• Stránka 1 z 1
Re: Infarkt / Lakky23 / JB2 / Porušování pravidel
Vím ,že bych se k tomuto neměl vyjadřovat
Ano přiznávám, myslel sem ,že se čupnutí bere jako nepřímá cesta, ale nevěděl sem ,že to vadí, když podlezeš zábradlí a nejsou zákazy.
Omlouval sem se ti, potom jak sem pochopil mojí chybu, bylo po 11-té hodině a byli jsme tam 4, mohl si být trošku diskrétnější a ještě si dostal omluvu.
Ale tak, beru to udělal sem chybu.
Ano přiznávám, myslel sem ,že se čupnutí bere jako nepřímá cesta, ale nevěděl sem ,že to vadí, když podlezeš zábradlí a nejsou zákazy.
Omlouval sem se ti, potom jak sem pochopil mojí chybu, bylo po 11-té hodině a byli jsme tam 4, mohl si být trošku diskrétnější a ještě si dostal omluvu.
Ale tak, beru to udělal sem chybu.
Neotevírej to!
https://www.youtube.com/watch?v=5aopMm7UGYA
-
LakkySKAP - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Stál sem si za svím, adminovi sem psal.
Omluvu sem ti napsal to ,že jí nepřijímáš je tvá věc.

Omluvu sem ti napsal to ,že jí nepřijímáš je tvá věc.
Neotevírej to!
-
LakkySKAP - Amatér
Ahoj,
Lakky se dodatečně omluvil za své činy způsobené na mapě. Určitě si svou chybu uvědomil a bude se chovat jak dle pravidel herních, tak v chování. Pokud bude i příště dělat hovadiny, banu se nevyhne.
Na infarkta se mrkne jiný kontrolor. V čase prohřešku se mi demo vypne. Proto prosím ocekavej, ze to potrvá.
-P.
Lakky se dodatečně omluvil za své činy způsobené na mapě. Určitě si svou chybu uvědomil a bude se chovat jak dle pravidel herních, tak v chování. Pokud bude i příště dělat hovadiny, banu se nevyhne.
Na infarkta se mrkne jiný kontrolor. V čase prohřešku se mi demo vypne. Proto prosím ocekavej, ze to potrvá.

-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Jiný kontrolor]nfarkt / Lakky23 / JB2 / Porušování prav
Nevím jestli nerozumíš Českému jazyku, ale omluvil sem se ti, přiznal sem chybu.
PS: Fullysi, nemusíš dělat toho nejchytřejšího hráče, i když si mě včera upozornil a já tě neuposlechl, tak sem si furt stál za svým, udělal sem chybu. Zeptal sem se Admina, a hned sem se ti omluvil.
PS: Fullysi, nemusíš dělat toho nejchytřejšího hráče, i když si mě včera upozornil a já tě neuposlechl, tak sem si furt stál za svým, udělal sem chybu. Zeptal sem se Admina, a hned sem se ti omluvil.
Neotevírej to!
-
LakkySKAP - Amatér
Re: [Jiný kontrolor]nfarkt / Lakky23 / JB2 / Porušování prav
Čo sa týka infarkta, mal si ostať v boxe. Ak by sa situácia, kde nemáte plniť jeho príkazy, zbytočne dlho preťahovala, tak by som ho prehodil.
Čo sa týka Lakyho, ospravedlnenie tu máš. Či ho prijmeš alebo nie, je už len čisto na tebe. BAN nedostane.
Ak ti kontrolór napíše verdikt, nebudeš to tu rozmazávať a pýtať sa ho, čo?, prečo?, na čo?, za čo?.... Platí to, čo napíše on. Ak s tým nesúhlasíš, máš možnosť sa ísť sťažovať. Buď verejne alebo HLSA do PM.
Pokiaľ sa tu bude pokračovať v SPAMe, Topic uzamknem.
Vyriešené.
Čo sa týka Lakyho, ospravedlnenie tu máš. Či ho prijmeš alebo nie, je už len čisto na tebe. BAN nedostane.
Ak ti kontrolór napíše verdikt, nebudeš to tu rozmazávať a pýtať sa ho, čo?, prečo?, na čo?, za čo?.... Platí to, čo napíše on. Ak s tým nesúhlasíš, máš možnosť sa ísť sťažovať. Buď verejne alebo HLSA do PM.
Pokiaľ sa tu bude pokračovať v SPAMe, Topic uzamknem.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1