• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] multiplayer decal limit
Takže zdarec lidi, potřebuju trošku helping okrem cska
.
chtěl bych se optat cotoje Multiplayer Decal Limit.... ? ++ Mám takovej problém, že někdy při hraní mám hlášku cl_flushEntityPacket a hra se mi zaseká případně crashne... mohu se zeptat čím to je ? podle hw požadavků na csku mám PC dooooooooooooooost výkonné a net mám taky rychlej jak *******
DD dík za odpovědi 

chtěl bych se optat cotoje Multiplayer Decal Limit.... ? ++ Mám takovej problém, že někdy při hraní mám hlášku cl_flushEntityPacket a hra se mi zaseká případně crashne... mohu se zeptat čím to je ? podle hw požadavků na csku mám PC dooooooooooooooost výkonné a net mám taky rychlej jak *******

MOJE PC:
3,50GHZ SINGLECORE CELERON
2GB RAM
256MB VRAM ATI RADEON
90GB HDD[/b][/b][/b][/b]
2GB RAM
256MB VRAM ATI RADEON
90GB HDD[/b][/b][/b][/b]
- kimiseek
- Kolemjdoucí
[Vyřešené] multiplayer decal limit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: multiplayer decal limit
No jo hochu, jenze minimalni pozadavky plati pro male servery bez niceho. Tomu, co mas v podpisu bych dost vykonne radeji nerikal.
K reseni problemu pro zacatek zkus tento navod - warning-cl-flushentitypacket-t62406.html
Multiplayer decal limit pak urcuje horni hranici pro pocet veci typu diry po strelach, stopy po granatech, krev na zdech, atd.
K reseni problemu pro zacatek zkus tento navod - warning-cl-flushentitypacket-t62406.html
Multiplayer decal limit pak urcuje horni hranici pro pocet veci typu diry po strelach, stopy po granatech, krev na zdech, atd.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ahoj, ZDE máš přímý problém s tímto lagem, možná máš mooooooooooooooooc výkonný PC, ale napiš mi zda hraješ přes WiFi nebo přes kabel, důvodem tohoto problému může být internet 

-
byPoseidon - Spamerův sluha
byPoseidon píše:Ahoj, ZDE máš přímý problém s tímto lagem, možná máš mooooooooooooooooc výkonný PC, ale napiš mi zda hraješ přes WiFi nebo přes kabel, důvodem tohoto problému může být internet
MÁM WIFI

MOJE PC:
2GB RAM
256MB VRAM ATI RADEON
90GB HDD[/b][/b][/b][/b]
2GB RAM
256MB VRAM ATI RADEON
90GB HDD[/b][/b][/b][/b]
- kimiseek
- Kolemjdoucí