• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Zadost o Akademika
Nick ve hře: BB-Wanted
Nick na fóru: juscko55
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:VALVE_0:0:1147331945
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=208881
Proč chci akademika: Nemôzem sa pozerat ako admini si nerobia svoju pracu a niektry admini porusuju pravidla tak toto us fakt nemôzem.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: BB-WAnted mal som tam par banu za MFK ale polepsil som sa prisiel som na to ze to je len somarina pre ktoru mozes dostat ban.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS: Nie
A ešte by som chcel dodat ze by som sa chcel ospravedlnit za to ze to poslal ziadost na Admina a nemal som splnenu akademiu velmi sa vam chcem za to ospravedlnit a chcem vam povedat ze som sa zmenil od kedy ste ma neprijali na Admina zmenil som si a priznal som si svoju chibu ze prve musim spravit akademiu a potom si ziadat o prava a ja som to urobil na opak a by ste boli sa dalo tak chcel by som sa spitat ci by sa nenaslo volne miesto v Akademi pre mna som zmeneni Slubujem
Dakujem za precitanie ziadosti a prajem Krastni zvisok Dňa
Nick na fóru: juscko55
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:VALVE_0:0:1147331945
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=208881
Proč chci akademika: Nemôzem sa pozerat ako admini si nerobia svoju pracu a niektry admini porusuju pravidla tak toto us fakt nemôzem.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: BB-WAnted mal som tam par banu za MFK ale polepsil som sa prisiel som na to ze to je len somarina pre ktoru mozes dostat ban.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS: Nie
A ešte by som chcel dodat ze by som sa chcel ospravedlnit za to ze to poslal ziadost na Admina a nemal som splnenu akademiu velmi sa vam chcem za to ospravedlnit a chcem vam povedat ze som sa zmenil od kedy ste ma neprijali na Admina zmenil som si a priznal som si svoju chibu ze prve musim spravit akademiu a potom si ziadat o prava a ja som to urobil na opak a by ste boli sa dalo tak chcel by som sa spitat ci by sa nenaslo volne miesto v Akademi pre mna som zmeneni Slubujem
Dakujem za precitanie ziadosti a prajem Krastni zvisok Dňa

-
Juscko55 - Amatér
[Zamítnuto] Zadost o Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zadost o Akademika
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1