Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Žádost o UnBan.

Příspěvekod VeleMarw » 05 úno 2018, 15:11

Zdravím, přátelé. Píšu sem s tím, že aspoň zkusit neuškodí.

CO SE STALO, CO JSEM UDELAL?
No, začnu u těch shlukerů... Byl to taký bug přes EVIP a zvířata, která tato funkce nabízela. ( každý víte, o co v něm šlo.. )
Později jsem dostal UnBan pod podmínkou, že se přihlásím jako akademik, že zkusím pomáhat a pak by se dál uvidělo....

Nu, toto jsem splnil, byl jsem i přijat, pomáhal hráčům, dokonce už i nahlašoval bugy a přecijen jsem v jednu dobu sám potřeboval pomoci. Jediný admin, který mohl poskytnout nějakou pomoc byl m4rlb0ro. Který po požádání o pomoc odpověděl ,,Nemám čas" Toto jsem ještě jakš takš chápal. Nejsem jediný hrající na serveru, mohly být i jiné problémy. Zatím jsem to nějak ignoroval a chtěl hrát teda dál v pohodě. Ale pak se portnu na hráče Aknak, kterému něco psal. Po přijetí mé žádosti o teleport jsem viděl, že je na adminově pozemku, kde si sám admin spawnuje draky, zabíjí je a hráči si tam chytali xp. CHÁPU, každý chcem být oblíbení nečím, co jiní nemohou. Ale, psat nemám čas a tím pádem myslet buguju xp, nepomůžu se mi zdálo dost.. Jako akademik jsem jistě chápal, že toho chování nějak smysl nedávalo a tudíž bohužel skákaly i nadávky, a další špatné věci... Práce akademika mě poměrně dost bavila, a když už né s šancí a držení se v tomhle oboru, prosil bych o ten UnBan, abych mohl na vašich serverech opět hrát jako normální hráč. Hack clienta nepoužívám. Vím, že toto je druhá žádost, na kterou už byla milost dána, Ale jak říkám. Za zkoušku nic nedáš. Kdyby jste v sobě našli kus dobré milosti a zkusili se podívat na to, co jsem nahlásil... byl bych velmi rád. Nebudu to dál obkecávat, Děkuji za čas a hezký zbytek dne. Marw.
VeleMarw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žádost o UnBan.

od Rumcajz » 05 úno 2018, 15:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o UnBan.

Příspěvekod TheRsM1 » 05 úno 2018, 19:16

Jak souvisí to, že admin dělá kraviny, s tím, že máš ban?
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod VeleMarw » 05 úno 2018, 20:09

No, jak jsi ty sám psal že toto chování je nepřístupné, že mi vrátíš ban. Tak jsem chtěl vysvětlit, proč jsem se tak choval
VeleMarw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRsM1 » 08 úno 2018, 11:50

Napíšu ti SZ.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod TheRsM1 » 08 úno 2018, 22:31

Odbanován, po dohodě v SZ.