• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Míďa / Jailbreak
Nick: Míďa
SID: STEAM_1:0:141791643
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats:HlStats
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem ban za MFK, když jsem začínal hrát.
Něco o mně: Jmenuju se Michal, bydlím nedaleko od Ostravy. Mezi mé koníčky patří bojové sporty a ježdění na motorce a samozřejmě už od dětství počítačové hry. Na Gamesites jailbreacích hraju už něco přes 2 roky.
Proč právě já: Myslím si že moje znalost pravidel je natolik dobrá že by byla škoda to nevyužít, na serverech hraju hodně a štvou mě hráči kteří hru kazí ostatním a zapříčiňují odchod hráčů ze serveru. Sám se snažím vysvětlit hráčům že napřiklad říkají něco špatně nebo nemají pravdu a říct jim jak to doopravdy je.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno skoro 1200 hodin. A podle HlStats kolem 9 dní a 12 hodin na JailBreaku.V žebříčku jsem na 20. pozici. Už jsem byl v akademii s 20B/55B ale nechal jsem se zrušit.
Případné poznámky: Žádné
Děkuji všem co si přečetli mou žádost na Administrátora
SID: STEAM_1:0:141791643
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats:HlStats
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem ban za MFK, když jsem začínal hrát.
Něco o mně: Jmenuju se Michal, bydlím nedaleko od Ostravy. Mezi mé koníčky patří bojové sporty a ježdění na motorce a samozřejmě už od dětství počítačové hry. Na Gamesites jailbreacích hraju už něco přes 2 roky.
Proč právě já: Myslím si že moje znalost pravidel je natolik dobrá že by byla škoda to nevyužít, na serverech hraju hodně a štvou mě hráči kteří hru kazí ostatním a zapříčiňují odchod hráčů ze serveru. Sám se snažím vysvětlit hráčům že napřiklad říkají něco špatně nebo nemají pravdu a říct jim jak to doopravdy je.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno skoro 1200 hodin. A podle HlStats kolem 9 dní a 12 hodin na JailBreaku.V žebříčku jsem na 20. pozici. Už jsem byl v akademii s 20B/55B ale nechal jsem se zrušit.
Případné poznámky: Žádné

Děkuji všem co si přečetli mou žádost na Administrátora

-
Mida1 - Pokročilý
[Zamítnuto] Míďa / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Míďa / Jailbreak
Dodávám ještě jeden chatban na 10 minut který jsem teď dostal z důvodu že mě dávalo ct do bloku při pp.
-
Mida1 - Pokročilý
Re: Míďa / Jailbreak
Je to 2 měsíce, co si se nechal zrušit z akademie a teď chceš práva.
No, bez akademie to nepůjde.
Zamítnuto.
Mida1 píše:Důvod: Nahlašování je příliš zdlouhavé ,nemužu si tu hru užít když pořád jsem na forum. Jailbreak I Csko celkově mě přestalo bavit ,občas si zahraju ale asi už radši ne jako akademik. Díky
No, bez akademie to nepůjde.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1