• Stránka 1 z 1
[Zamitnuty] Gamer/Knife
Nick v hre : Gamer
Nick na fóre : knifegamer1995
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : xxx
Steam ID : STEAM_0:0:177452021
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=10490
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál ): Myslím , že by být neměli. Ovšem nejsem si jistý.
Niečo o sebe : Ahoj, Jmenuji se Filip. Je mi 20 let a podnikám v nemovitostech. Ve volném čase chodím do posilovny, podívám se na komedii či horror, a samozřejmně hraji CS - především Knife, hraji ho 10 - 11 let. A byl jsem několikrát admin dokonce i majitel některých známých serverů, i na zahraničních . Takže s amx , atp. mám zkušenosti. Servery vám klidně napiši do PM. pokud budete chtít (nechci dělat reklamu).
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci udržovat server v pořádku. pomáhat jak hráčům, tak portálu. Díky předem za odpovědi. Gamer.
Nick na fóre : knifegamer1995
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : xxx
Steam ID : STEAM_0:0:177452021
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=10490
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál ): Myslím , že by být neměli. Ovšem nejsem si jistý.
Niečo o sebe : Ahoj, Jmenuji se Filip. Je mi 20 let a podnikám v nemovitostech. Ve volném čase chodím do posilovny, podívám se na komedii či horror, a samozřejmně hraji CS - především Knife, hraji ho 10 - 11 let. A byl jsem několikrát admin dokonce i majitel některých známých serverů, i na zahraničních . Takže s amx , atp. mám zkušenosti. Servery vám klidně napiši do PM. pokud budete chtít (nechci dělat reklamu).
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci udržovat server v pořádku. pomáhat jak hráčům, tak portálu. Díky předem za odpovědi. Gamer.
-
knifegamer1995 - Kolemjdoucí
[Zamitnuty] Gamer/Knife
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamer/Knife
Nejak mladnes 10.12.2016 ti bylo 21 let.
Lzes o veku, tvuj zajem o prava na nasich serverech neni dostatecny viz. tvoje prvni pripojeni za poslednich 28 dni je z 10.2.2018
Zamitnuty.
Lzes o veku, tvuj zajem o prava na nasich serverech neni dostatecny viz. tvoje prvni pripojeni za poslednich 28 dni je z 10.2.2018
Zamitnuty.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: [Zamitnuty] Gamer/Knife
Napsal jsem ti
, poslu ti klidne obcanku , vek jsem zkopiroval z te predlohy a zapomel to smazat, jedná se o omyl 

-
knifegamer1995 - Kolemjdoucí
Re: [Zamitnuty] Gamer/Knife
Nejde jen o vek, ten me ani tak nezajima. Jde o tve prvni pripojeni za posledni mesic, ktere je ze dne 10.2. coz je pred tydnem.
Hraj aktivne, projev nejakou sebemensi snahu a pak se muzeme dohodnout.
Hraj aktivne, projev nejakou sebemensi snahu a pak se muzeme dohodnout.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1