Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

!!!POZOR!!!

Příspěvekod Vader » 08 úno 2018, 18:18

Zdravím, už som to písal na [email protected], ale tam to trvá príliš dlho, tak som sa rozhodol to napísať sem:

Máte stránku: http://vip.gamesites.cz/zmena-nickname/ (Radím vám ju nepoužívať)

Tam je možné za poplatok si zmeniť nick na vip výhody za sms ktorá by mala stáť 3,186 eur, lenže mne to stiahlo 4,77€, a k tomu všetkému, mi ešte neprišiel kód na sms. Tak som čakal až do ďalšieho dňa kedže tam máte uvedené že: "Ve většině případů příjde kód okamžitě po odeslání SMS, ale vyjímečně může přijít až po pár minutách/hodinách."
A teraz mi napíše niekto odtiaľ, citujem: Ahoj, zmenu nicku neprevadime, nechapem kde si sa k tomu dostal :)

Teraz mi vysvetlíte dve veci:
1. Na čo máte tu stránku, keď nefunguje a nerobíte to k čomu je ta stránka urobená(k zmene vip nicku), takto len okrádate ľudí o peniaze.
a po 2. Fakt mi ten váš, nazvem ho pracovníkom, začne hneď tykať a ešte tam napíše aj smajlíka? :)

Chcem vedieť čo s tým mienite urobiť. Ďakujem vopred za každú odpoveď. :!:
Vader
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

!!!POZOR!!!

od Rumcajz » 08 úno 2018, 18:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: !!!POZOR!!!

Příspěvekod Derakh12 » 08 úno 2018, 20:31 VIP

Ahoj bro :D

Ta stránka nexistuje. Je z dob kdy bylo taky VIP na Nick (cca 4 a více let zpátky). Takže ta stránka sice teoreticky existuje ale nefunguje.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: !!!POZOR!!!

Příspěvekod Vader » 08 úno 2018, 20:45

Omg, keby som vedel tak si radšej kúpim nové vip a išlo by mi kúpiť nové výhody na nick: . (len tá bodka)?
Vader
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na VIP poradna