Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[VYŘEŠENO] Problém s myší

Příspěvekod UnyversaL » 23 říj 2017, 14:48 VIP

Zdravím,
chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně ovládaní myši v CS:GO. (Jen chci říct, že tohle, co teď popíšu, se děje jen v CS:GO.)

Myš jede celou dobu v pořádku, ale jak zapnu CS:GO a začnu s myší pohybovat, tak myš se pohybuje příliš hladce. Potřeboval bych, aby myš měla prudký pohyb, nedá se s tím hrát. Koukal jsem se na různá nastavení ve hře a nic mi nepomohlo. Zkoušel jsem také se dívat na internet, měnit dpi a vše co snad šlo, ale nic nepomohlo. Doufám, že jste pochopili mé problémy. Pokud ne, tak to zkusím ještě více popsat.

Děkuji.
UnyversaL
Mistr
Mistr

[VYŘEŠENO] Problém s myší

od Rumcajz » 23 říj 2017, 14:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém s myší

Příspěvekod ericek111 » 23 říj 2017, 17:04

Nastav senzitivitu/zrýchlenie, zapni m_rawinput 1. Neviem si predstaviť Tvoj problém.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: Problém s myší

Příspěvekod WEYN » 25 říj 2017, 14:53 VIP

Neaktivní. 8-)
LEGENDA GAMESITES
WEYN
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyřešeno] Problém s myší

Příspěvekod saaw » 09 úno 2018, 09:50

Dobrý den, mam ten stejny problem s delay v myši pri CSGO.Vyresil to uz nekdo? deaktivaci Xbox dvr apod jsem uz zkousel, snad vsechno.Dik za help.
saaw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Wajx » 09 úno 2018, 18:19

saaw píše:Dobrý den, mam ten stejny problem s delay v myši pri CSGO.Vyresil to uz nekdo? deaktivaci Xbox dvr apod jsem uz zkousel, snad vsechno.Dik za help.

Zkus m_rawinput 1 do konzole.
Steam: goo.gl/pFQJkd

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Obrázek
Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
Wajx
Drbna
Drbna

Příspěvekod saaw » 10 úno 2018, 11:30

to jsem taky zkousel
saaw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod saaw » 10 úno 2018, 11:33

https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =559268795 tady to banda resi, z jednoho komentu jsem se taky dozvedel ze to dela mozna tim ze mam silnejsi grafiku a ramku nez procesor a proto ten delay
saaw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Wajx » 10 úno 2018, 17:57

Jo je možný že ti to dělá bottleneck, zkus si locknout fps příkazem fps_max 59. A jinak máš k myši nějaký software/ovladače? Jestli jo tak je updatni může to být i tím...
Steam: goo.gl/pFQJkd

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Obrázek
Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
Wajx
Drbna
Drbna

Zpět na Rady a návody