I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Admin seweee

Příspěvekod Chrdyy » 08 úno 2018, 07:23

zdravim rad by som podal staznost na admina seweee ktory ako tak riesi PP...
nvm ci ma admin este nizke ego alebo ako je na tom a musi si ho este malilinko zvysit ale tak sa rozhodnite ci je dolezitejsie tohto cloveka ego alebo to ze vam cheateri behaju po servery/serveroch
dajme si to poporiadku cloviecik to chce mat podla vzoru kde mu musim asi ako malemu chlapcovi vypisat pekne do kazdeho jedneho riadku aby si to vedel najst alebo ja neviem teda venoval som sa kedysi PP tak viem co k tomu treba a co nie :) a vlastne zakladne veci na zabanovanie som vzdy dodal ( nazov topicu "server/reason", skopirovany link na demo+screen SID, skopirovana SID) to je vsetko co potrebuje vediet admin na zabanovanie dokonca ani server nepotrebuje kedze mu tam staci dat iba ci to je pub jb atd atd...
ale o com to tu vlastne je neviem ci si chce dotycny to ego zvysovat iba na mne vid topici ktore som nahlasil ja dema 0krat stiahnute uplny nezaujem o starost o PP vyreseno-mimo-vzor-d2o4-ab-t178881.html vyreseno-mimo-vzor-d2o4-cheating-t178877.html
ale den predtym sa asi vyborne vyspal a dotycneho zabanoval aj ked to nemal vtedy podla vzoru vyreseno-dust-2-only-1-charmin-ab-t178791.html
Chrdyy
Amatér
Amatér

[V]Admin seweee

od Rumcajz » 08 úno 2018, 07:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin seweee

Příspěvekod Maxipes » 08 úno 2018, 10:24

Vzorove hlaseni je jednoznacne dane. Je treba se ho drzet, nebot tim usetris pretizenym PP adminum kupu prace. Uvedom si, ze pro tebe je dodrzeni vzoru PP troska namahy, zatimco pro PP adminy to znamena velkou usporu casu, zvlast pri mnozstvi nahlaseni.

Stiznost je neopodstatnena. Projev vice snahy.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Chrdyy » 08 úno 2018, 11:57

Ja fakt neviem ci tu vsetci citate nedzi riadkami alebo co mas tam link na demo demo si stiahnem pozriem vidim tam cheat parada mozem ho zabanovat pozriem sa ci screen sid sedi s tym.co mi chuj.chrdy napisal v prispevku parada sedi mi to nemusim to opiaovat tak si ti skopirujem hodim do banlistu takisto sa snazim skopjrovat aj nick( vlastne cely riadok statusu)
Takze vas uz vubec nechapem a uz vubec nechapem co si napisal ty ze mu to ulahsi robotu ked to bude podla vzoru kedze ako som uz xy krat pisal a xy ludom vsetko tam dodane je jak demo jak screen sid jak skopirovane sid jak server jak prehresok tak aj nick vsetko potrebne na zabanovanie tam je!!!!
Kurnajs sak sok to robil viem snad jak to chodi a uz keby si dakto dal tu namahu a natocil cheatera za mna tak ho zabanujem ale kdeze musis yo mat pekne po riadku lebo takto to mas uplne neprehladne alebo co?!?!?!
Aj ked si teraz kukam niektore nahlasenia tak led vidim ze tam nema sid tak hotovo neriesi dalej ale ja som si pekne aj to demo dokazal kuknut a este potom s dotycnym ktory nahlasil ze kedy to bolo a sid som si sam ako chuj hladal v logoch nemu som podakoval pekne a poucil ho ze nech sidbodfoti jw to jednoduhsie (kto daco hladal dakedy v logoch nvm ci este funguju tak ja fungovali ale tak ten vie ze to neni prechadzka ruzovou zahradou)
Chrdyy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Chrdyy » 08 úno 2018, 12:16

Sorrac za spam ale neda mi to a vyjadrim sa este priamo k tomu co si napisal. Nvm ci si sibotvoriltie libky vpbec ale ked nie tak tak urob prpsim ta dva topici su odomna locknute bez stiahnuteho dema a znamky si robit svoju pracu treti je od nejakeho hraca den predomnou no toho uz s radostou zabanoval a uporoznil ze to nema podla vzoru.
Ja nehovorim nic take ze to je namahave alebo daco ale viem dobre ze to dostatocne staci a takisto mozem povedat ze je namahave pre adminov udrzovat server pod kontrolou uprimne hram tam vyse mesiaca a za ten cas nech nezerem 4 adminov som videl, ale chcem tym povedat ze pokial teda admini nemaju namahu ist na server raz za cas tak by aspon mohli mat tu namahu a popozerat si tie dema (robil som to aj ked som nemal na starosti pp) a to len preto lebo ma tesilo ze mozem zabanovat dakoho zo serveru na ktorom hravam (vtedy boli prava len na jednom servery nie ako teraz podla sekcii) jednoducho pozrel som demo napisal SA alebo vyssie ktori ma pristup do BL nech ho zabanuje pod mojim nickom a hotovo... je mi jasne doba sa meni ludia su moc luxusni uz aby daco naviac robili...
Vyzeras byt celkom rozumny a da sa s tebou aj normalne ako tak sledujem no tak si povedzme uprimne ze ci neni jedno ci mu tam npisem ze 'chlapec nam daval kazdemuvhlavy bolo mi to dovne tak som ho natocil tak sa prosim na to pozrite a zabanujte dakujem' alebo niecom v takom zmysle ved si zober ze vsetko ostatne okrem tohto tam neni takze preco by to nemohol zabanovat teda?
Chrdyy
Amatér
Amatér

Příspěvekod GrooS » 08 úno 2018, 13:36 VIP

Je pravda, že je vzor podle kterého by se hráč měl řídit a dodržovat ho, to ale neznamená, že když to nebude podle vzoru tak to PP admin řešit nebude a pošle stím hráče do prdelky protože to nemá podle vzoru. Vzor slouží k tomu aby to PP admin měl snažší a tím to bude rychleji vyřešené, nic víc vtom není.

Opět se budu opakovat - Každý PP admin nebude uzavírat nahlášení, protože to hráč nemá přesně podle vzoru, jestli-že hráč nahlásil potřebné věci a tím je důkaz (demo,screen) a SID hráče (screen) tak to PP admin zabanuje.

Jestli má někdo z PP adminů problém si stáhnout složku a zkontrolovat si jestli vše sedí, tak ať mi napíše a klidně mu to odeberu.
Seweee si udělá nápravu v nahlášení a řádně to vyřeší.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V]Admin seweee

Příspěvekod Izmael » 08 úno 2018, 13:58 VIP

Jen dodám k Chrdymu, že pokud se budeš podobným způsobem chovat k adminům, kteří dělají práci na serveru či na fóru (psát jim, že maj vysoké ego a podobné blbosti), tak toho budeš sakra litovat, kor když chceš být v budoucnu admin. Klidně to ber jako vyhrožování. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V]Admin seweee

Příspěvekod Chrdyy » 08 úno 2018, 15:24

Adminovi seweee sa ospravedlnujem za tie reci nemyslel som to tak az doslova len som bol trosku 'vyotceny' ze druhe vyriesi ale moje mne takze este raz ospravedlnujem sa ti a do buducna si dam pozor na jazyk (prsty)
Chrdyy
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy