• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] / Žiadosť o ADMINA / Shadowííík Is My City/
Nick na serveru: Shadowííík Is My City
SID: STEAM_0:0:237695789
Sekce, na které chci práva: JaillBrake
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=50810
Bany, které jsem dostal: Raz som dostal na TTT ban za malú karmu na 3 hodiny, pretože ma hráč strelil (Bol Inocent) a ja som ho zabil a mal som low karmu a za to potom ban.
Něco o mně: Moje meno je Dominik Ponický a som Slovák a bývam v malom meste Hnúšťa okres Banská Bystrica. Moje hoby sú hry, a celkovo elektornika + YouTube videá. Moje obľúbené komunitné servery sú JaillBrake,1v1,TTT,Deadmatch
Proč právě já: Kedže trávim na PC dosť času móžem na serveroch usmerňovať ľudí. Sám neviem všedky pravidlá MAX základné ale neviem vše nikto nevie všedko a časom a hraním z inými adminmi ma naučí veľa, napr. dnes som hral asi 4 hodiny zo adminom Snowom na jednom servery (CT) a naučil som sa kopec nových vecí (Pravidlá) za čo Snowovi ďakujem
.
Zkušenosti s CS:GO: Mám cca 800 hodin a na PC trávim veľa času takmer celý deň #NoLIFE Rank som MG.
Případné poznámky: Ak si práve ty čo teraz to to čítaš admin, a hral si so mnou vieš že sa dosť často nadávam ale dnes to bolo bez chyby
A krotím sa pretože mi na tomto záleží.
Ďakujem za prečítanie mojej prihlášky/žiadosti a budem rád za odpoveď.
SID: STEAM_0:0:237695789
Sekce, na které chci práva: JaillBrake
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=50810
Bany, které jsem dostal: Raz som dostal na TTT ban za malú karmu na 3 hodiny, pretože ma hráč strelil (Bol Inocent) a ja som ho zabil a mal som low karmu a za to potom ban.
Něco o mně: Moje meno je Dominik Ponický a som Slovák a bývam v malom meste Hnúšťa okres Banská Bystrica. Moje hoby sú hry, a celkovo elektornika + YouTube videá. Moje obľúbené komunitné servery sú JaillBrake,1v1,TTT,Deadmatch
Proč právě já: Kedže trávim na PC dosť času móžem na serveroch usmerňovať ľudí. Sám neviem všedky pravidlá MAX základné ale neviem vše nikto nevie všedko a časom a hraním z inými adminmi ma naučí veľa, napr. dnes som hral asi 4 hodiny zo adminom Snowom na jednom servery (CT) a naučil som sa kopec nových vecí (Pravidlá) za čo Snowovi ďakujem

Zkušenosti s CS:GO: Mám cca 800 hodin a na PC trávim veľa času takmer celý deň #NoLIFE Rank som MG.
Případné poznámky: Ak si práve ty čo teraz to to čítaš admin, a hral si so mnou vieš že sa dosť často nadávam ale dnes to bolo bez chyby

Ďakujem za prečítanie mojej prihlášky/žiadosti a budem rád za odpoveď.
⚡️☠️Shadow⚡️
-
Shadowiiik2K17 - Pokročilý
[Zamítnuto] / Žiadosť o ADMINA / Shadowííík Is My City/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [JB] / Žiadosť o ADMINA / Shadowííík Is My City/
- Na JB moc nahráno nemáš.
- Sám si přiznal, že vlastně neumíš pravidla...
- Nahlášení a snaha v podstatě nulová.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] / Žiadosť o ADMINA / Shadowííík Is My City/
Ok idem teda na akademika. Dík za radu.
⚡️☠️Shadow⚡️
-
Shadowiiik2K17 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1