I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Admini si hrají na bohy

Příspěvekod LordFarmar » 10 úno 2018, 13:43

Jména adminů: Calvin Clein, Jeffy (Ožralý)
popis situace: Na předchozí mapě se rozjela diskuze o tom, že upadá kvalita serveru. Na nové mapě se v tom pokračovalo...lidi napsali svůj názor, který byl hned zcenzurován ze strany adminů. Dávali se kicky, bany atd. Já něco napsal a byl jsem upozorněn.. poté jsem už na admini nic nepsal, ale odpovídal jsem hráči, který se dříve jmenoval bobek, že mám právo na názor a dostal jsem ban na 10 minut :) Prosím o zkrocení těch nově nabraných arogantních adminů, kteří si hrají na bohy... Stčí napsat, že mají špatný aim, nebo že nezvládají určitou věc a hned dostanete ban.. Čistí komunismus toto.
Proč už tu nejsou ti dobří admini jako byl Obr...teď už z těch lepších tu je jen Gučík, Wurst a 1-2 další :/

Důkaz: http://leteckaposta.cz/856751422
LordFarmar
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Admini si hrají na bohy

od Rumcajz » 10 úno 2018, 13:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admini si hrají na bohy

Příspěvekod KalvinJB » 10 úno 2018, 13:50 VIP

Připadá vám normální schazovat portál jen samými nadávkami a pomluvami ? Celá ta vaše banda (Kuska, Witty, Deadly, APOD...) má na kontě x desítek banů a problémů. Děláte jenom bordel, nic jiného.

Já s Jeffym jsme řešili všechny co na serveru nadávali nebo jakkoliv někoho poškozovali.

Ještě si stěžuj na něco, co děláte vy.

Postupovali jsme s Jeffym správně tak jak jsme měli, bylo vás dost.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JeffyGS » 10 úno 2018, 13:54 VIP

AHoj, jak již napsal Calvin,
Neustále jsme vás s Calvinem napomínali.

-> Já sám osobně jsem vám řekl snad 10x aby jste se uklidnili a začali se chovat jako lidi.
Poté jsme to s Calvinem řešili bohužel bany. (Předcházel i kick)

• Pokaždé co se napojím na jakýkoli server, kde vy jste začneš ty "a vaše parta" do mě jet pecky.
  • Neústále na něco narážíte.

Srandu si dělejte z někoho jiného, ale z nás ne.
JeffyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 úno 2018, 13:55

Nemáš právo psát vlastní názor. Taktéž nemáš právo psát cokoliv negativního na adresu admina. Pokud máš nějaký problém nebo potřebu se o svůj názor podělit, máš to udělat tady.
Teď už víš že ban byl oprávněný, omluvíš se tady adminům a příště to dělat nebudeš.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod LordFarmar » 10 úno 2018, 14:19

Awee (cti ejvi) píše:Nemáš právo psát vlastní názor. Taktéž nemáš právo psát cokoliv negativního na adresu admina. Pokud máš nějaký problém nebo potřebu se o svůj názor podělit, máš to udělat tady.
Teď už víš že ban byl oprávněný, omluvíš se tady adminům a příště to dělat nebudeš.

Nemáš právo na vlastní názor? to jako vážně? ty zakomlexovanej komunisto......
Jak jsem zmínil byl jsem varován a pak jsem jen odpověděl hráči a dostal jsem ban...
Další věc ..jsou s váma jen problémy.... já dostal ban na 10m naposled před 2 týdny a ban před tím bal cca5 měsíců zpátky..
Rád bych adminům objasnil, že jsou také lidé a to, že si zažádali o admina a pak šli na pohovor z nich nedělá lepší lidi, než jsme mi kteří hrajeme na serverech. Kdyby admini dělali to co mají správně a nekazili tím ostatním požitek ze hry, tak by to nikdo neřešil a na serveru by byl klid. Kdybych vám tam nadával do ,,kokotů, kterénů, čůráků" tak tu teď nic nepíšu, ale já a dalších 5-10 napsal názor za kterým si pevně stojím a vy na to odpovíte banem nebo kickem? Proč se nedělá nějaké veřejná debata, kde by jsme mohli říct svůj názor, když na stránkách i serveru vše cenzurujete? Neznáš Listinu práv a svobod? Proč na serveru neopravíte zákaladní chyby? Proč banujete za upozornění na chybu admina? Proč nedokážete argumentovat a dáváte bany? My vám nenadáváme (většina z nás), my vám pouze píšeme naše názory a vy nás za to trestáte, jak ty kteří vám nadávají. Dostal jsem free ban a ty chceš, abych se omluvil...v tom nevidím logiku... Řekl mi ať přestanu a já přestal...odpověděl jsem Bobkovi na jeho názor a on mi dla ban... v tom názoru jsem neurazil nikoho a neřekl nic proti serveru!! To je jako když někomu slíbíš nevýhodu a pak mu dáš kill.
LordFarmar
Amatér
Amatér

Příspěvekod LordFarmar » 10 úno 2018, 14:23

JeffyGS píše:AHoj, jak již napsal Calvin,
Neustále jsme vás s Calvinem napomínali.

-> Já sám osobně jsem vám řekl snad 10x aby jste se uklidnili a začali se chovat jako lidi.
Poté jsme to s Calvinem řešili bohužel bany. (Předcházel i kick)

• Pokaždé co se napojím na jakýkoli server, kde vy jste začneš ty "a vaše parta" do mě jet pecky.
  • Neústále na něco narážíte.

Srandu si dělejte z někoho jiného, ale z nás ne.

Navážíme se do tebe? Jednou jsem tě upozornil na tvou chybu...nikdy jsem do tebe pecky nejel!!!
Takže pokud mě chceš obviňovat z něcoho, co jsem neudělal, tak máš smůlu :)
Napomenuli jste mě jednou a přestal jsem...potom jsem dostal ban
LordFarmar
Amatér
Amatér

Příspěvekod LordFarmar » 10 úno 2018, 14:27

CalvinKlein píše:Připadá vám normální schazovat portál jen samými nadávkami a pomluvami ? Celá ta vaše banda (Kuska, Witty, Deadly, APOD...) má na kontě x desítek banů a problémů. Děláte jenom bordel, nic jiného.

Já s Jeffym jsme řešili všechny co na serveru nadávali nebo jakkoliv někoho poškozovali.

Ještě si stěžuj na něco, co děláte vy.

Postupovali jsme s Jeffym správně tak jak jsme měli, bylo vás dost.

Já nemám ani 10 banů do hromady, tak tu nepiš nesmysli a pouze jsem souhlasil s jejich názory a psal také svoje dojmy...Pokud si myslíš, že na serveru jen nadávám, tak je vidět, jak často chodíš na jiné servery, než je 1. :)A nepotrestali jste každého, ti kteří tam nadávali nám, proč to řešíte nedostali ani kick, ani ban.. Náhodička
LordFarmar
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 úno 2018, 14:28

Číst to nebudu. Hráč byl varován, teď bude banován. Pošlete mi někdo jeho hlstats.
Za to že je šulin si může sám.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy