno 2018, 21:15 VIP

Tebou zaslané demo Aweemu, které mi bylo přeposláno, jsem zkouknul.

Jsou situace, kde nemáš pravdu a admin nemohl situace ovlivnit, v nětkerých situacích admin neučinil, ale protože nemůže stíhat všechno. Kdybys byl adminem, pochopíš to. ;)

Co se týče slayování, na to si admin dá pozor a bude předem upozorňovat.

Více do podrobna rozebírat nebudeme.
Stížnost vyřešena.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy