• Stránka 1 z 1
[VYRIEŠENE]Lagy/ve hře
Takže zdarvíčko
Mám takovej problem zapnu PC zapnu si Lolko dam si jednu hru hra běží vporadku +- 60-70 fps i v Fightu
Zapnu další ranked a najednou mám 20 fps a víš to nejde například ve 3 hře mám taky 20 fps a ve čtvrtý už třeba zas normálně 60-70 pisu sem ze bohužel s 20 fotkama se hrát nedá nechapu to driv se tohle nedělo Lolko běželo krásné 70-80 fps a najednou toto z počítače jsem prokázal všechny nepotřebné programy apod. Nevim si s tím rady. Proto pisu sem prosím o pomoc.
Dekuju moc za každé vyjádření a ochotu pomoci
Mám takovej problem zapnu PC zapnu si Lolko dam si jednu hru hra běží vporadku +- 60-70 fps i v Fightu
Zapnu další ranked a najednou mám 20 fps a víš to nejde například ve 3 hře mám taky 20 fps a ve čtvrtý už třeba zas normálně 60-70 pisu sem ze bohužel s 20 fotkama se hrát nedá nechapu to driv se tohle nedělo Lolko běželo krásné 70-80 fps a najednou toto z počítače jsem prokázal všechny nepotřebné programy apod. Nevim si s tím rady. Proto pisu sem prosím o pomoc.
Dekuju moc za každé vyjádření a ochotu pomoci
-
Tynikdy250 - Amatér
[VYRIEŠENE]Lagy/ve hře
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy/ve hře
Ahoj, zkus aktualizovat ovladače grafické karty (zde pro NVIDIA a zde pro AMD). Snížit kvalitu hry. Dále ti doporučuji odparkovat si jádra v procesoru pomocí programu CPU Core Parking Manager, máš tam i návod na to jak ho použít, zkrátka jde o to že některá jádra tvého procesoru nemusí plně fungovat, tenhle program by je měl uvést do práce.
Během hraní si povypínej nepotřebné programy, vyčisti si disk v počítači(smaž nepotřebné soubory).
Tohle je vše co mě napadlo, snad jsem ti aspoň trochu pomohl
Během hraní si povypínej nepotřebné programy, vyčisti si disk v počítači(smaž nepotřebné soubory).
Tohle je vše co mě napadlo, snad jsem ti aspoň trochu pomohl

haha
-
dsK - Pokročilý
Ahoj, až budu doma vyzkousim to Dekuju
-
Tynikdy250 - Amatér
Hm, asi vyriešené..
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
• Stránka 1 z 1