Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] S!gMa|JailBreak

Příspěvekod 0Sigma0 » 14 úno 2018, 11:36 VIP

Nick na serveru: ₪ S!gMa ₪
SID:STEAM_1:0:182803294
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk:17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=21485
Bany, které jsem dostal: Jednou ban k CT a to bylo na začátku mého hraní jinak žádné
Něco o mně:Nejsem moc zajímavý , jmenuji se Tomáš jsem z Prahy je mi 17 let chodím na Střední školu gastronomickou s oborem Kuchař Číšník kde jsem ve 2 ročníku , žiji jenom s Mámou kvůli rozchodu co ještě mám 2 psy rád vařím , většinu mého času trávím u PC u her [csgo,wow,lol] ale většinu času trávím na JB serverech taky jsem si csgo kupoval hlavně kvůli komunitním serverům na CSGO mám nahráno 730 h na tomto učte jinak mám na csgo nahráno asi 1500h ale většina patří vašem JB serveru a to je asi vše co vám osobě mohu říct :)
Proč právě já:Protože se myslím že jsem dost zkušení a seznámen s pravidly a vím že dokážu zvládnout Administrátora na JB , a také chci aby hra na serverech probíhala tak jak má podle pravidel a nebyla kažena , a pomáhat lidem který ty pravidla moc neznají a seznámit je s pravidly.
Zkušenosti s CS:GO:Jak už jsem psal , Kompetitivní nic moc , jinak dohromady nahráno 1500h ale že bych v tom byl úplně špatný to snad ne :D a většina hodin na JB
Případné poznámky: Nedávno jsem podával žádost o admina akorát nevím jak jsem se dostal do SUPPORT zony za to se omluvám a poprosím o uzavření ;)
„Přiznáváme se k chybám, abychom aspoň upřímností trochu napravili, co nám ty chyby už nadrobily.“

Obrázek
0Sigma0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] S!gMa|JailBreak

od Rumcajz » 14 úno 2018, 11:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: S!gMa|JailBreak

Příspěvekod Gustik » 15 úno 2018, 05:29 VIP

Kontaktuj mě na TS.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod 0Sigma0 » 15 úno 2018, 12:35 VIP

Gustik píše:Kontaktuj mě na TS.

Dobře ;) na TS jsem skoro pořád buď jsem v DJ room nebo ve vstupní roomce takže tě kontaktuji ;) :)
„Přiznáváme se k chybám, abychom aspoň upřímností trochu napravili, co nám ty chyby už nadrobily.“

Obrázek
0Sigma0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 15 úno 2018, 17:50 VIP

Jak jsme se bavili na TS:
  • Splnit nahlášení = snaha.
  • Zlepšit chat = tolik nespamovat a nenadávat.

Nyní tedy zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů